|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Prosjaci
29.1.2009 11:57:53   
evanda
Dajete li novac prosjacima? Ja sam neki dan na groblju dala ženi koja je prosila sjedeći na goloj zemlji, loše odjevena, mirno je sjedila i ništa me nije tražila....baš to što nije molila ništa me nagnalo da se vratim i da  joj dam 20 kn...mm me samo pogledao, a onda me nije vozio kući nego pred neku veeeeeliku kuću, bogato ukrašenu i uređenu i samo je rekao: " Evo, to je kuća žene kojoj si poklonila novac. Ona je profesionalna prosjakinja"....imate li vi takvih iskustava....
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Prosjaci
29.1.2009 12:56:09   
Ruža
Ma ne znam šta bi rekla. Prošlu nedjelju došla mi baka na vrata, kao ima troje unučadi i nemaju šta jesti pa ako joj mogu nešto dati. A ona friško ofarbana i ima minival?user posted image  Nisam joj htjela dati novac, nego sam joj dala brašno, ulje i šećer, kad ona meni jel imam i kobasice?user posted image user posted image user posted image

Samo luda mama...

(Odgovor članu evanda)
Neposredna veza do poruke: 2
29.1.2009 13:01:02   
tikica_69
Ne...dajem im hranu, odjecu i obucu...novce ne dam

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 3
29.1.2009 13:03:12   
božica
kad ona meni jel imam i kobasice?
 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
šalji ružo kobase za zguser posted image user posted image user posted image

i ja sam neki dan dala ženi koja bez jedne noge na trgu ima ispruženu ruku
htjela sam proć pokraj nje al me nekaj vratilo da joj ipak dam koju kunu

idem micat rit...

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 4
29.1.2009 13:10:13   
cvilidreta
nije ona ni luda,kobase....mmmm i ja bi malo,mene je ujutro ciganka dočekala ispred zgrade i traži novce,dala sam joj sitniš iz đepa,samo da me pust na miru jer je krenula za mnom u zgradu...kako samraspoložena tako im i dam....

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 5
29.1.2009 13:11:42   
Florijan Jakov
možda sam user posted image , ali ja ne dajem...previše sam se puta opekla

FJ JE FRAJER

(Odgovor članu cvilidreta)
Neposredna veza do poruke: 6
29.1.2009 13:27:59   
kitty
ni ja ne dajem

IVAN 20.06.2003.
DUJE 13.01.2009.

(Odgovor članu Florijan Jakov)
Neposredna veza do poruke: 7
29.1.2009 14:19:12   
Dajana
Obično ne dajem, ak mi neko dođe na vrata dam mu rađe odjeću ali to neće. Ovima po gradu ne dajem jer sam čula svakakve priče.
Neki dan stojim u autu na semaforu a mala cigančica prosi i drži malu bebicu na rukama. Ja se na malene uvijek sažalim, pa kako sam baš išla iz dućana, otvorim prozor i pružam maloj kekse a ona meni kaže da to ne.
Jadnica nije gladna, a doma je dobila direktivu da skuplja samo novce.

(Odgovor članu kitty)
Neposredna veza do poruke: 8
29.1.2009 15:02:37   
Candy
IZVORNA PORUKA: tikica_69

Ne...dajem im hranu, odjecu i obucu...novce ne dam

Potpisujem

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 9
29.1.2009 15:23:29   
FIONA
ja dam svima...njima je na dušu...nisam ona koja ima milione da se razbacujem ali par kuna 10-20 dam...kad nemam onda siču koliko god imam...ne mogu zamisliti da sam okrenula leđa a toj osobi je možda stvarno trebalo!! jednostavno ne mogu...rađe nek od mene napravi budalu da ja ne znam nego da kasnije saznam kako sam sebična!!!user posted image user posted image user posted image

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

(Odgovor članu Candy)
Neposredna veza do poruke: 10
29.1.2009 15:29:50   
Lady3
Puno puta sam davala,i dolazila me na vrata prositi.Davala sam joj hranu a mm novce.I od tada me ne ostavlja na miru..Nekad nemam ni ja uvijek lovu...A vidjela je s mužem u gradu,muž imao novu kožnu jaknu,bolju neg mm,user posted image Pa ti si sad misli...Mislim da imaju više neg ja,oni jednostavno znaju kako i od koga izvući lovu od nas...

Šta je sreća?Znati što se
hoće i to strastveno željeti:)

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 11
29.1.2009 18:36:17   
ivanaa
neznam....dajem....mislim da covijek treba skupiti snage i kleknuti na zemlju i pruziti ruku za pomoc.nije ovo tako bogata drzava da su svi prosjaci bogatasi.ima svega sigurno,ali vise je onih koji stvarno jedva isprose koju kunu dijeci za kruh.puno je majki na ovoj zimi bez grijanja i sa gladnom dijecom,pa eto ja se necu ljutiti ako sam idala kome bogatasu 20 kn ako sam bar malo nekom pomogla.radije bi kupila nesto i dala ali eto brze mi je izvaditi nesto iz novcanika.svi mi kazu da sam luda al mislim da nemogu bas svi prosjaci biti varalice.

Prvu polovicu života unište nam roditelji,drugu dijeca.

(Odgovor članu Lady3)
Neposredna veza do poruke: 12
   [Brisano sporočilo]
29.1.2009 23:15:18   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(Odgovor članu FIONA)
  Neposredna veza do poruke: 13
30.1.2009 18:13:28   
piggy
IZVORNA PORUKA: Florijan Jakov

možda sam user posted image , ali ja ne dajem...previše sam se puta opekla

potpisujem

šašava,vrckasta,nasmijana i posebna :) :)

(Odgovor članu Florijan Jakov)
Neposredna veza do poruke: 14
31.1.2009 0:11:54   
Kika83
mm im uvijek daje,ja nebaš

(Odgovor članu piggy)
Neposredna veza do poruke: 15
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!