Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: hzzo i jednokratna "pomoć" 4.2.2009 10:02:26
|
|
|
|
ninolina
|
Možda to traže ko dokaz za područje zg s obzirom da su naknade tu veće ili? nemam pojma nama to nije trebalo
|
|
RE: hzzo i jednokratna "pomoć" 4.2.2009 10:06:21
|
|
|
|
mamara
|
a zašto bi kod nas bilo nešto jednostavno! A šta su te još tražili od papira?
|
|
|
|
RE: hzzo i jednokratna "pomoć" 4.2.2009 10:07:53
|
|
|
|
božica
|
da treba jedan rod biti prijavljen na toj adresi u zgu min 5 god po meni nebi dobili nikakvu naknadu jer sam ja prijavljena od 2005 a muž živi u zgu od kad se vrodio pa je nosio moje potvrde kao majka i svoje neke papire lud je bio od hodanja non stop nekaj
|
|
RE: hzzo i jednokratna "pomoć" 4.2.2009 10:22:33
|
|
|
|
Anoniman
|
e, čovječe, ovi naši samo traže razloge zašto nekome nešto NE Bi DALI!
|
|
|
|
RE: hzzo i jednokratna "pomoć" 4.2.2009 10:38:20
|
|
|
|
dominik
|
hzzo daje za cijelu hr, znaci nije bitno da bude zg, iako smo oboje prijavljeni u zg. ja sam prijavljena na toj adresi, domi je prijavljen na toj adresi, znaci nema razloga da... trazili su heh prvo potvrdu o prebivalistu i tu je zapelo . radije nazovite i pitajte nego hodati jer zakoni su nesuvisli i naravno od 1.1.09. su na snazi...rekle su da ce se mjenjat mozda tako da...pricekat cemo...
|
|
|
|
RE: hzzo i jednokratna "pomoć" 4.2.2009 12:27:22
|
|
|
|
dominik
|
ujutro bila u klovicevoj, sad zvala jukićevu i rekli mi skroz drugu informaciju...one nemaju pojma za adrese jer bitno je da je ista mame i djeteta tj korisnika pomoci ali sam u jukićevoj dobila info da beba mora biti zdravstveno prijavljena ...sad ti znaj
|
|
|
|
RE: hzzo i jednokratna "pomoć" 4.2.2009 13:48:55
|
|
|
|
tonkica
|
Katastrofa! Taj 01.01. je sve živo promijenio... Užas jedan!
|
|
RE: hzzo i jednokratna "pomoć" 4.2.2009 15:14:24
|
|
|
|
Wukovarka
|
Meni je rekla kada budem dolazila da donesem rodni list djeteta, mene i MM-a i potvrdu o prebavilstu od djeteta i mene Ja ju ako bude sto vise trazila
|
|
|
|
RE: hzzo i jednokratna "pomoć" 4.2.2009 21:43:55
|
|
|
|
njanja
|
Idioti!!!!
|
|
RE: hzzo i jednokratna "pomoć" 20.3.2009 22:01:57
|
|
|
|
Mama Roy
|
mi smo predali rodni list, kopije zdravstvenih od mene i supruga, zdravstveno od male i kopiju kartice mog tekućeg - informacija stara tjedan dana, lokacija - Pula
|
|
|
|
RE: hzzo i jednokratna "pomoć" 21.3.2009 18:54:30
|
|
|
|
Wukovarka
|
IZVORNA PORUKA: Wukovarka Ja ju ako bude sto vise trazila Ipak nisam morala primjenjivati visu silu Uzela moju potvrdu o boravku, Lucijinu, rodni list, moju zdravstvenu, njenu zdravstvenu i broj racuna. Kaze sve ok! A muz i ja nismo na istoj adresi, ona kaze da nema veze
|
|
|
|
RE: hzzo i jednokratna "pomoć" 21.3.2009 20:18:23
|
|
|
|
Thea
|
kod nas treba djetetova prijava od zdravstvenog i kopija rodnog lista......
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Crtići
пеперутка16
Da li su vaša djeca gledala crtiće tipa Nindža kornjače, Yu Gi Oh , Pokemon... i radi njih postali nasilni?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!