Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Spavanje kraj partnera 20.2.2009 22:55:27
|
|
|
|
Lady3
|
IZVORNA PORUKA: ivanaa ma pa zagrljen mozes spavati samo u filmovima [ /slažem se,ja se nikad nisam mogla tako naspavati,svatko na svoju stranu i supač..svježi i odmoreni ujutro(naravno svježi dok smo bili solo,bez djece)
|
|
RE: Spavanje kraj partnera 20.2.2009 23:02:29
|
|
|
|
njanja
|
zaspimo zagrljeni....onda svatko na svoju stranu, a onda ubrzo stigne jan između nas
|
|
RE: Spavanje kraj partnera 21.2.2009 0:15:22
|
|
|
|
Candy
|
I mi isto zaspimo zagrljeni a kasnije u snu se okrećemo kud jedan,tud i drugi ...
|
|
RE: Spavanje kraj partnera 11.3.2009 13:32:51
|
|
|
|
Anoniman
|
Ili on mene zagrli sa ledja, ili ja njega, lakse zaspim kad su nam barem ruka u ruci, moram da znam da je tu a ujutru naravno svako na svojoj strani
|
|
|
|
RE: Spavanje kraj partnera 11.3.2009 13:37:16
|
|
|
|
tomi
|
svako na svojoj strani, pogotovo što ja prva zaspem...........nekad se držimo za ruku
|
|
RE: Spavanje kraj partnera 11.3.2009 21:46:34
|
|
|
|
mama mery
|
mi spavamo tako da on mene zagrli s leđa dok nam se ne uvuce lorena u krevet u neka doba noci obicno oko 3-4 sata i antonio ubrzo za njom pa mi onda spavamo na daskama sa strane kreveta jer se djeca vole jaaaakooo razbacati toliko da osjetim neciju guzu na svon lici ili nogu..........
|
|
|
|
RE: Spavanje kraj partnera 11.3.2009 21:49:09
|
|
|
|
dominik
|
ja sam ceka, kad bu mm sebi krevet dofural...kao klinci se natrpali pa da ne smeta
|
|
|
|
RE: Spavanje kraj partnera 9.4.2009 12:00:26
|
|
|
|
uspavana
|
ovisi...većinom zaspimo zagrljeni...kad idemo u isto vrijeme na spavanje... jedino kad je jedan od nas bolestan onda spavamo svaki na svojoj strani kreveta
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!