Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Nikad dosta savjeta o ... 13.1.2008 22:32:55
|
|
|
|
mirna
|
prvo stavim domestos da malo odstoji pa onda isperem vrelom vodom
|
|
|
|
RE: Nikad dosta savjeta o ... 13.1.2008 22:36:53
|
|
|
|
DEA
|
isto mi sve ne ode pa čeprkam , izluđuju me one rupice - dođe mi da izlijem solnu kiselinu , ali mie je strah te tekućine...
|
|
|
|
RE: Nikad dosta savjeta o ... 13.1.2008 22:37:40
|
|
|
|
Renata RR
|
Dea i ostali korisnici, molim vas da ubuduće naslove i tekstove pišete malim slovima. Hvala!
|
|
|
|
RE: Nikad dosta savjeta o ... 13.1.2008 22:42:30
|
|
|
|
DEA
|
Oprosti Renata , skužila sam i ja , pa mi se nije dalo brisati ...ostane mi caps lock uključen dok upisujem korisničko ime ...pripazit ću ...
|
|
|
|
RE: Nikad dosta savjeta o ... 13.1.2008 22:44:21
|
|
|
|
mirna
|
Ja sam jednom s čačkalicom čistila.. Tebi onda samo još preostane da ovu stvar skineš..
|
|
|
|
RE: Nikad dosta savjeta o ... 14.1.2008 12:44:36
|
|
|
|
maja
|
Nemoj ni slučajno solnu kiselinu, meni je pojelo sudoper!
|
|
|
|
RE: Nikad dosta savjeta o ... 14.1.2008 18:42:32
|
|
|
|
DEA
|
Toga me je i bilo strah , jednom sam u starom stanu pokraj wc šolje malo nanila sol . kis . koja je odnila šta je trebalo ali i nahrizla onaj kameni pod !...
|
|
|
|
RE: Nikad dosta savjeta o ... 22.5.2008 21:43:31
|
|
|
|
tiara
|
IZVORNA PORUKA: maja Nemoj ni slučajno solnu kiselinu, meni je pojelo sudoper! Da, tako je... Ja imam mrlju na sudoperu koja mi tako smeta, i to upravo od solne kiseline... Ta kiselina mi jedino dobro dođe za čišćenje kuhala za vodu od kamenca... E tu je super, u ostalome je ne koristim...
|
|
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Jaslice ili teta čuvalica
пеперутка16
Biste li radije upisali dijete u vrtić ili unajmili dadilju?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!