Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Koliko puta godišnje odputujete nekuda 5.3.2009 15:04:53
|
|
|
|
Anoniman
|
Jednom ili nijednom.... uglavnom kad idemo, idemo na more, 7-10 dana. Prije braka sam puno više "plandovala", svaka 2-3 mjeseca sam nekud zbrisala. S mužem sam isto dosta putovala ali sad je tako kako je.... kad cure porastu ići ćemo svi skupa
|
|
|
|
RE: Koliko puta godišnje odputujete nekuda 5.3.2009 15:12:17
|
|
|
|
anne
|
Idemo skoro kao vi Ružo. Može se i s djecom, ali je potrebna bolja priprema i više fleksibilnosti.
|
|
RE: Koliko puta godišnje odputujete nekuda 5.3.2009 15:15:17
|
|
|
|
mlada mama
|
mi odemo i to mi bude suuuper,a s djetetom nije problem jer nisam obavezna kuhati.....nego se posvetiti obitelji i uzivanciji,ne zuri nam se nikud svi opusteni i bude super
|
|
|
|
RE: Koliko puta godišnje odputujete nekuda 5.3.2009 15:15:24
|
|
|
|
ejmama
|
Odemo, ali ne više tako često! Zadnji put kad smo išli za Doček Nove god.imala sam mučnine i povraćala u auto pa mi više nije baš zanimljivo.
|
|
RE: Koliko puta godišnje odputujete nekuda 5.3.2009 15:38:00
|
|
|
|
srećica
|
Ja sam još mlada supruga na žalost bez djece pa moj mužić i ja stalno nekamo putujemo a najviše po planinama i prirodi to nas odmara i opušta kao i razna hodočašča
|
|
|
|
RE: Koliko puta godišnje odputujete nekuda 5.3.2009 16:29:08
|
|
|
|
tikica_69
|
Na zalost, samo kad idemo na godisnji....rijetko kada inace
|
|
RE: Koliko puta godišnje odputujete nekuda 5.3.2009 18:29:08
|
|
|
|
Dajana
|
Oko 3 puta godišnje, ljeti na more, zimi na skijanje, za proljetne praznike opet negdje na more. A možda nam se i još nešto sitno zalomi.
|
|
|
|
RE: Koliko puta godišnje odputujete nekuda 5.3.2009 20:09:33
|
|
|
|
mariola
|
Čim ugrabimo priliku. Nekoliko puta godišnje.
|
|
|
|
RE: Koliko puta godišnje odputujete nekuda 5.3.2009 21:26:49
|
|
|
|
božica
|
mi putujemo 1 godišnje na more
|
|
RE: Koliko puta godišnje odputujete nekuda 6.3.2009 21:00:01
|
|
|
|
njanja
|
obavezno skijanje i ljetovanje....skijanje van RH, a ljetovanje je do sada bilo isto van RH (kreta, santorini, egipat, tunis), a sada nas čeka minimalno 3 godine Lijepe naše...Čim Janko malo naraste za let avionom-čeka nas Grčka i ostatak prekrasnih otoka!!! A da, dok nismo imali jana, znali bi makar 1 mjesečno na kakav izlet-šta da kažem-ne drži me mjestoooooo
|
|
RE: Koliko puta godišnje odputujete nekuda 7.3.2009 20:52:45
|
|
|
|
Marcus
|
u principu na GO na more....
|
|
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!