Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Broj djece i posvećivanje 9.3.2009 11:39:05
|
|
|
|
ninolina
|
i ja rekla poslije ovoga 4 više ne ai baš zbog toga što se bojim da im se ne posvetim dovoljno. Za sada još sve dobro funkcionira.Tako da 4 je 4 gotovo.
< Poruku je uredio Florijan Jakov -- 9.3.2009 11:50:17 >
|
|
RE: Broj djece i posvećivanje 9.3.2009 12:09:08
|
|
|
|
tikica_69
|
Ja trenutno jedva vidim ovo svoje dvoje, ali ako stigne trece, definitivno cu prestati sa svim tim silnim honorarcima i posvetiti se iskljucivo i samo djeci, pa i po cijenu da sebi nista nikad ne kupim.
|
|
RE: Broj djece i posvećivanje 9.3.2009 12:13:41
|
|
|
|
Anoniman
|
Moram priznati da kad su mi cure bolesne i cendrave, ne mogu si zamisliti da imam još jednu bebu koja bi trebala full pažnju. Kad malo porastu, možda će biti još koje, ali sad baš ne bih experimentirala.... Rekla sam da je 5 moj maximum!
|
|
|
|
RE: Broj djece i posvećivanje 9.3.2009 12:27:31
|
|
|
|
ivanaa
|
ja nekad nemrem ni samo sa sobom a nekad bi jos 5,sve ovisi
|
|
RE: Broj djece i posvećivanje 9.3.2009 14:37:37
|
|
|
|
Lady3
|
da mi je muž doma išla bi i na treće..ovako sama s njima dvoma i još traže 100 posto moju pažnju Razapeta sam katkad između njih dvoje..moram se oboma posvetiti,a gdje je još posao koji sama obavljam..Teško je to..Katkad se uhvatim da je podne a ja još u pidžami i još se nisam stigla umiti..grozno zvuči ali to je istina..
|
|
RE: Broj djece i posvećivanje 9.3.2009 15:19:42
|
|
|
|
ejmama
|
Dobro je dok si kući nekako ću se već sanći, ali kad krenem raditi ću poluditi.
|
|
RE: Broj djece i posvećivanje 9.3.2009 19:41:52
|
|
|
|
božica
|
čitam vas i vidim da svako ima taj svoj broj 4-3-5 -2-1 dijete Broj djece i posvečivannje kod nas doma su trenutmo nam je to ok
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Crtići
пеперутка16
Da li su vaša djeca gledala crtiće tipa Nindža kornjače, Yu Gi Oh , Pokemon... i radi njih postali nasilni?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!