Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Dobivanje na težini 17.2.2014 8:34:40
|
|
|
|
Pomalo
|
Ja prosli tjedan bila u ginekologa, 14. tjedan, po njegovom vaganju dobila negdje oko 4 kg od pocetka, u zadnji mjesec 2,6 kg.. rekao mi je da je to puno za mene i za moju visinu, a imam 164 cm.. I da moram manje jest.. Eto toliko..
|
|
|
|
RE: Dobivanje na težini 17.2.2014 9:36:40
|
|
|
|
mišica 666
|
ja ti nemam šta pametno reć. ja se u trudnoći udebljala 10 kg. do 20. tjedna skoro ništa 1-2 kile. meni trudnoća dođe ko svojevrsna djeta jer sam nakon poroda mršavija nego prije trudnoće ali se poslje usvinjim
|
|
RE: Dobivanje na težini 5.7.2016 15:05:07
|
|
|
|
milki29
|
pozdrav;) trudna sam 15 tjedana i 5 dana.beba je u redu ,dugacka je 9.66 cm ali teska samo 129 grama.Naime ja imam 65 kilograma a prije mjesec i nekoliko dana sam imala 7o.Plaši me to da beba nece dosec težinu koju treba.Kakva su vaša iskustva?
|
|
|
|
RE: Dobivanje na težini 5.7.2016 15:39:45
|
|
|
|
perlica55
|
Milki, nemam iskustva s gubljenjem kg u trudnoći... Al izgubiti 5 kg u mjesec dana je puno, posebo u trudnoći... Kaj ti ginek veli? Možda da pojačaš obroke, jedi više voća, ak imaš mučnine onda pokušaj s manjim obrocima Važno da beba uredno napreduje..
|
|
RE: Dobivanje na težini 5.7.2016 15:47:30
|
|
|
|
milki29
|
Ginekolog je samo rekao da je sve u redu.ali mene to brine da je beba premalena za to vrijeme.Jedino ako je fulao termin al neznam kako. nadam se da cu se udebljat jer cesto imam migrene s povracanjem.Jedino je sestra rekla da moram jest jer to nije dobro.sve tanko samo se trbuscic vidi☺☺
|
|
|
|
RE: Dobivanje na težini 5.7.2016 16:49:09
|
|
|
|
perlica55
|
Onda nema druge sjedi i papaj... Sretno
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!