Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
[Anketa]
|
Marka dječjih kolica
|
Chicco |
|
Prenatal |
|
Peg Perego |
|
Graco |
|
Brevi |
|
Bertonne |
|
Neku drugu |
|
Ukupno glasova: 67
|
(Posljednji glas : 7.8.2013 10:15:25)
(Glasovanje traje do: -- )
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Marka dječjih kolica 25.5.2010 16:05:53
|
|
|
|
MiniMama
|
ne izgledaju lose, ali ne vidim koliko kostaju. to je jedan od bitnih faktora :) i ne pise kolika je kilaza..
|
|
|
|
RE: Marka dječjih kolica 25.5.2010 16:19:10
|
|
|
|
hepi
|
pozz da li netko ima iskustva sa stokke xplory kolicima? mi iscekujemo bebicu i ta smo joj kupili... premedena su
|
|
|
|
RE: Marka dječjih kolica 25.5.2010 20:17:17
|
|
|
|
lea83
|
IZVORNA PORUKA: MiniMama ne izgledaju lose, ali ne vidim koliko kostaju. to je jedan od bitnih faktora :) i ne pise kolika je kilaza.. cijena je ispod 4000kn (izmedu 3500 i 4000 ne znam tocno) za 3 u 1, a teska su 10 kg. ovako mi izgledaju dobro.
|
|
|
|
RE: Marka dječjih kolica 26.5.2010 16:04:21
|
|
|
|
MiniMama
|
ma zbilja nelose izgledaju, ali 10 kg . mi smo imali jane matrix solo i kostala su oko 2700 (2u1), s tim da je autosjedalica bila meni grozna. ali ona su bila teska oko 8 kg i bila su mi preteska. onda sam ih prodala i kupila maclaren, polukisobran, idu od 6 mj, a da sad idem opet na novu definitivno opet maclaren, ali koja idu od rođenja. ne znam, dok sam bila s ovim velikim, bila su mi dosta glomazna pa je opet mali car stalno bio u marami jer je meni bilo lakse njega strpati u maramu i odlampati na drugi kraj grada tramvajem, nego se guzvati s velikim kolicima u tramvaju i moiti boga da tamo gdje idemo postoji lift. da sam vozac, vjerojatno mi ta kilaza ne bi bila toliko bitna, ali sad s ovim novim sam prezadovoljna. svugdje smo! nista mi nije gnjavaza jer su mi kolica lagana i prakticna.
|
|
|
|
RE: Marka dječjih kolica 26.5.2010 16:05:46
|
|
|
|
MiniMama
|
hepi, imas temu o tim kolicima vec otvorenu. cure su se malo vise raspisale tamo.
|
|
|
|
RE: Marka dječjih kolica 26.5.2010 21:12:16
|
|
|
|
L.P.
|
Mi uglavnom kupimo Bubu kolica i zadovoljni smo.Nisu skupa a ok su.
|
|
RE: Marka dječjih kolica 1.6.2010 17:02:59
|
|
|
|
leilany
|
IZVORNA PORUKA: lea83 a jeste vidjeli ova kolica?? http://www.eburza.hr/recaro/index.php?menu=20&action=2 to je nesto novo... to su dobili novo,jos uvijek nema cijene... kolko znam,tek su nedavno isli na neki seminar kaj se tice tih kolica i inih proizvoda.... valjda ce uskoro stavit cijenu...
|
|
RE: Marka dječjih kolica 19.6.2010 19:56:25
|
|
|
|
pincirotvajler
|
peg perego gt3 13kg,3kotača, glomazna, i nevolim ih
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!