Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Dobro jutro u nedjelju! 29.6.2008 8:51:27
|
|
|
|
Puli
|
jutro počelo u pola šest meni je imendan a none kuha svečani ručak kavica,šetnjica sve laganini danas osim turbo cvijete
|
|
|
|
RE: Dobro jutro u nedjelju! 29.6.2008 9:07:31
|
|
|
|
božica
|
dobro jutro mamice Puli:sretan imendan-a turbo cvijetiću dajem turbo CMOK mIRNA:GDJE ĆETE NA KUPANJE A JA A ja idem danas sa kumicom od leone u Goricu na kavicu sa curkama i kod mame na ručak pozz
|
|
|
|
RE: Dobro jutro u nedjelju! 29.6.2008 9:17:27
|
|
|
|
Ruža
|
Jutro curke! Vidim danas ste si isplanirale dan pravo fino! Mi feštamo malo, tako da će društvo doći k nama, malo ćemo roštiljati, čakulati i uživati! Dobar provod želimo svima!
|
|
|
|
RE: Dobro jutro u nedjelju! 29.6.2008 9:18:43
|
|
|
|
Ruža
|
Jutro brza Božica! Znači ni ti ne kuhaš danas! Ma nema do maminog ručka....
|
|
|
|
RE: Dobro jutro u nedjelju! 29.6.2008 9:26:53
|
|
|
|
mirna
|
Božica idemo u čatež...
|
|
|
|
RE: Dobro jutro u nedjelju! 29.6.2008 10:29:56
|
|
|
|
maja
|
Puli, sretan imendan! Mi danas kod sestre oko 5 na pečeno prase
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: Dobro jutro u nedjelju! 29.6.2008 10:47:53
|
|
|
|
njanja
|
Puli, sretan imendan! Kad se već piše gdje ćemo, mi idemo danas u 2. izlazak-kod MM-evih....Juče bili kod mojih...jan od silnog uzbuđenja prospavao cijeli dan, ali noć......stalno bio na cici....A ja se bunila da se ne budi noću-neću više
|
|
RE: Dobro jutro u nedjelju! 29.6.2008 10:54:44
|
|
|
|
njanja
|
Koka pita za savijete: "kako da joj dođu njeni trudovi"
|
|
RE: Dobro jutro u nedjelju! 29.6.2008 11:30:28
|
|
|
|
mirna
|
neka se puno kreće.. i neka pozove muža na brzi susret.. želim joj da sve što brže prođe.
|
|
|
|
RE: Dobro jutro u nedjelju! 29.6.2008 11:48:07
|
|
|
|
tonkica
|
Evo stigla i ja da vas malo pozdravim! I ja imala sreće, sveki kuhala ručak. Ostalo bolonjeza još od jučer, pa ću samo još malo tijesta skuhat kad mm dođe s posla oko 6. I to je to za danas. Sad sam u kućnom hladu, navečer budemo vjerojatno ošli do mojih u Goricu i proći će još jedna nedjelja. Puli sretan ti imendan!
|
|
|
|
RE: Dobro jutro u nedjelju! 29.6.2008 12:34:52
|
|
|
|
tina1602
|
puli sretan imendan
|
|
RE: Dobro jutro u nedjelju! 29.6.2008 19:58:58
|
|
|
|
Puli
|
hvala na čestitkama jedna od mene
|
|
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Jaslice ili teta čuvalica
пеперутка16
Biste li radije upisali dijete u vrtić ili unajmili dadilju?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!