Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Kako očistiti zapečeno posuđe i tvrdokorn... 20.3.2009 7:11:45
|
|
|
|
dikac
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 >>> Taloženje kamenca u čajniku možete spriječiti tako da u nj stavite kameni oblutak. Već nastali kamenac možete ukloniti prokuhavanjem vode u koju ste dodali 100 ml octa. redovito kuhalo za vodu i sterilizator za bočice čistim na taj način, ocat tako dobro skida kamenac ostalo ću isprobati inače, kada mi se zagore padele koristim arf grill
|
|
|
|
RE: Kako očistiti zapečeno posuđe i tvrdokorn... 20.3.2009 10:44:33
|
|
|
|
Thea
|
Ja u kuhalo za vodu stavim sol i ocat i to prokuham i kamenac ode...Samo to trba raditi kraj otvorenog prozora jer ima jaki miris...
|
|
RE: Kako očistiti zapečeno posuđe i tvrdokorn... 20.3.2009 10:46:46
|
|
|
|
mariola
|
Ja u kuhalo za vodu stavim vodu i iscjedim u nju limun, kad voda prokuha kamenac spadne. Efekat isti ko sa octom a ne smrdi.
|
|
|
|
RE: Kako očistiti zapečeno posuđe i tvrdokorn... 20.3.2009 10:59:53
|
|
|
|
ejmama
|
Ja sad kad sam pravila tortu zagorila čokoladu i padela je letila u smeće. naravno mm nije vidio. Nije joj bilo pomoći.
|
|
RE: Kako očistiti zapečeno posuđe i tvrdokorn... 20.3.2009 11:12:49
|
|
|
|
Marcus
|
kaj ne pomaze dugotrajno namakanje u toploj il vec nekakvoj vodi?
|
|
|
|
RE: Kako očistiti zapečeno posuđe i tvrdokorn... 20.3.2009 11:24:34
|
|
|
|
tikica_69
|
IZVORNA PORUKA: Marcus kaj ne pomaze dugotrajno namakanje u toploj il vec nekakvoj vodi? Cega? Torte?
|
|
RE: Kako očistiti zapečeno posuđe i tvrdokorn... 20.3.2009 11:26:43
|
|
|
|
ejmama
|
torta je bila super, ali padeli nije bilo spasa i to onoj s debelim dnom.
|
|
RE: Kako očistiti zapečeno posuđe i tvrdokorn... 20.3.2009 13:03:16
|
|
|
|
tikica_69
|
Ja znam u kuhalo za vodu ostaviti sanitara preko noci da pojede taj kamenac, pa ga onda dobro, dobro isprati i par voda prokuhati prije nego opet ide u upotrebu
|
|
RE: Kako očistiti zapečeno posuđe i tvrdokorn... 20.3.2009 13:34:56
|
|
|
|
Ruža
|
Ovo će mi trebati. Hvala Tikica!
|
|
RE: Kako očistiti zapečeno posuđe i tvrdokorn... 20.3.2009 15:15:00
|
|
|
|
Candy
|
Ja to natopim vodom,stavim na štednjak da zakuha i sve ide dole bez problema ...
|
|
RE: Kako očistiti zapečeno posuđe i tvrdokorn... 20.3.2009 19:57:13
|
|
|
|
meryb
|
...ja u kuhalo stavim 2 male žlice limunske kiseline i zakuham vodu sav kamenac ode pa-pa....
|
|
|
|
RE: Kako očistiti zapečeno posuđe i tvrdokorn... 20.3.2009 20:00:49
|
|
|
|
zaba
|
IZVORNA PORUKA: Candy Ja to natopim vodom,stavim na štednjak da zakuha i sve ide dole bez problema ... i ja,kapnem i malo octa
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!