Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Jeste li vjerni RR? 22.3.2009 21:45:35
|
|
|
|
scarlet
|
Ovo je jedini forum na kojem sam ikad bila a saznala sam za njega kad smo počeli raditi na bebi. Tražila sam sve informacije na internetu o trudnoći i bebama i naišla na ringeraju. Odmah mi se svidjelo što ima puno zanimljivih tema na jednom mjestu pa sam se odlučila prijaviti. Sad ne prođe dan da ne pogledam šta ima novoga.
|
|
RE: Jeste li vjerni RR? 22.3.2009 23:18:53
|
|
|
|
Dora04
|
Samo sam na rr i to jako rijetko jer nemem vremena.
|
|
RE: Jeste li vjerni RR? 23.3.2009 5:31:57
|
|
|
|
dominik
|
rr jer vecina su zene (osim par tateka kojima skidam kapu za hrabrost), bila jos na par njih al kad su pocele stizat pp pobjegla glavom bez obzira da nebi bilo nezeljenih problema doma
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.3.2009 8:35:14
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Jeste li vjerni RR? 23.3.2009 8:41:55
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
uz RR sam registrirana na još jednom forumu no rijetko ga posjećujem
|
|
RE: Jeste li vjerni RR? 23.3.2009 8:43:31
|
|
|
|
m600
|
RR JE JEDINI
|
|
RE: Jeste li vjerni RR? 23.3.2009 8:50:25
|
|
|
|
mariola
|
Samo na rr. (mislim da fejs nije forum ili )
|
|
|
|
RE: Jeste li vjerni RR? 23.3.2009 10:30:23
|
|
|
|
Kika83
|
rr i fejs. prijavljena sam na još jedan forum ali nikad me tamo nema
|
|
|
|
RE: Jeste li vjerni RR? 10.4.2009 12:18:14
|
|
|
|
uspavana
|
prijavila sam se prije rr na još jedan drugi...al mi se nije dopalo... i od kad sam se prijavila na rr tamo nisam niti bila.... tu mi je super! ima tema za čitanje, stalno se nešto događa... baš se osjećam ko doma! moj mm veli da sam već lagano postala ovisnik
|
|
RE: Jeste li vjerni RR? 10.4.2009 12:23:47
|
|
|
|
gljiva
|
samo rr
|
|
|
|
RE: Jeste li vjerni RR? 10.4.2009 19:33:24
|
|
|
|
pikachu
|
Ja nisam baš pristaša foruma i godinama sam odolijevala iako mi se sav posao sastoji od rada na kompjuteru i internet mi je, takoreći, 24 sata na dan dostupan... E, sada sam unazad par mjeseci otvorila profil na Skype-u, Facebook-u i Ringeraji i svaki mi služi za različite stvari - Skype da komuniciram sa ljudima koji mi nisu u Hr-u, Fejs da podijelim s istima slike, a na Ringeraji sam završila tražeći informacije o trudnoći i odlučila pokušati pa ćemo viditi... Zasad mi je stvarno OK... Teme mi se sviđaju i dijelimo slične probleme tako da uvijek mogu sudjelovati...
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!