Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Prsa nakon trudnoće i dojenja 25.3.2009 18:40:28
|
|
|
|
Zhezha
|
ja jos uvijek dojim.. Marko bude sad godinu dana nemam vise toliko mlijeka koliko u pocetku.. al sam primjetila da su mi veca nego prije za jedan broj..grudnjaka.. i da su se takoder malo objesila... nisu vise tako lijepa ko prije...
|
|
|
|
RE: Prsa nakon trudnoće i dojenja 25.3.2009 18:50:40
|
|
|
|
meryb
|
..nakon dvoje djece ne da su se malo objesile,nego razgovaraju sa pupkom ...
|
|
|
|
RE: Prsa nakon trudnoće i dojenja 25.3.2009 19:29:39
|
|
|
|
Lady3
|
ajoj al si pogodila..moja bolna točka..
|
|
RE: Prsa nakon trudnoće i dojenja 25.3.2009 20:25:18
|
|
|
|
božica
|
Mlohi mlohi
|
|
RE: Prsa nakon trudnoće i dojenja 25.3.2009 20:44:53
|
|
|
|
pako
|
Fuuuuuuuj! Strašno!
PATRICK 30.04.2008. 01:55h MATEO 06.03.2010. 01:17h
|
|
|
|
RE: Prsa nakon trudnoće i dojenja 25.3.2009 20:51:49
|
|
|
|
Zvonki
|
Ni Glumičić im ne bi mogao pomoć'
|
|
RE: Prsa nakon trudnoće i dojenja 25.3.2009 21:22:26
|
|
|
|
njanja
|
moje su užasne...bile su male i čvrste i sada su obješene i kao posvađane-svaka na svoju stranu, a bradavice koje su bile male, sada kao mortadele....okej, sad se malo smanjile unatrag par dana što ne dojim... nego, što mi se desilo u subotu..... meni češu cice i češu bez prestanka....i ja pogledam, a ono bradavice totalno male (moja veličina) i smežiurane-pitam ja mm-a-da li ti vidiš isto što i ja????? stisnule se one.....ali moja sreća je bila kratkog vijeka-ujutro su se već vratile na veličinu mortadele, a sad ih i po 3 x provjeravam i nadam se smanjenju ja sam sada sa svojim sisama, kao muški sa pišonjama
|
|
RE: Prsa nakon trudnoće i dojenja 25.3.2009 21:28:03
|
|
|
|
novamama
|
a daaaaj njanja jedna moja frendica kaže da ih može zarolati ko palačinku a ja sam ionako od pustih dijeta zeznula svoje predivne sise tako da su one super kad sam velika, a kad sam mala, male su i one...i vise....ali nije to toliko meni strašno, nisu kao palačinkice imam dobre sise, bez obzira na dojenje, to želim reć
|
|
RE: Prsa nakon trudnoće i dojenja 25.3.2009 21:29:38
|
|
|
|
njanja
|
nova mama, ovo što sam napisala nije bila šala
|
|
RE: Prsa nakon trudnoće i dojenja 25.3.2009 22:10:02
|
|
|
|
ejmama
|
A šta da kažem, ja svoje moram dignuti da ih odispod operem
|
|
RE: Prsa nakon trudnoće i dojenja 25.3.2009 22:12:21
|
|
|
|
novamama
|
mislim da bi barba glumičić mogao dobro zaraditi ovdje... znam, zeznuto je to...al dobar grudnjak sve rješava, a moje bedrice ništa ne možespasiti
|
|
RE: Prsa nakon trudnoće i dojenja 25.3.2009 22:15:21
|
|
|
|
Zvonki
|
E prava je umjetnost naći dobar grudnjak a da sve ne curi van i da sve stoji kak' tak' gore. A tek kupaće kostime. Kao da su svi krojeni samo za modele.
|
|
RE: Prsa nakon trudnoće i dojenja 25.3.2009 23:36:23
|
|
|
|
Lady3
|
IZVORNA PORUKA: ejmama A šta da kažem, ja svoje moram dignuti da ih odispod operem [ joj al si me nasmijala,al nemoj se ljutiti mooolil teee...
|
|
RE: Prsa nakon trudnoće i dojenja 25.3.2009 23:41:35
|
|
|
|
dami
|
vi ste pukle skroz
|
|
RE: Prsa nakon trudnoće i dojenja 26.3.2009 1:42:45
|
|
|
|
dominik
|
IZVORNA PORUKA: božica Mlohi mlohi
|
|
|
|
RE: Prsa nakon trudnoće i dojenja 26.3.2009 6:58:12
|
|
|
|
huanita
|
Mislim da će o mojim ciccama najbolje reći činjenica da je to jedina plastična operacija na koju bih pristala - podignuti ih na isto mjesto gdje su bile. A moram naglasiti da nisam baš ni u ostalim područjima model za lijepo tijelo, ali to nosim s ponosom. Ali cice!!! Pitam se što će biti nakon drugog dojenja.
|
|
|
|
RE: Prsa nakon trudnoće i dojenja 31.3.2009 17:12:36
|
|
|
|
nemirna mama
|
bože sačuvaj....užas....ovo mi je treća trudnoća i sad ćemo vidjet koliko će narasti... ja saveke druge godine rađam....prvo 2005. drugo 2007. i sad 2009. i to su sve ljetna djeca..... onda drage moje možete misliti kakva su mi prsa kad rastu svake druge godine.... sa 3 narasle su na 6 u prve dvije trudnoće, a tek koliko će sad narasti....ne daj bože više....nigdje grudnjaka ne mogu pronaći....sve mi malo
|
|
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!