|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   zemljotresi...
31.3.2009 11:03:41   
sanjarica
Drage moje,jeste li imale prilike osjetiti pojake zemljotrese?mi evo vec od jucer dva dobra imamo .jedan je bio jutros oko 4..da vam ne govorim kako se uplasim.plasitel se i vi i je li vam reakcija kao i meni prva izletjeti nekud?ja otrcim do vrata,a u zgradi sam na 5 spratu,i kao budala stojim na vratima,a nigdje nikog.haha crni humor.kaze meni mm a sta ti radis na vratima tu??
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: zemljotresi...
31.3.2009 11:05:31   
dominik
ja ih se uzasavam, jedino toga se u biti bojim, uzas

(Odgovor članu sanjarica)
Neposredna veza do poruke: 2
31.3.2009 11:06:02   
tikica_69
MM bi umro od straha...to je jedina stvar na svijetu koje se ocajnicki boji.
A mene je fino streslo na 12. katu sad nedavno kad je bio epicentar u Luckom. Bogmec sam se ukopala i uhvatila za stol da ne opadnem, a moji klinci u isti glas - potreeeeeeeeeeeeeesss - i bjez svaki pod jedan stok. Djeca prisebnija od mene  user posted image
Srecom MM bio u nekoj birtiji u podrumu user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

Neposredna veza do poruke: 3
31.3.2009 11:06:10   
ninolina
jesmo prošle godine osjetili onako pošteno, popucali nam zidovi u kući. Umrla sam od straha, muž uzeo jedno a ja drugo djete i otrčali van

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

Neposredna veza do poruke: 4
31.3.2009 11:07:33   
dominik
IZVORNA PORUKA: ninolina

jesmo prošle godine osjetili onako pošteno, popucali nam zidovi u kući. Umrla sam od straha, muž uzeo jedno a ja drugo djete i otrčali van

kak bute sa cetvero?user posted image

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 5
31.3.2009 11:10:12   
ninolina
Kod mene su malo kada svi klinci doma. Imam dvije sestre koje nemaju djece pa ti se oni stalno šaltajuuser posted image user posted image . Najmanje s mamom

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 6
31.3.2009 11:10:52   
dominik
onda nek nas treeesssseeeeuser posted image

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 7
31.3.2009 11:11:21   
sanjarica
mene zaista prije nije bilo ovoliko strah,al sad se znam tresti po pola sata,cak sam apaurin jedan krknula.jel to zato sto sam nekako strasljiva  u trudnoci il nesto dr.ne znam...jutros me probudio zemljotres i ja se jadna zagrcnula kasljala sam ko najgori bolesnik.hahaha crnjak..

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 8
31.3.2009 11:11:21   
ninolina
onda nek nas treeesssseeeeuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 9
31.3.2009 11:13:42   
dominik
IZVORNA PORUKA: sanjarica

mene zaista prije nije bilo ovoliko strah,al sad se znam tresti po pola sata,cak sam apaurin jedan krknula.jel to zato sto sam nekako strasljiva  u trudnoci il nesto dr.ne znam...jutros me probudio zemljotres i ja se jadna zagrcnula kasljala sam ko najgori bolesnik.hahaha crnjak..

zbog trudnoce i kad beba dodje neke strahove od prije zaboravis a neke nove steknes

Neposredna veza do poruke: 10
31.3.2009 16:59:36   
Marcus
je..toga se fejst bojim..... tak si nekak mali i nemocni kad se sve pocne trest  user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 11
31.3.2009 19:06:36   
BoOo
veliki pozdrav mamicama i trudnicama...ja sam vam nova, isprepadana trudnica i mene je ovaj zemljotres potresao nemogu da spsvam od jutros.a jos sad na dnevniku kazu da ce biti jos pa me to jos unervozila neznam sta da radim stvarno strahotauser posted image

(Odgovor članu Marcus)
Neposredna veza do poruke: 12
1.4.2009 0:14:57   
Candy
Ne bojim se,ali nije ugodno user posted image ...Sjećam se prije cca desetak godina,dok sam živjela u neboderu,probudilo me njihanje nebodera user posted image ...Odvratan feeling,otvorim oči i gledam luster kako se njiše a zgrada se miče lijevo-desno user posted image ...

Ono što će davati svjetlo,mora izdržati izgaranje.
(V.E.Frankl)

(Odgovor članu BoOo)
Neposredna veza do poruke: 13
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!