Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Plaćate li pedijatrima? 31.3.2009 11:42:35
|
|
|
|
Anoniman
|
Kod nas toga nema i baš mi je to čudno....
|
|
|
|
RE: Plaćate li pedijatrima? 31.3.2009 11:42:59
|
|
|
|
ZVRK
|
kod mene se ne plača ništa
|
|
RE: Plaćate li pedijatrima? 31.3.2009 11:55:01
|
|
|
|
ejmama
|
Mi ne plaćamo, jedino šta sa plaćala je cjepivo jer sa ja tako htjela.
|
|
RE: Plaćate li pedijatrima? 31.3.2009 12:44:19
|
|
|
|
kitty
|
djeca ne bi trebala placat nista,novamama raspitaj se malo bolje,procesljaj netom nije u redu to sta rade
|
|
RE: Plaćate li pedijatrima? 31.3.2009 12:45:24
|
|
|
|
ivanaa
|
ako nije privatnik to nesmije napravitiIZVORNA PORUKA: novamama Kod nas se plaća 300 kn godišnje za 'popodnevnu smjenu', a i svaki pregled 15kn... Zar nije to bezobrazno? Koliko čujem, nešto slično je u ST, ali baš me zanima imali još gdje ovakav način rada pedijatara... Nisam našla da je itko pisao o tome, sorry ako se tema ponavlja....
|
|
RE: Plaćate li pedijatrima? 31.3.2009 12:51:41
|
|
|
|
kitty
|
bas tako ivanaa a ovih 15 kuna to je ona participacija koju placamo mi odrasli,djeca su toga oslobodjena,bar su uvjek do sad bila. ocito ovi u zadru lijepo zaradjuju na roditeljima. a to za drugu smjenu je cista glupost,ja im to ne bi iz principa platila,vodila bi dijete na hitnu ako bi mu sta bilo pa bi doticni pedijatri brzo odustali od toga kad bi ovi na hitnoj digli paniku
|
|
RE: Plaćate li pedijatrima? 31.3.2009 12:53:00
|
|
|
|
ZVRK
|
probaj se negdje potužiti na pedijatra(
|
|
RE: Plaćate li pedijatrima? 31.3.2009 12:57:20
|
|
|
|
lueman
|
IZVORNA PORUKA: novamama Kod nas se plaća 300 kn godišnje za 'popodnevnu smjenu', a i svaki pregled 15kn... Zar nije to bezobrazno? Koliko čujem, nešto slično je u ST, ali baš me zanima imali još gdje ovakav način rada pedijatara... Nisam našla da je itko pisao o tome, sorry ako se tema ponavlja.... pa to im je redovna druga smjena, ne
|
|
RE: Plaćate li pedijatrima? 31.3.2009 12:57:50
|
|
|
|
apika
|
To može radit jedino privatnik inače ne. Probaj se malo raspitat,moja sestričina vodi malu kod privatnika i svaki dolazak plaća 200kn,mi idemo kod "državnog" i neplaćamo ništa
|
|
|
|
RE: Plaćate li pedijatrima? 31.3.2009 13:01:39
|
|
|
|
cokolada
|
ne placamo nista osim cijepiva
|
|
|
|
RE: Plaćate li pedijatrima? 31.3.2009 13:26:00
|
|
|
|
tikica_69
|
Nikad nisam nista placala pedijatru
|
|
RE: Plaćate li pedijatrima? 31.3.2009 13:47:45
|
|
|
|
emily123
|
nikad nisam placala ni za jedno. prvi put cujem da se kod "državnog" placa
|
|
RE: Plaćate li pedijatrima? 31.3.2009 16:35:28
|
|
|
|
božica
|
Kod nas se plaća 300 kn godišnje za 'popodnevnu smjenu', a i svaki pregled 15kn... Zar nije to bezobrazno? Koliko čujem, nešto slično je u ST, ali baš me zanima imali još gdje ovakav način rada pedijatara... Nisam našla da je itko pisao o tome, sorry ako se tema ponavlja.... novamama daj ti sipitaj situaciju molim te jer to je jhaaaaaaaaaaaaako bezobrazno A ZAKAJ??????????' sretno
|
|
RE: Plaćate li pedijatrima? 31.3.2009 16:41:49
|
|
|
|
troubled
|
pedijatri se, ako su državni, ne plaćaju... ipak...kod pauline pedijatrice u splitu su mi bili ponudili nešto kao dopunsku uslugu koja se plaćala... bile su tri usluge, svaka 150 kuna godišnje, a ako bi se odlučili na sve tri onda je jedna bila gratis... tim novcem se opremala ambulanta i čekaonica... i zbilja, od svih ambulanti i čekaonica ta je bila najljepša i najurednija... usluge su bile -broj mobitela od doktorice, za savjet i pregled u bilo koje doba (van njene smjene) -kućna posjeta subotom i nedjeljom -prijem bez čekanja u vrijeme pauze meni je to bilo vrlo zgodno... nikad nisam iskoristila ništa od toga, ali sama činjenica da imam njen broj mobitela i da mogu nazvati ako mi bilo što zatreba ili bude nejasno mi je ulijevala mir... s druge strane...ja sam točno znala za što plaćam i bilo mi je izbor, nije bilo obavezno...
|
|
RE: Plaćate li pedijatrima? 31.3.2009 16:49:52
|
|
|
|
Dajana
|
Ja ne plaćam pedijatricu, uredno tamo odlazim kad treba i zovem ju kad treba. Jako sam zadovoljna s njom i već smo kod nje 16 godina. S vremena na vrijeme joj odnesem kavu, bombonjeru i košaru voća.
|
|
|
|
RE: Plaćate li pedijatrima? 31.3.2009 17:21:45
|
|
|
|
Dora04
|
Kod nas se ništa ne plaća, eventualno neka cijepiva koja sam želiš.
|
|
[Obrisani korisnik] 31.3.2009 17:33:11
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Plaćate li pedijatrima? 31.3.2009 18:08:18
|
|
|
|
novamama
|
hvala cure, puno ste pomogle...izgleda da je caka u tome da su svi privatnici....ali opet, što ne dobivaju oni naknadu od hzzo-a ili ministarstva zdravstva ili od šta ja znam koga.... ovdje su se žene bunile, u novine to stavljale, ali nikom ništa.... muka mi je kad moram to plaćati, ipak su mu to jedne dobre cipelice godišnje....da živim u drugom gradu toga ne bi bilo.... ma slabo mi je od ove naše pronatalitetne politike, reforme zdravstva i svega....zato je rr tu da me oraspoloži btw, probala sam uvalit taj račun od 300 kn za povrat poreza ...teta na šalteru mi je rekla da to ne ide...ja ju pitam, jel znate vi što je to? a ona će: znam, gospođo, i ja to plaćam! i što više reći.....eto.....
|
|
[Obrisani korisnik] 31.3.2009 18:12:51
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Plaćate li pedijatrima? 31.3.2009 20:00:26
|
|
|
|
Lady3
|
kod mene se ništa ne plaća i to mi je čudno. .ali sviđa mi se ono što je troubled napisala da ja imam takvu mogućnost bez razmišljanja bi platila ..to mi se čini super i efikasno..
|
|
RE: Plaćate li pedijatrima? 31.3.2009 21:47:24
|
|
|
|
njanja
|
ništa ne plaćamo.... isto je odlična ova opcija od troubled
|
|
RE: Plaćate li pedijatrima? 31.3.2009 22:33:49
|
|
|
|
dikac
|
ne plaćam usluge pedijatra i baš me je začudilo da je u zadru takva situacija
|
|
|
|
RE: Plaćate li pedijatrima? 31.3.2009 22:37:56
|
|
|
|
pepeljuga
|
i ja u zadru placam za tu popodnevnu smjenu ali preglede ne....
|
|
|
|
RE: Plaćate li pedijatrima? 13.6.2009 12:48:49
|
|
|
|
novamama
|
evo, da samo opravdam ovu situaciju... nedavno mi je trebao pedijatar i išla sam popodne na pregled... sad mi nije žao ni kune, inače bih vjerojatno morala na hitnu... eto...plaćat ću i dalje....
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!