|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Reinkarnacija..
1.4.2009 18:29:22   
Lady3
ma i ja volim čuti drugo mišljenje ali nekako mi vjera i nije tema za raspravu..ak me kužiš,to je dublja tema i ja neželim ulaziti previše u nju..Kao što cure kažu svatko zna i ima svoje razloge..Ja ne idem nešto u crkvu,ali to ne znači da ne poštujem Božje zapovijedi,Za mene je Bog sveprisutan,on je uvijek ovdje,u nama..ne moram ići u crkvu da bi mu se približila.Kad osjetim potrebu odem,pomolim se i dam milodar i osjećam se prekrasno..user posted image Razumijem i one koji idu i to poštujem..Ali ne volim one koji idu samo zato da se samo pokažu..zbog drugih..a ne vjeruju u Boga i ne poštuju ga..user posted image Za mene je to izdaja,radije odem kad osjetim potrebu za time..ne lažem o nečemu što nisam..Nadam se da me shvaćate..user posted image

Šta je sreća?Znati što se
hoće i to strastveno željeti:)

(Odgovor članu ivanaa)
Neposredna veza do poruke: 26
1.4.2009 18:34:17   
ivanaa
a neznam ja volim te teme al kuzim da netreba o njima raspravljati ovako

Prvu polovicu života unište nam roditelji,drugu dijeca.

(Odgovor članu Lady3)
Neposredna veza do poruke: 27
1.4.2009 18:52:35   
zaba
Bog i ja smo u odlićnom odnosu,on se meni ne petlja ako me interesira nekaj novog i drugačijeg,a ni ja njemu.Ja vjerujem njemu,a i on meni.Koje su ovo filozofije,mati mila??!!Baš sam ga zatupila..user posted image

lucija je svjetlo u mom životu
07.05.2005.

(Odgovor članu ivanaa)
Neposredna veza do poruke: 28
1.4.2009 23:17:56   
novamama
ja mislim da postoji reinkarnacija i da nakon smrti duša/energija/štoveć odlazi u 'drugu dimenziju', te da se možemo roditi opet, bilo na zemlji bilo negdje drugdje...

pritom sam zahvalna isusu što je život dao za nas - u biti je svima pokazao značaj prave i istinske ljubavi...

zahvalna sam i svim onim mudracima te dobrim ljudima koje svakodnevno srećem....

zahvalna sam i što ponekad naiđe čovjek koji pršti dobrotom od glave do pete...

ne bih se išla regresirati: što i kako sam živjela ionako ću znati kad umremuser posted image

mislim da postoji samo jedan Bog, koji ima puno imenauser posted image

eto....

Ča je život vengo fantažija....

(Odgovor članu ivanaa)
Neposredna veza do poruke: 29
1.4.2009 23:21:55   
zaba
ovo je jako lijepo napisano novamama,sviđa mi seuser posted image

lucija je svjetlo u mom životu
07.05.2005.

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 30
1.4.2009 23:23:38   
Lady3
e baš to novamama..jedan je Bog ali ima mnogo imena..user posted image

Šta je sreća?Znati što se
hoće i to strastveno željeti:)

(Odgovor članu zaba)
Neposredna veza do poruke: 31
1.4.2009 23:31:29   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Lady3

..Ja ne idem nešto u crkvu,ali to ne znači da ne poštujem Božje zapovijedi,Za mene je Bog sveprisutan,on je uvijek ovdje,u nama..ne moram ići u crkvu da bi mu se približila.Kad osjetim potrebu odem,pomolim se i dam milodar i osjećam se prekrasno..user posted image Razumijem i one koji idu i to poštujem..Ali ne volim one koji idu samo zato da se samo pokažu..zbog drugih..a ne vjeruju u Boga i ne poštuju ga..user posted image Za mene je to izdaja,radije odem kad osjetim potrebu za time..ne lažem o nečemu što nisam..Nadam se da me shvaćate..user posted image

user posted image user posted image user posted image  potpisujem, kao da sam ja pisala user posted image user posted image

(Odgovor članu Lady3)
  Neposredna veza do poruke: 32
2.4.2009 10:56:37   
tikica_69
Ne vjerujem u reinkarnaciju...vjerujem u sudbinu

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 33
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!