|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Drska krađa
2.4.2009 23:34:01   
novamama
IZVORNA PORUKA: Iva Piva

Novamama, žao mi je dekice user posted image . Ali budeš to Loliću već novu i bolju nabavila. Nek joj je sa srećom. 

hvala cure...svima....

danas mi je malo lakše, sjetila sam se da imam jednu bijelu dekicu koju je moja sveki bila kupila mm, a nije ju ni otvorila, tako da je 30 godina bila neraspakiranauser posted image
oprala sam je neki dan, lijepa je, bijela, i eto, od mm-a...pa ćemo nju koristiti...

a danas nisam više toliko ljuta na tu ženu, neka lijepo grije koje drugo dijete...

eto, hvala vam za jučer, spasile ste me, zaistauser posted image

Ča je život vengo fantažija....

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 26
19.10.2009 15:20:47   
pepeljuga
Sitila sam se ove teme jer se to i meni desilo i lagano sam poludila.....
Kolica mi stoje u zakljucanom portunu jer nema sanse da ih sa njih dvoje nosim na drugi kat i tu sam dekicu prije par dana stavila u kosaru s obzirom da je zahladilo nek se nađe.....
Ja danas krenula vani kad ono od dekice ni d...., nije mi jasno tko moze biti toliko jadan da krade iz djecijih kolica,nije meni do dekice nego sto je nacin katastrofa....user posted image user posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 27
19.10.2009 15:24:32   
boba125
bezobrazluk
cega sve nemauser posted image

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 28
19.10.2009 15:34:31   
mala pcelica
ma sramota dokle seže ljuska zloba...user posted image

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

(Odgovor članu boba125)
Neposredna veza do poruke: 29
19.10.2009 16:30:37   
mišica 666
ma katastrofa.

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

Prije nego što prijeđeš ulicu uhvati me za ruku. Život je ono što ti se dešava dok ti razmišljaš o drugim stvarima.

(Odgovor članu mala pcelica)
Neposredna veza do poruke: 30
19.10.2009 22:25:00   
pepeljuga
Sve sam mislila da cu je negdi naci al od dekice ni d.....user posted image user posted image user posted image user posted image
Stvarno ljudi kradu svasta.....user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu mišica 666)
Neposredna veza do poruke: 31
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!