Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: sviježe kravlje mlijeko 1.4.2009 23:15:25
|
|
|
|
Lady3
|
ja ga skuham i držim u frižideru,potrošim ga za 2-3 dana maksimalno..
|
|
RE: sviježe kravlje mlijeko 1.4.2009 23:17:17
|
|
|
|
piggy
|
znači da ga stavim sad kuhati? sutra bum radila puding pa zato pitam bojim se da mi se do sutra ne pokvari,što po meni ne bi smjelo
|
|
RE: sviježe kravlje mlijeko 1.4.2009 23:19:08
|
|
|
|
mala pcelica
|
ako je friško od danas nece se pokvariti u frizu...a mozes ga skuvati ako hoces sad.
|
|
|
|
RE: sviježe kravlje mlijeko 1.4.2009 23:19:19
|
|
|
|
zaba
|
IZVORNA PORUKA: Lady3 ja ga skuham i držim u frižideru,potrošim ga za 2-3 dana maksimalno.. potpisujem
|
|
RE: sviježe kravlje mlijeko 1.4.2009 23:19:51
|
|
|
|
novamama
|
kako misliš 'svježe' - direkt iz kravice ili ono kupovno u plastičnim bocama? i ja sam tutlek mutlek, a imam kupovno u plastici doma, kupila ga neki dan, pa se mislim jesam li ga trebala prokuhati
|
|
RE: sviježe kravlje mlijeko 1.4.2009 23:20:09
|
|
|
|
Lady3
|
ma neće se pokvariti do sutra,stavi ga u frižider i kuhaj odmah puding s nekuhanim..ja ga kuham zbog klinaca..Ako radim s njime palačinke,puding ili kolač koristim i nekuhani..Sve ovisi koliko češ ga brzo potrošiti.Kad je kuhan,duže traje..
|
|
RE: sviježe kravlje mlijeko 2.4.2009 10:37:04
|
|
|
|
ejmama
|
IZVORNA PORUKA: Lady3 ja ga skuham i držim u frižideru,potrošim ga za 2-3 dana maksimalno.. Slažem se, samo ga nisam koristila od malena.
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!