Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vole li muškarci zaista veće grudi? 2.4.2009 22:43:31
|
|
|
|
njanja
|
mm uvijek ističe da ne pada na cice, nego na guzu....i to još ako je izdefinirana....
|
|
RE: Vole li muškarci zaista veće grudi? 9.4.2009 10:45:51
|
|
|
|
uspavana
|
moj mm veli da su moje taman, najljepše... pa sad...
|
|
|
|
RE: Vole li muškarci zaista veće grudi? 22.4.2009 15:57:23
|
|
|
|
pufna*
|
ponekad imam osjecaj da moj m uopce nema osjecaj za velicinu. par puta sam prokomentirala zensku sa zbilja ogromnim sisama, barem za dva broja vecim od mojih.. a on govori da ne vidi razliku... uglavnom je isto tako, blago poSISivan to je samo njegovo..
|
|
RE: Vole li muškarci zaista veće grudi? 22.4.2009 16:00:02
|
|
|
|
zaba
|
IZVORNA PORUKA: njanja mm uvijek ističe da ne pada na cice, nego na guzu....i to još ako je izdefinirana.... tak i moj,guza,guza i uvijek guza
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!