|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Kako se smijete?
3.4.2009 22:37:46   
Lady3
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kako se smijete?Hihotavo?vrišteći?kreštavo?ili stavite obavezno ruku preko usta?glasni ste?user posted image Ajde da vas čujem sada?Ja se smijem glasno i ono hiihiii, pa jako heehaaahee toliko se znam hihotati da zarazim ljude oko sebe,pa često ne znam dal se smiju mom smijehu ili je moj smijeh ono zarazan..user posted image

Šta je sreća?Znati što se
hoće i to strastveno željeti:)

Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Kako se smijete?
3.4.2009 22:46:08   
novamama
user posted image user posted image user posted image
kada mi je nešto STVARNO smiješno, onda se smijem i savijam, urličem dugi ahaha, ostajem bez dahauser posted image user posted image user posted image pa krenu suze pa opet a ha ahahahahahah i takouser posted image opet bez zraka, ap uzimanje zraka uz jedan grleni hhhhh prema unutra i ajmo opet uahahahahahahuser posted image user posted image user posted image

super temauser posted image

Ča je život vengo fantažija....

(Odgovor članu Lady3)
Neposredna veza do poruke: 2
3.4.2009 23:04:00   
Zvonki
Ko' Stripy...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 3
4.4.2009 0:35:43   
Candy
Ovisi o kojoj se situaciji radi i gdje se nalazim....
Uglavnom se smijem od srca i glasno user posted image ...

Ono što će davati svjetlo,mora izdržati izgaranje.
(V.E.Frankl)

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 4
4.4.2009 7:51:02   
troubled
bilo potiho...bilo glasno...uvijek iskreno i od srca... user posted image user posted image user posted image

imam novi ticker :)

(Odgovor članu Candy)
Neposredna veza do poruke: 5
   [Obrisani korisnik]
4.4.2009 8:14:15   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu troubled)
  Neposredna veza do poruke: 6
4.4.2009 10:09:14   
Anoniman
joooooj, bolje da neeee znaš! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna veza do poruke: 7
4.4.2009 11:39:47   
tikica_69
Glasno, sa siroko razjapljenim ustima i zvuci nesto kao ahahahahahahahaha user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8
4.4.2009 12:54:57   
božica
kada mi je nešto STVARNO smiješno, onda se smijem i savijam, urličem dugi ahaha, ostajem bez dahauser posted image user posted image user posted image pa krenu suze pa opet a ha ahahahahahah i takouser posted image opet bez zraka, ap uzimanje zraka uz jedan grleni hhhhh prema unutra i ajmo opet uahahahahahahuser posted image

mlada mama nasmijala si me hahhahaa user posted image

< Poruku je uredio božica -- 4.4.2009 12:55:14 >

idem micat rit...

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 9
4.4.2009 22:24:36   
pikachu
Kada stvarno razvaljujem od smijeha svi se okrenu ili dolete da vide o čemu se radi, a u većini slučajeva od smijeha i suza mi treba dosta dugo da objasnim razlog smijeha uz ona zastajkivanja da uhvatim zraka... Ja sebe ne čujem da sam tako glasna, ali mi kažu ili razvale od smijeha i u drugoj prostoriji kada krene veselje... Volimo se smijati (sada nas je dvoje, a i dalje sam ja ja...)!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 10
4.4.2009 22:26:55   
novamama
IZVORNA PORUKA: božica

kada mi je nešto STVARNO smiješno, onda se smijem i savijam, urličem dugi ahaha, ostajem bez dahauser posted image user posted image user posted image pa krenu suze pa opet a ha ahahahahahah i takouser posted image opet bez zraka, ap uzimanje zraka uz jedan grleni hhhhh prema unutra i ajmo opet uahahahahahahuser posted image

mlada mama nasmijala si me hahhahaa user posted image

novamama, ali hvala svejednouser posted image user posted image user posted image

Ča je život vengo fantažija....

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 11
4.4.2009 23:51:52   
Viky
u zadnje vrijeme se rijetko smijem...ai kažu da se smijem od srca

Tara 22.3.2004

"Bogatstvo se smiješi onima koji se osmjehuju"

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 12
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!