Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
Je li Hrvatska spremna za katastrofalan potres? 8.4.2009 11:57:15
|
|
|
|
tikica_69
|
Poput Italije, i Hrvatska se nalazi na seizmički vrlo aktivnom području. Stručnjaci upozoravaju da nam prijete i puno jači potresi od ovog u Italiji. No pitanje je koliko smo spremni odgovoriti na takve katastrofe. Hrvatska je trenutno u razdoblju kada je potresa manje, no ne može se predvidjeti kada će udariti oni razorane jačine, rekao je voditelj Hrvatske seizmološke službe Vlado Kuk. Iako seizmografi mogu predvidjeti gdje će se potres dogoditi i koje jačine, Kuk ističe da se ne može utvrditi kada će se to dogoditi. Najugroženija područja Hrvatske su dubrovačko i zagrebačko, koja su i tijekom povijesti bilježila neke od katastrofalnih potresa. No, kada bi se Zagrebu dogodila slična tragedija ovoj u Italiji, Crveni križ ima opremu za zbrinuti tek tisuću ljudi. Crveni križ nije zadovoljan s opremom, koju trenutno imaju, otkriva xxx, iako, kaže, da je riječ o delikatnom problemu obzirom da se nikad ne zna koliko će točno opreme ikad biti upotrebljeno. S druge strane, u Državnoj upravi za zaštitu i spašavanje uvjeravaju da je sustav pripremljen za izvanredne situacije. Ravnatelj xxx kaže da se raspolaže s mnogo nove opreme. No kao što kažu u Crvenom križu, nismo sami. Ako se i dogode veće tragedije možemo računati na solidarnost drugih, kao što smo i mi ponudili svoju pomoć stradalim Talijanima.
|
|
RE: Je li Hrvatska spremna za katastrofalan p... 8.4.2009 12:00:33
|
|
|
|
pikachu
|
Užas, bolje ni ne razmišljati o tome... Ne znam što drugo da komentiram...
|
|
RE: Je li Hrvatska spremna za katastrofalan p... 8.4.2009 12:02:13
|
|
|
|
inna
|
nismo mi na ništa spremni, mi smo rođeni improvizatori
|
|
RE: Je li Hrvatska spremna za katastrofalan p... 8.4.2009 12:05:43
|
|
|
|
tikica_69
|
Bitno da racunamo na solidarnost drugih
|
|
RE: Je li Hrvatska spremna za katastrofalan p... 8.4.2009 12:12:06
|
|
|
|
ninolina
|
nismo mi na ništa spremni, mi smo rođeni improvizatori Slažem se
|
|
RE: Je li Hrvatska spremna za katastrofalan p... 8.4.2009 12:17:05
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
IZVORNA PORUKA: ninolina nismo mi na ništa spremni, mi smo rođeni improvizatori Slažem se ovo se mora potpisati
|
|
RE: Je li Hrvatska spremna za katastrofalan p... 8.4.2009 18:46:35
|
|
|
|
Ruža
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 Bitno da racunamo na solidarnost drugih I ovo se mora potpisati.
|
|
RE: Je li Hrvatska spremna za katastrofalan p... 9.4.2009 21:34:46
|
|
|
|
Marcus
|
ajoj...opce me ne vesele takve konstatacije...... nisam uopce sretan s potresima
|
|
|
|
RE: Je li Hrvatska spremna za katastrofalan p... 9.4.2009 21:40:17
|
|
|
|
Candy
|
Bilo je neki dan baš na "Otvorenom" govora o tome,i kaže striček iz vojske da nismo baš najbolje spremni za ne daj Bože ...
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!