Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Elevit!!-Multivitaminski pripr. za trudnice 19.4.2009 19:30:58
|
|
|
|
tikica_69
|
Ajoj, toliko sam toga probala da mislim da je sve to samo reklama i nista vise
|
|
RE: Elevit!!-Multivitaminski pripr. za trudnice 19.4.2009 22:35:13
|
|
|
|
mirna
|
Da li ga je netko uzimao? I mi nešto razmišljamo da krenemo u akciju na drugu (još ne, objavit ću javno ) i razmišljam da bi trebala nešto uzimati prije toga...
|
|
|
|
RE: Elevit!!-Multivitaminski pripr. za trudnice 19.4.2009 23:30:55
|
|
|
|
novamama
|
ja osobno ne volim kada je svašta potrpano u te tableturine...zato je moj odabir bilo folic + (folna, Ca i vitaminD) i jako sam zadovoljna - zubi mi nisu propali u trudnoći, sve je bilo ok...dodatno sam pred kraj uzimala i magnezij,onaj iz DM-a, jer sam imala grčeve u nogama, a i baš me lijepo smirivao...uf, mogla bih opet malo
|
|
RE: Elevit!!-Multivitaminski pripr. za trudnice 20.4.2009 8:57:29
|
|
|
|
Ruža
|
Ja sam sa prenatalom zadovoljna pa nebi mjenjala.
|
|
RE: Elevit!!-Multivitaminski pripr. za trudnice 20.4.2009 10:28:23
|
|
|
|
mirna
|
Dok sam bila trudna prvi put isto sam uzimala prije trudnoće folnu kiselinu (mislim da čak bez dodatka), a u trudnoći neke njemačke tablete s folnom kiselinom koje su imale i dodatak joda... ne mogu se sada sjetiti imena...
|
|
|
|
RE: Elevit!!-Multivitaminski pripr. za trudnice 20.4.2009 11:30:42
|
|
|
|
pikachu
|
E ja sam totalno izluđena... Trenutno pijem šaku tih pripravaka: prenatal, lactogyn, magnezij 2x300, C-vitamin, omega-3... Ne znam više... I onda od čega se toliko debljam, pa samo od toga dobijem kilu ...
|
|
RE: Elevit!!-Multivitaminski pripr. za trudnice 13.7.2012 8:12:52
|
|
|
|
mom to bee
|
Pozdrav svima. :) ja sam nova ovdje pa mi nemojte zamjeriti ako vec ima odgovor na moje pitanje (ali ne mogu ga naci). smije li se u trudnoci piti PRO SPORT od Jamnice - izotonicno pice?
|
|
|
|
RE: Elevit!!-Multivitaminski pripr. za trudnice 12.3.2013 11:16:08
|
|
|
|
Afrodita83
|
Elevit pijem od samog početka po preporuci ginekologa i dobar mi je.
|
|
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!