Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: kradete li "suvenire" 23.4.2009 8:08:49
|
|
|
|
dominik
|
IZVORNA PORUKA: ivanaa jednom smo seka i ja ukrale parfem-j.Loo nije los suvenir
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 23.4.2009 8:31:46
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: kradete li "suvenire" 23.4.2009 8:35:18
|
|
|
|
dominik
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak IZVORNA PORUKA: dominik jeste li ikada maznuli iz hotela, bolnice, restorana ili nekg drugog mjesta nekaj za uspomenu? ja sam maznula iz bolnice gaze na kojima pise naziv bolnice i godina...iz hotela redovno maznjavam pepeljare, rucnike ako imaju logo na sebi , sapune...kad mi je bratic imao promociju maznula sam soljenku i papar iz restaca isss da su me ulovili kako bi to objasnila ajde da vas cujem Podsjeti nas da te ne zovemo u goste . Ja npr skupim lijepe kamenčiće na plaži,pa kod kuće npr "aranžman"koji stoji kao ukras na komodi. Obavezno kupim razglednicu mjesta gdje smo. Sa recepcije hotela uzmem one prospektiće sa planom grada,radnim vremenom muzeja,galerija,restorana.. meni kum maznuo kamencic iz jednog shopping centra u becu za uspomenu
< Poruku je uredio dominik -- 23.4.2009 8:36:43 >
|
|
|
|
RE: kradete li "suvenire" 23.4.2009 8:50:01
|
|
|
|
zaba
|
šampončiće i sapunčiće obavezno,jednom davno sam maznula plahtu iz Barcelone,imala je super logo.
|
|
RE: kradete li "suvenire" 23.4.2009 8:53:22
|
|
|
|
dominik
|
IZVORNA PORUKA: zaba šampončiće i sapunčiće obavezno,jednom davno sam maznula plahtu iz Barcelone,imala je super logo. i jos oni gore wc papiri kaj je mirna maznjavala je definitivno vrhunac
|
|
|
|
RE: kradete li "suvenire" 23.4.2009 8:57:06
|
|
|
|
zaba
|
|
|
RE: kradete li "suvenire" 23.4.2009 8:58:25
|
|
|
|
dominik
|
sve si mislim kad bumo opremali stan fino romanticno dnevni boravak u hotelu uplatiti pa...
|
|
|
|
RE: kradete li "suvenire" 23.4.2009 9:45:14
|
|
|
|
mirna
|
IZVORNA PORUKA: dominik i jos oni gore wc papiri kaj je mirna maznjavala je definitivno vrhunac ali samo neotvorene, one sa strane... nisam sama, sve tri cimerice smo, jedan tjedan jedna drugi tjedan druga... zamislite koliko smo time prištedile...
|
|
|
|
RE: kradete li "suvenire" 23.4.2009 9:47:05
|
|
|
|
zaba
|
IZVORNA PORUKA: mirna IZVORNA PORUKA: dominik i jos oni gore wc papiri kaj je mirna maznjavala je definitivno vrhunac ali samo neotvorene, one sa strane... nisam sama, sve tri cimerice smo, jedan tjedan jedna drugi tjedan druga... zamislite koliko smo time prištedile... ,bome jeste Mirna
|
|
RE: kradete li "suvenire" 23.4.2009 10:11:41
|
|
|
|
Wukovarka
|
Sapune obavezno, tih iz hotela imam prek 200 A posto sam radila u kaficu, imam jako puno setova casa, pepeljara i salica Kad god bi nam dovozili reklamne case, ja bi frajera nagovorila da mi da jedan set
|
|
|
|
RE: kradete li "suvenire" 23.4.2009 10:16:42
|
|
|
|
m600
|
mm je radio kao konobar kad smo se upoznali pa smo znali maznuti čaša kamaru što je najgore nemam više nijednu jer su se sve razbile
|
|
RE: kradete li "suvenire" 23.4.2009 10:38:33
|
|
|
|
Cybermama
|
IZVORNA PORUKA: ivanaa jednom smo seka i ja ukrale parfem-j.Loo pa čaše koje mi se sviđaju i pepeljare. na pagu sam drpila pepeljaru narančastu od jegera i rekla sam konobaru,on se samo nasmijao. a sapuniće i penkale iz hotela obavezno,pa to je valjda uključeno u cijenu
|
|
|
|
RE: kradete li "suvenire" 23.4.2009 12:10:35
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
svojevremeno sam uzimala čaše za martini, žličice sa dugom frškom...
|
|
RE: kradete li "suvenire" 23.4.2009 14:07:38
|
|
|
|
Zvonki
|
Vidim da je to neka vrsta strasti. Morat ću početi
|
|
RE: kradete li "suvenire" 23.4.2009 19:41:02
|
|
|
|
Dajana
|
U zadnje vrijeme ručnik iz hotelske sobe jer su ti ručnici super. Klinci pokupe sve šamponiće i kape za tuširanje a ja poludim jer nam to ne treba a šamponići mi nisu dobri. Ove zime kad smo bili na skijanju, zapikirala sam jedan ukrasni borić koji su bili na svim stolovima u restoranu i po cijelom hotelu, jako mi se to dopalo i na kraju mi ga je MM dobavio. To mi je baš lijepa uspomena i za svaki Božić ću ga staviti na kuhinjski šank.
|
|
|
|
RE: kradete li "suvenire" 23.4.2009 19:42:28
|
|
|
|
Dajana
|
Zaboravih još, sa skijališta imamo cijeli komplet šalica od vrućeg čaja. Baš mi je to simpa. Veseli mene i klince a MM kaže da nas ne poznaje.
|
|
|
|
RE: kradete li "suvenire" 23.4.2009 19:48:47
|
|
|
|
dominik
|
IZVORNA PORUKA: Dajana U zadnje vrijeme ručnik iz hotelske sobe jer su ti ručnici super. Klinci pokupe sve šamponiće i kape za tuširanje a ja poludim jer nam to ne treba a šamponići mi nisu dobri. Ove zime kad smo bili na skijanju, zapikirala sam jedan ukrasni borić koji su bili na svim stolovima u restoranu i po cijelom hotelu, jako mi se to dopalo i na kraju mi ga je MM dobavio. To mi je baš lijepa uspomena i za svaki Božić ću ga staviti na kuhinjski šank. ha ha ha vi imate razradjenu taktiku vec...uzimaj al sam kaj nam treba zakon ste
|
|
|
|
RE: kradete li "suvenire" 23.4.2009 20:00:46
|
|
|
|
Candy
|
IZVORNA PORUKA: Zvonki Vidim da je to neka vrsta strasti. Morat ću početi Bogme ste me iznenadile ...
|
|
RE: kradete li "suvenire" 23.4.2009 20:08:21
|
|
|
|
koka
|
Ne nikad se nisam sjetila toga , al znam da poslije jedne mega fešte sam našla doma retrovizor, još uvijek ne znam kako ...drugi dan sam ga odnijela vani i stavila kraj kružnog toka ....
|
|
RE: kradete li "suvenire" 23.4.2009 22:13:06
|
|
|
|
Dora04
|
Nikad ništa iz hotela, a prije par godina kada smo bili na skijanju iz jedne bajte sam uzela čašicu od grape. Svi su uzimali po cijeli komplet (6 kom) pa sam i ja jednu, sada mi u njoj stoje čačkalice. Uglavnom ja zaboravljam stvari u hotelu (2 piđame, 3 ručnika, zlatnu narukvicu....).
|
|
RE: kradete li "suvenire" 24.4.2009 9:51:59
|
|
|
|
pikachu
|
IZVORNA PORUKA: Candy IZVORNA PORUKA: Zvonki Vidim da je to neka vrsta strasti. Morat ću početi Bogme ste me iznenadile ...
|
|
[Brisano sporočilo] 27.4.2009 1:08:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!