Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Rodila i umrla dva dana poslije!!! 23.4.2009 19:42:51
|
|
|
|
tikica_69
|
Ne, ali sam bila prisutna kada su na hitnu dovezli zenu kojoj je ostala ona igla za sivanje dole, pa joj se sve zagnojilo. Ja dosla zbog astmaticnog napada, pa cula u boksu do kako se cude
|
|
RE: Rodila i umrla dva dana poslije!!! 23.4.2009 19:50:17
|
|
|
|
curice
|
Moja tetka je nakon rvog poroda dobila sepsu,ali sve je Bogu hvala dobro završilo Susjeda mi je u 35 god,15 dana nakon poroda iznenada umrla-uzrok tromb.Ostala beba od 15 dana i curica od 4 godine.Katastrofa,ne daj Bože nikome.
|
|
|
|
RE: Rodila i umrla dva dana poslije!!! 23.4.2009 20:05:52
|
|
|
|
Kika83
|
Joj strašno Nedaj bože nikome tako nešto
|
|
|
|
RE: Rodila i umrla dva dana poslije!!! 23.4.2009 20:37:30
|
|
|
|
Candy
|
IZVORNA PORUKA: Kika83 Joj strašno Nedaj bože nikome tako nešto Strašno !
|
|
RE: Rodila i umrla dva dana poslije!!! 23.4.2009 20:39:56
|
|
|
|
koka
|
Ja neću i nemogu to ni čitat, sam naslov mi je dovoljan ...a imamo dosta trudnica koje možda to nebi sad trebale čitat...
|
|
RE: Rodila i umrla dva dana poslije!!! 23.4.2009 20:42:17
|
|
|
|
Puli
|
u šoku sam prestrašno nek anđeli čuvaju malene curice i njihovog tatu
|
|
RE: Rodila i umrla dva dana poslije!!! 23.4.2009 20:46:20
|
|
|
|
mirna
|
A joj.. prestrašno.. Kako uopće može doći do sepse? Ako ostane komad placente unutra ili kako?
|
|
|
|
RE: Rodila i umrla dva dana poslije!!! 23.4.2009 20:59:14
|
|
|
|
Thea
|
Mojoj frendici su prvo rekli da je došlo do sepse od neke bakterije koju je pokupila u trudnoći,ali kad su pregledali bebu ona je bila zdrava što znači da u trudnoći nije imala tu bakteriju.Onda su shvatili da je tu bakteriju koja uzrokuje sepsu dobila u bolnici u porodu.Izliječili su ju i pustili doma,ali nakon 3 tjedna je dobila jaku upalu jajnika i završila opet tjedan dana u bolnici i to su rekli da je ta bakterija uzrokovala.Sva sreća da se to sve na vrijeme liječilo......Ali i dalje ne mogu vjerovati da u bolnici ne paze na takve stvari......Nek se desi samo da ne očiste pribor i tako prenesu bolest i neka žena se zarazi s tom bakterijom i može umrijeti.......Grozno!!!
|
|
RE: Rodila i umrla dva dana poslije!!! 23.4.2009 21:07:12
|
|
|
|
BUMBIKA
|
strašno,nemogu vjerovati.
|
|
RE: Rodila i umrla dva dana poslije!!! 23.4.2009 21:46:28
|
|
|
|
uspavana
|
samo ovaj naslov mi je prestrašan...mislim da ne mogu niti čitati članak! želim da sve trudnice s rr ne brinu, i da im i trudnoća i djeca budu zdrava i vesela, kao i one same!!
|
|
RE: Rodila i umrla dva dana poslije!!! 23.4.2009 21:49:09
|
|
|
|
pepeljuga
|
strašno.....cila sam se naježila
|
|
RE: Rodila i umrla dva dana poslije!!! 23.4.2009 21:50:41
|
|
|
|
novamama
|
IZVORNA PORUKA: uspavana samo ovaj naslov mi je prestrašan...mislim da ne mogu niti čitati članak! želim da sve trudnice s rr ne brinu, i da im i trudnoća i djeca budu zdrava i vesela, kao i one same!! upravo tako...i ponizno molim za sve RR cure
|
|
RE: Rodila i umrla dva dana poslije!!! 24.4.2009 9:45:58
|
|
|
|
pikachu
|
Neću uopće čitati tekst jer sam već od naslova ... I bez toga svakakve gluposti mi se motaju po glavi...
|
|
RE: Rodila i umrla dva dana poslije!!! 24.4.2009 10:03:28
|
|
|
|
pufna*
|
mene je iskreno strah, ja bih (jednog dana) trebala roditi u toj bolnici... kako se prepustiti tim mesarima?
|
|
RE: Rodila i umrla dva dana poslije!!! 24.4.2009 22:37:14
|
|
|
|
FIONA
|
užas!...nisam imala snage to čitati...ne mogu zamisliti kako je njenoj obitelji, mužu!...daj Bože da se nikada to zlo ne ponovi...i ja znam neke primjere ali ovo sa ovakvim završetkom, ma užas!
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!