Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: zašto mi se događa ovo? 24.4.2009 10:46:31
|
|
|
|
zaba
|
yes,događa se,al netko ko ima više iskustva s ovim mašinama će nam dati odgovor-tiks prva.
|
|
RE: zašto mi se događa ovo? 24.4.2009 11:55:19
|
|
|
|
Kika83
|
U zadnje vrijeme i meni se ovo jako često događa
|
|
|
|
RE: zašto mi se događa ovo? 24.4.2009 14:49:36
|
|
|
|
pikachu
|
To mi se desilo jedanput, ali mene, recimo, samo od sebe odjavi ili mi neće pola toga otvoriti i sve se stilta... Možda od previše pisanja se umori ...
|
|
RE: zašto mi se događa ovo? 24.4.2009 15:02:54
|
|
|
|
twitty
|
redovito
|
|
|
|
RE: zašto mi se događa ovo? 24.4.2009 15:06:40
|
|
|
|
pepeljuga
|
i meni zadnjih desetak dana cesto
|
|
RE: zašto mi se događa ovo? 24.4.2009 15:07:39
|
|
|
|
uspavana
|
meni se danas dvaput to dogodilo... a zadnjih dana isto dosta često neke greške, ili mi ne želi učitati stranicu... možda nas ima previše
|
|
RE: zašto mi se događa ovo? 24.4.2009 20:09:31
|
|
|
|
tikica_69
|
Rekla bi da se to dogadja kad administrator nesto stavlja na stranicu ili rade neki backup ili tome slicno
|
|
RE: zašto mi se događa ovo? 24.4.2009 20:59:39
|
|
|
|
mirna
|
Slažem se.. Kada se nešto mijenja na stranici izbaci te, pa se trebaš ponovno logirati. Zato si ja sve duže poruke prije slanja uvijek kopiram "copy".
|
|
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!