Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: A zašto nas nekad -djeca, život, sve pomalo 28.4.2009 9:29:12
|
|
|
|
ninolina
|
Joj draga kad ih krene, evo i moj tako sve mu dala a on samo gleda šta će napraviti znajuči da to ne smije. Već sa popi od jutra, ma noći nisam ni spavala od pola četri, zaspala u 6 da bi se on probudio u 6.15, ja već luda. A tek je pola deset. Kad još ostatak stigne kući
|
|
RE: A zašto nas nekad -djeca, život, sve pomalo 28.4.2009 9:35:40
|
|
|
|
novamama
|
ne ovisi to o djeci - oni su uvijek isti.... o nama ovisi kako se nosimo pojedini dan....i zato, neka ludilo prođe što prije, sakupiti sve živce i osmjeh na lice...pa što bi mi bez njih?
< Poruku je uredio novamama -- 28.4.2009 9:38:40 >
|
|
RE: A zašto nas nekad -djeca, život, sve pomalo 28.4.2009 10:19:20
|
|
|
|
Lady3
|
ima nas cure,moj me držao budnu noćas od 2-pola 6 ujutro,ni Lauru nisam mogla odvesti u vrtić..umorna sam ko pas,još i ova kiša,L.mi kašlje,trebam je do pedijatrice odvesti s malim.Jer ga nemam komu ostaviti,s njih dvoje u punoj čekaonici... već me sada ljute,a dan tek počeo... A gdje da još smognem se osmjehivati kad me čeka još gomila posla i njih dvoje meni na leđima,sama sam ,u šetnju ne mogu jer pro a kiša pada li pada..znači opet će biti rat danas između njih dvoje,dreka,plač,otimanje igračaka,čupanje..joj već me glava boli...
|
|
RE: A zašto nas nekad -djeca, život, sve pomalo 28.4.2009 10:54:59
|
|
|
|
mrkvač
|
Svima nam se ista sudbina piše! Moramo te dane nekako proživjeti! Držte se proći će čim sunce svane!
|
|
RE: A zašto nas nekad -djeca, život, sve pomalo 28.4.2009 12:26:53
|
|
|
|
m600
|
drž se draga..svi mi imamo takve dane mene tek čeka to s djecom..ali život mi je nekad dobrano sje
|
|
RE: A zašto nas nekad -djeca, život, sve pomalo 28.4.2009 13:22:25
|
|
|
|
mirna
|
kod nas je još gore, počelo je u tri... prvo je išao na wc, onda u naš krevet, onda nije mogao zaspati pa se vratio u svog, pa nakon nekoliko vremena opet došao k nama.. i tako do pol pet, a ujutro smo svi zaspali i jedva uspjeli u pravo vrijeme doći u vrtić... Danas je jednostavno takav dan i djeca su dosadnija, ja i MM se već cijeli dan nešto svađamo... bit će bolje sutra...
|
|
|
|
RE: A zašto nas nekad -djeca, život, sve pomalo 28.4.2009 13:29:06
|
|
|
|
Zvonki
|
I kod mene je neki ludi dan. Danas je tako pospana, nikakva. Ajmo cure. pročitajte moj potpis i glavu gore!
|
|
RE: A zašto nas nekad -djeca, život, sve pomalo 28.4.2009 13:32:34
|
|
|
|
MILLA
|
jel to ovo šugavo vrijeme ili mi nismo normalne? a bo...uglavnom. kad je ovo vrijeme ovako šugavo,moj mali spava cijelo popodne,što mi dobro dođe jer mi se ništa neda...ni umit,ni oprat zube ..samo tražim kavu i da me niko niš ne pita!! u glavi mi zvoni,u mislima -nisam ovdje...mm negdje je na snimanju,nečega-pa ne moram ganjat po stanu da kuham ručak i spremat. ja ljepo ko zombi iTAKO MI JE NAJBOLJE-E!!
|
|
RE: A zašto nas nekad -djeca, život, sve pomalo 28.4.2009 14:41:56
|
|
|
|
tikica_69
|
IZVORNA PORUKA: Njofra A zašto nas klinci toliko gnjave. Zato jer nas vole i treba im nasa paznja
|
|
RE: A zašto nas nekad -djeca, život, sve pomalo 28.4.2009 15:36:48
|
|
|
|
Njofra
|
.umorna sam ko pas,još i ova kiša,L.mi kašlje,trebam je do pedijatrice odvesti s malim.Jer ga nemam komu ostaviti,s njih dvoje u punoj čekaonici...user posted image već me sada ljute,a dan tek počeo...user posted image A gdje da još smognem se osmjehivati kad me čeka još gomila posla i njih dvoje meni na leđima,sama sam ,u šetnju ne mogu jer prouser posted image a kiša pada li pada..znači opet će biti rat danas između njih dvoje,dreka,plač,otimanje igračaka,čupanje..joj već me glava boli...user posted image IZVORNA PORUKA: Lady3 ima nas cure,moj me držao budnu noćas od 2-pola 6 ujutro,ni Lauru nisam mogla odvesti u vrtić..umorna sam ko pas,još i ova kiša,L.mi kašlje,trebam je do pedijatrice odvesti s malim.Jer ga nemam komu ostaviti,s njih dvoje u punoj čekaonici... već me sada ljute,a dan tek počeo... A gdje da još smognem se osmjehivati kad me čeka još gomila posla i njih dvoje meni na leđima,sama sam ,u šetnju ne mogu jer pro a kiša pada li pada..znači opet će biti rat danas između njih dvoje,dreka,plač,otimanje igračaka,čupanje..joj već me glava boli... E, evo ovakav scenarij je meni opće poznat proživljen nekoliko puta. Da nekoliko, više
|
|
RE: A zašto nas nekad -djeca, život, sve pomalo 28.4.2009 15:41:33
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
čini se da je ovo bila neka "luda noć".. FJ inače drma bez trzanja, eventualno se malo porazgovara u snu (otkrije mi s kim se svađao u vrtiću, šta bi jeo i sl. ), no ovu noć je 5 puta pio vodu, stalno je kašljao pa je tražio "zdravlje" (tako zovemo sve sirupe, posebno za ublažavanje kašlja), htio je k nama u krevet i sl. No najgore od svega slijedi ujutro kada mi treba 15ak minuta da ga probudim, a inače se budi sam oko 7. To mi je najgore kad ga na silu budim, a onda bi on izvoljevao, ne bi skidao piđamu, izmišlja koje će hlače obući, plače ako mu odredim majicu koja mu taj dan nije po guštu i sl. - no sve ispravi zagrljajem i poljubcem koje mi udjeli kad dođem doma
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!