Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
Prvi i jedini, časopis za djevojčice Luna 6.5.2009 10:38:02
|
|
|
|
Renata RR
|
Predstavljamo vam časopis za djevojčice starosti između 8-14 godina. Luna je zabavno, edukativno štivo za razbibrigu i učenje, a ponajviše kao pomoć pri odrastanju. Luna je prijateljica svake djevojčice. U Luni nema tračeva, pop kulture, nema veličanja mršavosti, ljepote kao imperativa, seksa... Luna ne prezentira uspješnost kroz ljepotu i bogatstvo, već kroz znanje, dobrotu, trud i sve ostale istinske vrijednosti. Luna je iznad svega ozbiljan i edukativan časopis koji pomaže djevojčicama pri katkad teškim počecima odrastanja. Luna im daje odgovore na pitanja koja djevojčice teško postavljaju odraslima. No, ujedno, uz Lunu će se djevojčice odlično zabaviti i nasmijati. Lunu potražite na svim prodajnim mjestima Tiska i Distri Pressa.
|
|
|
|
RE: Prvi i jedini, časopis za djevojčice Luna 6.5.2009 10:54:54
|
|
|
|
Njofra
|
Htjela sam ga kupiti ali ga nema u prodaji. Tražim još po trafikama.
|
|
RE: Prvi i jedini, časopis za djevojčice Luna 6.5.2009 14:36:32
|
|
|
|
tikica_69
|
To ce moj mladji vjerojatno odmah htjeti....on voli te zenske casopise...ko baba je
|
|
RE: Prvi i jedini, časopis za djevojčice Luna 7.5.2009 6:42:03
|
|
|
|
božica
|
lUNA ĆINI MI se intersantan
|
|
RE: Prvi i jedini, časopis za djevojčice Luna 7.5.2009 7:23:46
|
|
|
|
troubled
|
paula ga je snimila čim se pojavio na kiosku... do sad su izašla tri broja i sad s nestrpljenjem iščekujemo četvrti zanimljivi su, volim i ja prelistati do sad su bile reportaže o aknama, pubertetu i menstruaciji... zatim o internetu... ma baš ima svašta zgodne su teme...olakšaju posao roditeljima
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!