Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: kako ubaciti fotku u avatar?! 6.5.2009 18:13:46
|
|
|
|
mala pcelica
|
ma ne ide.....
|
|
RE: kako ubaciti fotku u avatar?! 6.5.2009 18:22:06
|
|
|
|
gljiva
|
Probaj još, meni je to uspjelo od prve. baš je sve objašnjeno i sve te vodi. sretno
|
|
|
|
RE: kako ubaciti fotku u avatar?! 6.5.2009 18:23:23
|
|
|
|
bubamara787
|
ja mislim da sam uspijela ili mozda nisam ?
|
|
RE: kako ubaciti fotku u avatar?! 6.5.2009 18:26:55
|
|
|
|
tikica_69
|
IZVORNA PORUKA: bubamara787 ja mislim da sam uspijela ili mozda nisam ? Bit ce da jesi
|
|
RE: kako ubaciti fotku u avatar?! 6.5.2009 18:31:50
|
|
|
|
mala pcelica
|
ma ja sam izgleda jedina ovde glupava pa neznam...ne mogu se vise nervirat,jos cu se poroditi prije vremena zbog gluposti...
|
|
RE: kako ubaciti fotku u avatar?! 6.5.2009 18:33:40
|
|
|
|
mala pcelica
|
na lilypie mi je sve napravljeno a ne mogu da ubacim na profil jer ne znam kako
|
|
RE: kako ubaciti fotku u avatar?! 6.5.2009 18:34:57
|
|
|
|
tikica_69
|
IZVORNA PORUKA: mala pcelica ma ja sam izgleda jedina ovde glupava pa neznam...ne mogu se vise nervirat,jos cu se poroditi prije vremena zbog gluposti... Jesi si slozila ticker koji zelis? Ako jesi, onda ti nudi tri opcije za kopirati i sejvati u profil.Probaj jednu po jednu i obavezno dole u profilu jos moras stisnuti spremi (dole na dnu stranice) i jedna od ponudjenih opcija je sigurno ok.
|
|
RE: kako ubaciti fotku u avatar?! 6.5.2009 18:37:14
|
|
|
|
MILLA
|
onaj pod HTML kopiraš i paste na profil
|
|
RE: kako ubaciti fotku u avatar?! 6.5.2009 18:40:37
|
|
|
|
mala pcelica
|
i kopiram i stisnem paste i opet mista samo stoji onako kako je ,nigdje ne pise da ga paste na profil
|
|
RE: kako ubaciti fotku u avatar?! 6.5.2009 18:43:20
|
|
|
|
tikica_69
|
IZVORNA PORUKA: mala pcelica i kopiram i stisnem paste i opet mista samo stoji onako kako je ,nigdje ne pise da ga paste na profil Prvo oznacis to sto zelis kopirati i stisnes copy, pa paste u kucicu DODATNI POTPIS i onda na dnu jos potvrdis sa POTVRDI
|
|
RE: kako ubaciti fotku u avatar?! 6.5.2009 18:44:11
|
|
|
|
mala pcelica
|
isuse evo i glupa je skontala!!!!!! juuuuuuuupiiiiiiii
|
|
RE: kako ubaciti fotku u avatar?! 6.5.2009 18:45:14
|
|
|
|
mala pcelica
|
hvala vam cure na uloženom trudu i izgubljenim živcima za mene
|
|
RE: kako ubaciti fotku u avatar?! 6.5.2009 18:46:54
|
|
|
|
MILLA
|
kad napraviš ticker onda ti ponudi nekoliko kvadratiča sa nekim kao "šiframa" ti kopiraj one koje stoje pod HTML(tako nekako) i to kopiraš u svom profilu,u onaj kvadrat gcje ti piše tickeri.... nešto. obavezno na dnu svega stisni-spremi promjene
|
|
RE: kako ubaciti fotku u avatar?! 6.5.2009 18:48:34
|
|
|
|
MILLA
|
bravo pčelice!!!!!!!
|
|
RE: kako ubaciti fotku u avatar?! 6.5.2009 18:56:43
|
|
|
|
natalijax
|
e jos pitanje na nick kad stavis mis pokaze se neke slicice sa bebama kako da to skinem na kojoj stranici a valjda cu skuzit kako stavit
|
|
|
|
RE: kako ubaciti fotku u avatar?! 6.5.2009 18:58:34
|
|
|
|
pikachu
|
Npr. http://www.widdlytinks.com/tickers/
|
|
RE: kako ubaciti fotku u avatar?! 8.5.2009 14:51:14
|
|
|
|
curice
|
kako ću smanjiti sliku za avatar,sve su prevelike
|
|
|
|
RE: kako ubaciti fotku u avatar?! 8.5.2009 14:53:18
|
|
|
|
m600
|
e to ni ja ne znam ja uvijek idem na po netu tražim baš format za avatar imam link ako želiš
|
|
RE: kako ubaciti fotku u avatar?! 8.5.2009 14:55:47
|
|
|
|
curice
|
može m600,daj da probam
|
|
|
|
RE: kako ubaciti fotku u avatar?! 8.5.2009 19:20:30
|
|
|
|
gljiva
|
IZVORNA PORUKA: MILLA poludit ču!!!!!!! več 2 dana pokušavam ubaciti sliku od mog malog prdonje u avatar i ne ide mi. otvori mi se onaj kvadratič i ne znam da li samo kliknem na sliku kopi i paste u kvadratić ili neku šifru...pomozite mi! Bravo Milla vidim da si uspjela. presladak je.
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!