Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: sex u terminu poroda... 8.5.2009 10:59:38
|
|
|
|
Indy
|
IZVORNA PORUKA: ejmama IZVORNA PORUKA: mala pcelica a jel može on ...pa znate...u mene da istrese svoje spermiće ? Koliko ja znam to bi trebalo samo ubrzati stvar. kod mene nije ubrzalo stvar, čula sam da sperma učini put bebi sklizak i da lakše iziđe van
|
|
|
|
RE: sex u terminu poroda... 8.5.2009 11:10:01
|
|
|
|
mala pcelica
|
i onda dođete sutra dan na pregled jel se možda stvar pokrenula i morate dati urin...i malo vam tih zalutalih spermića padne u čašicu i teta kada gleda pod mikroskopom ima kaj vidjeti i pošalje vas da ponovite postupak....znam jel mi star svako malo šalje doma žene a one se sirote crveeenneeee...ihiihiihihihiihihihi [/quote] hahahah zamisli fore......pa i ja bi umrla od sramote
|
|
RE: sex u terminu poroda... 8.5.2009 11:13:38
|
|
|
|
pikachu
|
A jeste lude... Ja sam više opuštena trenutno u oralnom seksu, a i mm tek onda nije u panici... Glavno da dođem do vrhunca...
|
|
RE: sex u terminu poroda... 9.5.2009 1:34:36
|
|
|
|
Cybermama
|
ma ja sam se seksala cijeli deveti mjesec trudnoće,svako drugi dan,a znalo se dogodit i češće i rodila 8 dana nakon termina a rekli mi da će to ubrzati stvar,pa ja navalila,a mm je bio pun nekih blesavih paranoja nemoj se čelice ustručavati jer ćeš nakon poroda imat vrimena za apstinenciju
|
|
|
|
RE: sex u terminu poroda... 9.5.2009 8:10:35
|
|
|
|
huanita
|
kod mene nije ubrzalo stvar, čula sam da sperma učini put bebi sklizak i da lakše iziđe van E, ovo mi je nešto najbolje što sam u zadnje vrijeme čula o porodu. A baš se pitam zašto toliki muževi žele sa ženama ići u rađaonicu. Uvijek se nadaju da će trebati podmazati.
|
|
|
|
RE: sex u terminu poroda... 4.12.2009 23:41:26
|
|
|
|
Cani
|
Meni pukao vodenjak za vrijeme seksa! rodila par sati poslilje!!!
|
|
|
|
RE: sex u terminu poroda... 5.12.2009 0:13:12
|
|
|
|
Ninaa
|
Moj se nije htio seksati zadnjih mjesec dana jel ga bilo strah, ludila sam više..........
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!