|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   snovi
14.5.2009 12:30:17   
natalijax
vjerujete li u ispunjenje snova sto ste sanjale prije par dana godinu jucer a mozda vam se ispunilo,prije nego sto sam ostala trudna drugi put cjelu noc sam se vrtila po krevetu zbog ruznih snova i kad sam usnula poslije sanjala sam ISUSA kad sam dosla do njega samo mi je rekao SVE SE BITI UREDU nakon samo tri mjeseca ostala sam trudna mozda ce netko misliti da sam praznovjerna,mozda uistinu je to bila zudnja za trudnocom pa sam sanjala ISUSA jel imate i vi takvih snova kojih se sjecate
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: snovi
14.5.2009 12:35:34   
m600
imam puno snova koji su mi se ostvarili....sanjala sam da sam trudna i ostala sam mjesec dana poslije trudnauser posted image
sanjala sam da ću dobiti veliki dobitak pa sam saznala da mi je dida ostavio dionice u nasljeđe

često sanjam osobe iz prošlosti koje ubrzo nakon sna ponovno ugledam ili mi se jave

26.09.2009- velika sekica
21.10.2011-mali čupavac

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 2
14.5.2009 13:16:40   
tikica_69
Meni se dosada ispunio samo onaj san da sam vidjela minus na testu i drugo jutro je zaista bilo tako user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 3
14.5.2009 13:19:48   
Anoniman
Znalo je da se desi...skoro sam sanjala jdnog druga iz osnovne skole, koga nisam videla vise od 6 godina, nikad nismo ni bili nesto bliski, nismo se druzili i sl, i sutradan ga sretnem!
isto tako sam pre par meseci, dok sam bila trudna sanjala naseg Patrijarha Pavla, kao da je bolestan ali da ce biti ok, a nisam cula za njega vise od godinu dana, ujutru sam otisla na internet da procitam novine, a on je bio na naslovnoj strani kako je u bolnici...i oporavlja se sada...ima nesto u tome...
ali otkad sam se porodila sanjam jaaakooo glupe snove, bez ikakvog smisla..i nerviraju me iskreno, sto nikako nesto normalno da sanjam... user posted image

(Odgovor članu m600)
  Neposredna veza do poruke: 4
14.5.2009 13:49:15   
novamama
ja sam godinama sanjala porod, da držim svoje dijete, da dojim....sve varijante.....valjda od veeelike želje....i to je jedini san koji mi se ostvariouser posted image

Ča je život vengo fantažija....

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5
14.5.2009 13:59:45   
natalijax
sad koliko tumacenje sanjarice je istinito znacenje ISUS u sanjarici znaci ispunit ce se dugoocekivana zelja

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 6
14.5.2009 14:27:27   
dominik
sanjam sve i svasta...nocas sanjala bivseg...bili smo u braku i zivjeli u orgromnom stanu i dobro sam se osjecala u snuuser posted image

Neposredna veza do poruke: 7
14.5.2009 14:29:12   
mariola
IZVORNA PORUKA: dominik

sanjam sve i svasta...nocas sanjala bivseg...bili smo u braku i zivjeli u orgromnom stanu i dobro sam se osjecala u snuuser posted image

user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 8
14.5.2009 14:39:45   
ornela.nely
ja često sanjam bebice,čak i više njih.sanjala sam nedavno pok.Tošu i baš kad me htio poljubit probudila se.hahaha...što je babi milo to joj se i snilo.

< Poruku je uredio ornela.nely -- 14.5.2009 14:40:12 >

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 9
14.5.2009 14:44:27   
Ruža
Većinom su to noćne more, pa ne volim sanajati.user posted image

Samo luda mama...

(Odgovor članu ornela.nely)
Neposredna veza do poruke: 10
14.5.2009 14:49:10   
ornela.nely
e,sitila se ja.sanjala sam kako je šibenska riva bila poplavljena i skakali smo priko vode na drugu stranu.i to stvarno bilo tako kad sam se probudila.baš me šokiralo kad sam vidila poplavljenu rivu,diglo se more od puno kiše.to bilo mislim ove god.

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 11
14.5.2009 20:06:23   
Kika83
Nikad mi se ništa iz snova nije ostvarivalo, bilo dobri ili lošiuser posted image

(Odgovor članu ornela.nely)
Neposredna veza do poruke: 12
14.5.2009 22:47:46   
mala pcelica
ja samo sanjam ružne i nevezane snove,poneki mi se i ostvari,nažalost.....user posted image

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

(Odgovor članu Kika83)
Neposredna veza do poruke: 13
29.5.2009 11:59:06   
natalijax
opet sam usnula san da sam rodila dijete, dijete je sisalo poslije u snu spavalo je u kreveticu i ponovo nakon spavanja je sisalo prekrasan sanuser posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu mala pcelica)
Neposredna veza do poruke: 14
29.5.2009 12:04:55   
dominik
IZVORNA PORUKA: mariola

IZVORNA PORUKA: dominik

user posted image user posted image user posted image

i opet sanjala bivseg ali ovaj puta bio je sa curom koja me pratila u stopu tukauser posted image

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 15
29.5.2009 12:10:34   
ninolina
tebe proganja taj tvoj bivši ko i mene moj user posted image

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 16
29.5.2009 12:21:21   
mali_macic
ja dosta cesto sanjam totalne gluposti ili nesto u vezi posla ali mi se znalo i desit da se pokoji san ostvari, kao npr. sanjala sam jednom pijavicu u blizini Dubrovnika i sutri dan vidim na vijestima da je stvarno bila tu noc pijavica u blizini Dbka ali tu i tamo sanjam i lijepi stvari.

jednom sam sanjala pokojnu mamu od prijateljice (dan dva nakon sto je umrla) i rekla mi je da je ona uredu i da joj je dobro, da nema bolova, tako da ne moramo bit tuzne zbog nje nego sretne. 

nasa "mrvica" Ella - 04.10.2009
E very day and night
L ooking at you makes me smile
L oving you is what I do
A ll my heart belongs to you...

Neposredna veza do poruke: 17
29.5.2009 15:40:49   
Zvonki
Ja uvijek sanjam neke "akcijske". Ono, ja nekoga lovim, on mene. Pucačina, totalna avantura. Schwarzenegger mi nije ravan user posted image

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

Neposredna veza do poruke: 18
29.5.2009 16:45:39   
mama mery
ja u zadnje vrijame slabo sanjam ali kad sanjam jedino sto mi se ostvari ja da sanjam da sm dobila menstruaciju i stvarno je za 2-3 dana dobijemuser posted image

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 19
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!