|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: kupujete li kinesko?
16.5.2009 23:29:03   
mama mery
moja sestra je kupila prsluk u new yorkeru za 250kn a isti isti takav znaci idnetican kod kineza za 80knuser posted image

(Odgovor članu Dora04)
Neposredna veza do poruke: 26
16.5.2009 23:34:24   
pikachu
Ne kupujem u kineskim dućanima, ali gotovo sve što kupujemo je ustvari 'made in China' ili slično tako da je to neizbježno... E, sada je samo pitanje koliko na kraju ispadnemo budale kada plaćamo ogromne marže...user posted image

Sunce naše malo, stigla si...
Vita-10.08.2009.
Ponosni T&M

(Odgovor članu mama mery)
Neposredna veza do poruke: 27
16.5.2009 23:42:39   
mara27
uf, sad mi je još teže, ali sam sigurna da ću staviti štipalicu na nos i ući u China shop, makar kad budem prisiljena na prodiljnom.....
mene čak strah tih 100% pamuk stvariuser posted image

odgajati dijete-ljubavlju i povjerenjem!
L-25.08.05.
T-19.10.09.

(Odgovor članu pikachu)
Neposredna veza do poruke: 28
17.5.2009 1:52:54   
Cybermama
IZVORNA PORUKA: pikachu

Ne kupujem u kineskim dućanima, ali gotovo sve što kupujemo je ustvari 'made in China' ili slično tako da je to neizbježno... E, sada je samo pitanje koliko na kraju ispadnemo budale kada plaćamo ogromne marže...user posted image

tako i ja,robicu za malenu imam od raznih proizvođača (h&m,oshkosh,chicco,koki,zara,wenice,coconout,benetton,mtč...)
i zemlje porijekla su uglavnom istočne,bangladeš,kina,vietnam,indija... ali opet mislim da je pamuk drukčiji od onih
iz kineskih dućana.mtč je hrvatski proizvod i još uvik se proizvodi u hrvatskoj a danas se svi veći brandovi proizvode
u istočnim zemljama jer je tamo radna snaga jeftinija,ali sirovine i materijale dovoze svoje

< Poruku je uredio Iva Piva -- 17.5.2009 23:24:41 >

(Odgovor članu pikachu)
Neposredna veza do poruke: 29
17.5.2009 9:10:12   
koka
sve ste rekle, rijetke su stvari koje nisu proizvedene u kini i sl. zemljama. iz protesta nebi kod njih kupovala, pogotovo ne za djecu, jednom dobili čarapice a ono ni p od pamuka u njima...sebi sam par puta kupila al baš to, jeftino iznosiš par puta i ako baciš nije ti žao..al sad sam postala tako skeptična u tim njihovim proizvodima da ih skroz izbjegavam..

Idi Ga Mama - klikni me :D
Mila Puže - klikni me :D

(Odgovor članu Cybermama)
Neposredna veza do poruke: 30
17.5.2009 9:18:00   
dominik
ako je nesto proizvedeo u kini ne znaci da je nekvalitetno..tako da nemrete mjesati kineski duca i robicu neke dobre marke zato sto je oboje proizvedeno u kini...pa ne koriste se isti materijali...nemam potrebe kupovati u tim ducanima jer jeftino se moze naci u tl na snizejima i za velike i za male...

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 31
   [Brisano sporočilo]
17.5.2009 23:27:19   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(Odgovor članu dominik)
  Neposredna veza do poruke: 32
18.5.2009 12:18:59   
pikachu
IZVORNA PORUKA: Iva Piva

IZVORNA PORUKA: dominik

ako je nesto proizvedeo u kini ne znaci da je nekvalitetno..tako da nemrete mjesati kineski duca i robicu neke dobre marke zato sto je oboje proizvedeno u kini...pa ne koriste se isti materijali...nemam potrebe kupovati u tim ducanima jer jeftino se moze naci u tl na snizejima i za velike i za male...

Niti materijali, niti boje... Kontrola kavlitete se sigurno provodi kod svih brandova, a pogotovo kod dječje odjeće. Kod kineza ne kupujem, ali mi je večina stvari upravo Made in China.

Tema je kupujete li kinesko, a ne u kineskim dućanima... Znači, svi odreda kupujemo 'made in China', bez iznimke... I ono markirano mi je uglavnom i kvalitetno...

Vita-10.08.2009.
Ponosni T&M

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 33
18.5.2009 12:21:33   
ejmama
Ja sam kupila majicu u kineskom i na njoj je etiketa Made in Italyuser posted image user posted image user posted image user posted image

H 07 E 09

(Odgovor članu pikachu)
Neposredna veza do poruke: 34
18.5.2009 12:24:55   
pikachu
Legendo, kako si to uspila? user posted image user posted image user posted image user posted image

Vita-10.08.2009.
Ponosni T&M

(Odgovor članu ejmama)
Neposredna veza do poruke: 35
18.5.2009 12:27:08   
ejmama
Išla sam si kupiti nešto trudničko i nisam ni gledala kupila sam crnu majicu široku i još dobiješ ogrlicu na poklon. Došla sam kući i gledam etiketu kako da operem i to pročitam. Eto "ko bi reko čuda da se dese"

H 07 E 09

(Odgovor članu pikachu)
Neposredna veza do poruke: 36
18.5.2009 12:28:26   
pikachu
user posted image user posted image user posted image user posted image  Za rubriku 'Vjerovali ili ne...?'

Vita-10.08.2009.
Ponosni T&M

(Odgovor članu ejmama)
Neposredna veza do poruke: 37
20.5.2009 0:28:22   
mara27
baš, hahahaha, menibi odmah pao kamen sa srca pa bi im pola dućana pokupovala :)

odgajati dijete-ljubavlju i povjerenjem!
L-25.08.05.
T-19.10.09.

(Odgovor članu pikachu)
Neposredna veza do poruke: 38
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!