Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: nema više mojeg malog sunca 19.5.2009 13:10:03
|
|
|
|
curice
|
teško ja na ovakvoj temi naći prave riječi želim ti brz oporavak(posebno psihički,jer je on puno teži) i novu snagu za dalje
|
|
|
|
RE: nema više mojeg malog sunca 19.5.2009 13:11:49
|
|
|
|
ornela.nely
|
ovaj put sam začela u "neplodan" dan prije nego su mi napravili potrebna testiranja ali nisam se zabrinjavala jer sam se super osjećala i imala sam zdrave simptome trudnoće.i jučer nema više....ali sad se pripala i dr.koja mi nije htjela dati uputnice jer se boji da ću je tužit.a ne želim to,želim mir i .sad ću odmarat i tamo negdje za Božić ćemo opet pokušat.pa ću grlit klimu u visokoj trudnoći sljedeće godine.
|
|
|
|
RE: nema više mojeg malog sunca 19.5.2009 13:13:20
|
|
|
|
m600
|
sretno draga......želim ti brz oporavak i što prije jednog malog
|
|
RE: nema više mojeg malog sunca 19.5.2009 13:25:52
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: ornela.nely ovaj put sam začela u "neplodan" dan prije nego su mi napravili potrebna testiranja ali nisam se zabrinjavala jer sam se super osjećala i imala sam zdrave simptome trudnoće.i jučer nema više....ali sad se pripala i dr.koja mi nije htjela dati uputnice jer se boji da ću je tužit.a ne želim to,želim mir i .sad ću odmarat i tamo negdje za Božić ćemo opet pokušat.pa ću grlit klimu u visokoj trudnoći sljedeće godine. .....prava si, nema kaj!!!!
|
|
RE: nema više mojeg malog sunca 19.5.2009 15:35:03
|
|
|
|
pepeljuga
|
draga jako mi je zao al vidim da imas snage za dalje sto je i naj bitnije i zelim ti od srca da ubrzo imas svoju bebicu
|
|
RE: nema više mojeg malog sunca 19.5.2009 15:40:23
|
|
|
|
ornela.nely
|
hvala vam,drage moje.fiona,ti si lik iz mog najdražeg crtića.više i ne moram cd stavit u dvd jer ga zna napamet.
|
|
|
|
RE: nema više mojeg malog sunca 20.5.2009 12:11:11
|
|
|
|
ELISABETH
|
Stvarno mi je žao
|
|
|
|
RE: nema više mojeg malog sunca 20.5.2009 12:13:58
|
|
|
|
ornela.nely
|
sad saznala da mi kuma trudna,bija bi nam isti termin.
|
|
|
|
RE: nema više mojeg malog sunca 20.5.2009 12:14:53
|
|
|
|
tikica_69
|
ornela...znam kako ti je...ja se borim ko sivonja za dijete a moja rodjena sestra dva namjerna AB u pola godine
|
|
RE: nema više mojeg malog sunca 20.5.2009 12:17:05
|
|
|
|
ornela.nely
|
a nemam komentara na to,bolje da šutim.ja se sad izvukla iz kreveta,ovaj put me dobro iscijedilo,nisam mogla na noge koliko sam slaba bila.
|
|
|
|
RE: nema više mojeg malog sunca 20.5.2009 12:35:28
|
|
|
|
Anoniman
|
Jako mi je zao... drzi se, RR cure su uz tebe
|
|
|
|
RE: nema više mojeg malog sunca 20.5.2009 12:55:52
|
|
|
|
tikica_69
|
IZVORNA PORUKA: ornela.nely a nemam komentara na to,bolje da šutim.ja se sad izvukla iz kreveta,ovaj put me dobro iscijedilo,nisam mogla na noge koliko sam slaba bila. Ni ja...i ja sutim....
|
|
RE: nema više mojeg malog sunca 21.5.2009 10:03:20
|
|
|
|
ornela.nely
|
malo me danas uhvatila fjaka jer sam ovaj spontani nekako brzo potisnula i već se veselim ponovnoj trudnoći.to bi trebalo biti super,a ja imam grižnju savjesti jer ne tugujem.jesam ja već malo makla u glavi od svega?
|
|
|
|
RE: nema više mojeg malog sunca 21.5.2009 10:15:09
|
|
|
|
ninolina
|
Ma draga dobro je da si krenula dalje, drži se vrijeme brzo ide, brzo češ po bebicu . Sretno draga
|
|
RE: nema više mojeg malog sunca 21.5.2009 10:20:04
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: ornela.nely hvala vam,drage moje.fiona,ti si lik iz mog najdražeg crtića.više i ne moram cd stavit u dvd jer ga zna napamet. i ja..ali sinkronizirani....sve volim u originalu ali oni su mi super na HR....
|
|
RE: nema više mojeg malog sunca 21.5.2009 11:04:29
|
|
|
|
malizia
|
nisi se makla ornela već se radi o obrambenom mehanizmu tebe same, budući ti je ovo 4. kako bi bilo da te tuga ovlada vjerovatno ne bi bila sposobna za daljnju borbu, a na neki način nesvjesno si i ljuta zašto se nije održao i krećeš dalje prema onom koji to HOĆE. Ovo ti je moja psihoanaliza. Veselim se onom danu kada će biti +.
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!