|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Vera Čudina
20.5.2009 15:13:45   
Dajana
Zanima me što mislite o gospođi Veri Čudini?
Općenito o vidovnjacima i da li je ona prava vidovnjakinja??
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Vera Čudina
20.5.2009 15:16:44   
ivanaa
neznam al isla bi da imam para za bacati

Prvu polovicu života unište nam roditelji,drugu dijeca.

(Odgovor članu Dajana)
Neposredna veza do poruke: 2
20.5.2009 15:19:15   
apika
Ne zamaram se time ,ne vjerujem raznoraznim vidovnjacima i takvim stvarima, a pogotovo ne horoskopima ,jer nema šanse da svima rođenima u jednom znaku taj dan se dese iste stvari...to je samo dobar način za zaradit pare na naivnim ljudima...bar ja tako mislim...Da bi mene u nešto uvjerio moraš mi pokazat čvrste dokaze da je to tako inače nema šanseuser posted image

(Odgovor članu Dajana)
Neposredna veza do poruke: 3
20.5.2009 15:19:43   
mama mery
Nisam nikad čula za nju.
A vidovnjacima vjerujem i ne vjerujem.
Naime vjerujem u više sile pa mislim da ima i toga, ali pola njih i više su lažnjaci i ne vjerujem im pogotovo onim na TV-u. Baš ti preko tel mogu nesšo reći. Mislim ono .........user posted image

< Poruku je uredio Iva Piva -- 22.5.2009 0:17:39 >

(Odgovor članu Dajana)
Neposredna veza do poruke: 4
20.5.2009 15:23:32   
tikica_69
Pametna zena koja nema blage veze o nicemu a iz toga izvuce brdo para......zena zaista ima poseban dar 

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu mama mery)
Neposredna veza do poruke: 5
20.5.2009 15:25:29   
Zvonki
IZVORNA PORUKA: tikica_69

Pametna zena koja nema blage veze o nicemu a iz toga izvuce brdo para......zena zaista ima poseban dar 

Uzela si mi riječ iz usta!

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 6
20.5.2009 15:28:01   
mama mery
Hej cure i ja ću otvoriti liniju za tarot. Imam neke dječje karte. user posted image user posted image
A vi zovite user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Iva Piva -- 22.5.2009 0:18:45 >

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 7
20.5.2009 15:30:16   
pikachu
IZVORNA PORUKA: Zvonki

IZVORNA PORUKA: tikica_69

Uzela si mi riječ iz usta!

I meni isto, u potpunosti se slažem... Treba i to znati...user posted image

Sunce naše malo, stigla si...
Vita-10.08.2009.
Ponosni T&M

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 8
20.5.2009 17:01:18   
Viky
U pravilu ne vjerujem,ali Vera Čudina je igrom slučaja pogodila i predvidjela jednoj ženi točne stvari.Tako da se ponekad pitam da li ipak nečega ima.Vjerojatno je to čista slučajnost,ali....user posted image

Tara 22.3.2004

"Bogatstvo se smiješi onima koji se osmjehuju"

(Odgovor članu pikachu)
Neposredna veza do poruke: 9
20.5.2009 17:05:54   
Duve
Viki ista stvar samnom, ne vjerujem, ali što se ove tiče, pogodila 3 stvari osobi koju znam, i to ova iz zezancije prije par godina nazvala, i te tri važne stvari se dogodile u roku 5 godina kako je ova i rekla, i pri tome ne mislim one piz..... tipa financije kao ovi "tarot" da ne kažem šta majstori...ili neznam udat ćeš se imat tolko djece...

Karlo 8.06.2005.
Ema 8.10.2009.-imamo 16 zubića

(Odgovor članu Viky)
Neposredna veza do poruke: 10
20.5.2009 17:11:52   
Dajana
Duve, hoćeš reći da je pogodila baš konkretne stvari??

Ja čitam njezinu kolumnu u Večernjaku i to ne one odgovore na pisma već kolumnu preko tjedna. Sviđa mi se njezin stav općenito, naravno ako je to njezin tekst a ne prepisan od vrag bi znao odkud. To danas zbilja ne možeš znati.

(Odgovor članu Duve)
Neposredna veza do poruke: 11
20.5.2009 17:19:48   
Duve
Konkretne stvari, dok je bila sasvim zdrava, 2 tumora, u razmaku od 3 godine, za koje je rekla da će biti teški al će izaći kao pobjednik-što i je, a pritom ne pričam o dobroćudnim tumorima, i dok je bila na liniji, rekla joj je: "sad ste na bolovanju radi sitnice, a kad se vratite imat ćete borbu na poslu jer će vas htjet šikanirat na drugo mjesto, ali i tu ćete izaći kao pobjednik"- došla  na posao ispričala ženama i smijale se o tim bolestima i svemu, međutim, nedugo nakon što se vratila dobila premještaj-borila se i ostala na starom mjestu....a kad je obolila 2 puta kolegice ju zvale (ona se Vere nije ni sjetila) i rekle da ne mogu vjerovat pa jel se ona sjeća šta joj je ova prije cca. 5 god. rekla. E sad.. kažem ja inače u takve stvari i vidovnjake ne vjerujem...al ova žena mi je po nečemu specifična, i nije prvi put da to čujem za nju....

Karlo 8.06.2005.

(Odgovor članu Dajana)
Neposredna veza do poruke: 12
20.5.2009 19:01:34   
cokolada
poznam dvije osobe koje su isle k njoj. Neke stvari im je pogodila ali neke nije, tako da....recimo prijateljici je rekla da ce prekinuti dugogodisnju vezu i udati se za drugoga i pogodila je, dok npr. mojoj teti je jos prije nekih 7 god rekla da ce roditi trece dijete a nije rodila, niti ne bude jer vise ne moze.
prema njihovom pricanju ona dugo razgovara s tobom i mislim da iz tvojih razmisljanja i stavova mnogo stvari ona skuzi o tebi i na taj nacin ti prognozira.
ja osobno ne vjerujem u te stvari i ne bih isla

(Odgovor članu Dajana)
Neposredna veza do poruke: 13
20.5.2009 19:57:16   
Duve
neznam kako je kad odeš kod nje, al prek tel. kad je bila u emisiji, nije ništa ispitivala, nije čak pitala ni ime..

Karlo 8.06.2005.

(Odgovor članu cokolada)
Neposredna veza do poruke: 14
21.5.2009 8:52:37   
m600
sve su to meni gluposti i izigravanje Boga....

26.09.2009- velika sekica
21.10.2011-mali čupavac

(Odgovor članu Duve)
Neposredna veza do poruke: 15
   [Obrisani korisnik]
21.5.2009 9:22:00   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu m600)
  Neposredna veza do poruke: 16
21.5.2009 9:43:06   
Lady3
vjerujem da postoje ljudi koji posjeduju neki dar..e sad dal ga ona ima to ne znam.Vjerujem da postoji nešto..user posted image

Šta je sreća?Znati što se
hoće i to strastveno željeti:)

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 17
21.5.2009 9:46:14   
FIONA
kolegica iz marketinga je sa njom morala sjejsti jel smo idavali njenu knjigu...a joj....pomagaj Bože....kaj je doooosadna....imam knjigu jel me zanimalo...moja mama je rekla upravo ovo kaj i Tikica....ona je iz gluposti napravilo biznis!!!....za mene je jednom riječju PREVARA!..AKO ME JEDNOM UVJERI U SUPROTNO POVLAČIM OVO A DO TADA OSTAJE!

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

(Odgovor članu Lady3)
Neposredna veza do poruke: 18
21.5.2009 9:50:16   
mariola
Sjećam se kako sam je prije 12-13 godina slušala na radiju i rekla je za jedan mali gradić da će za deset godina postati pravi grad, razviti se, biti raj za živit. Sad nakon 13 godina u tom gradu se nije asfaltirala ni jedna cesta a da ne govorimo da se dogodilo čudo i sve to što je ona rekla. MA glupost živa. Ili je gospoja fulala koju godinu user posted image

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 19
21.5.2009 9:51:58   
FIONA
mariola fulala je ona profesiju a ne godinu!!user posted image user posted image user posted image user posted image

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 20
21.5.2009 12:55:52   
mala pcelica
ne vjerujem u te vidovnjake,pogotovo ne u one koji se medijski eksponiraju.....

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 21
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!