|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   birokracija...
25.5.2009 13:15:53   
FIONA
jedan apsurd...
kada sam upisivala malu za vrtić bila mi je potrebno izvaditi u PP uvjerenje o prebivalištu...tamo me pitali za što i to naveli na dokument...kada sam išla prijaviti u Vodnikovu za novčanu naknadu od grada ponjela sam sve dokumente koje su naveli na netu...obzirom da su mi u vrtiću uzeli uvjerenje ja sam za vodnikovu ponjela sve papire koje sam dobila na MUP-u kod prijave djeteta a to je potvrda o prijavi prebivališta i uvjerenje koje navodi sve da je djete prijavljeno i postoji i njem matični i OIB...

naravno u vodnikovoj nije bilo to dosta jel potvrda vrijedi 24 sata a ovo uvjerenje koje imam nije koje oni traže jer mora biti baš uvjerenje o prebivalištu...tako ja ne budi lijena uzimam to iz vrtića njima dajem kopiju i nosim ali opek problem...napravili su mi sve ali uz jezikovu juhu da je gore svrha dječji vrtić a ne novčana naknada!!!...

svaki puta za isti papir biljege...svugdje su isti podaci i isti žig pa čak i isti isprint ali papiri nisu isovažeći!!!!...potvrda vam cure vrijedi jedan dan a uvjerenje duže ali uvjerenje na sebi ima svrhu koja je samo za to i kada imate drugu svrhu morate vaditi opet novo uvjerenje ali sa drugom svrhom .....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: birokracija...
25.5.2009 13:33:08   
novamama
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

etouser posted image

Ča je život vengo fantažija....

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 2
25.5.2009 13:34:56   
tikica_69
Ah....kud god krenes je tako sa tom papirologijom...mene su doslovno i tocno 5 puta vracali po nesto kad sam predavala Zahtjev za ovrhu na Opcinski sud user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 3
25.5.2009 14:08:47   
ejmama
Meni nije jasno zašto smo mm i ja dobili Oib na kućnu adresu, a Hana ga još nije dobila.user posted image user posted image user posted image

H 07 E 09

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 4
25.5.2009 14:10:41   
FIONA
možda ga je dobila uz neki dokument koji joj je izdan pa si automatski skinuli sa popisa da ne troše papir i poštarinu...ljudi recesija je!!!...pa pitaj...zovi...bil bi štos da im je promakla i kad ti bude trebalo imala buš sto muka!!!

(Odgovor članu ejmama)
Neposredna veza do poruke: 5
25.5.2009 14:11:45   
ejmama
I meni se čini da ću imati problema.

H 07 E 09

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 6
25.5.2009 14:12:58   
tikica_69
IZVORNA PORUKA: ejmama

Meni nije jasno zašto smo mm i ja dobili Oib na kućnu adresu, a Hana ga još nije dobila.user posted image user posted image user posted image

Ja sam isto tek neki dan dobila za klince, tako da mislim da nemas brige....valjda njihove kasnije obradjuju

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu ejmama)
Neposredna veza do poruke: 7
25.5.2009 16:13:26   
Ruža
Muka mi je od same pomisli da nešto od papira moram ići vaditi. Kao luđaka te šalju od vrata, do vrata.user posted image user posted image

Samo luda mama...

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 8
25.5.2009 19:54:48   
kitty
IZVORNA PORUKA: Ruža

Muka mi je od same pomisli da nešto od papira moram ići vaditi. Kao luđaka te šalju od vrata, do vrata.user posted image user posted image

bas takouser posted image

IVAN 20.06.2003.
DUJE 13.01.2009.

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 9
25.5.2009 20:10:23   
FIONA
mene najviše fascinira kaj ni oni koji to delaju ne znaju točno kaj treba kad pitaš ali kad doneseš zna sve kaj ne valja!!!!user posted image ....

(Odgovor članu kitty)
Neposredna veza do poruke: 10
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!