Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Moj godišnji u Pirovcu 3.6.2009 13:29:56
|
|
|
|
MILLA
|
IZVORNA PORUKA: Kika83 IZVORNA PORUKA: Nika 24052006 Pa mogle bi,da,odlicno bi bilo,mi dolazimo 1.7. ostajemo do 1.8. Tiki isto dolazi u 7mj. Ma super, imat čemo rr druženje u Istri Možda se javi još koja cura iz okolice di u istri?! možda do pule?!
|
|
RE: Moj godišnji u Pirovcu 3.6.2009 13:36:44
|
|
|
|
Kika83
|
IZVORNA PORUKA: MILLA IZVORNA PORUKA: Kika83 IZVORNA PORUKA: Nika 24052006 Pa mogle bi,da,odlicno bi bilo,mi dolazimo 1.7. ostajemo do 1.8. Tiki isto dolazi u 7mj. Ma super, imat čemo rr druženje u Istri Možda se javi još koja cura iz okolice di u istri?! možda do pule?! Milla imaš otvorenu temu pod druženja i događaji
|
|
|
|
RE: Moj godišnji u Pirovcu 3.6.2009 13:39:47
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
IZVORNA PORUKA: cokolada Super, ja cu biti u Pirovcu od 17.7. pa nadalje, d0 23.8. sigurno a mozda i do kraja. Bas se veselim... Di ces biti smjestena? o, super... pa ne znam točno gdje je taj apartman u kojem ćemo biti, ali je u samom Pirovcu... sreća da imamo mobaće pa ćemo se čuti i vidjeti po zadnjim informacijama, doalzimo 17/18.8.
|
|
RE: Moj godišnji u Pirovcu 3.6.2009 13:40:52
|
|
|
|
FIONA
|
A JA OPET ZVISILA...TO STE SE VI NAMJERNO TAK DOGOVORILE...SAMO DA SE MENE IZBKEGNE...oooooooooooooooKKKKKKKKKK!!!
|
|
RE: Moj godišnji u Pirovcu 3.6.2009 13:42:58
|
|
|
|
MILLA
|
IZVORNA PORUKA: Kika83 IZVORNA PORUKA: MILLA IZVORNA PORUKA: Kika83 IZVORNA PORUKA: Nika 24052006 Pa mogle bi,da,odlicno bi bilo,mi dolazimo 1.7. ostajemo do 1.8. Tiki isto dolazi u 7mj. Ma super, imat čemo rr druženje u Istri Možda se javi još koja cura iz okolice di u istri?! možda do pule?! Milla imaš otvorenu temu pod druženja i događaji ok,bacim oko!
|
|
RE: Moj godišnji u Pirovcu 3.6.2009 13:43:33
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
IZVORNA PORUKA: FIONA A JA OPET ZVISILA...TO STE SE VI NAMJERNO TAK DOGOVORILE...SAMO DA SE MENE IZBKEGNE...oooooooooooooooKKKKKKKKKK!!! ne, nego ti namjerno ideš ranije, kad nitko živ ne ide na GO
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!