Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Kupanje u Jarunu,Bundeku i sl. 13.6.2009 13:25:20
|
|
|
|
Zvonki
|
Nekada se jesmo kupali i mi i djeca. Svake godine se uzima uzorak vode i šalje na analizu. Po rezultatu, barem što se Jaruna tiče, voda je čista za kupanje. Bebu ne bih kupala u njemu ali malo stariju djecu, zašto ne? Pored su tuševi i može se otuširati poslije kupanja. Ljudi su se nekad kupali po prljavim barama pa nitko nije vikao fuj na to. Danas kad se netko kupa u Jarunu, neki znaju dići nos do neba i groziti se. Tko želi neka se kupa, tko ne želi, neka ide na naše čisto more.
|
|
RE: Kupanje u Jarunu,Bundeku i sl. 13.6.2009 17:42:15
|
|
|
|
Viky
|
NEEEE,ali to je samo moje mišljenje.Ja sam odrasla kupajući se na Jarunu i ne kritiziram ljude koji to čine.Imam mogučnosti biti na moru dugo,ali vjerojatno bi bila drugačijeg mišljenja da nemam te mogučnosti.Slažem se sa Zvonki,ko voli...nek izvoli
< Poruku je uredio Viky -- 13.6.2009 17:53:29 >
|
|
RE: Kupanje u Jarunu,Bundeku i sl. 13.6.2009 18:26:17
|
|
|
|
tikica_69
|
Nema sanse da ja udjem u bilo kakvu barustinu gdje ne vidim dno, ali moji decki se kupaju
|
|
RE: Kupanje u Jarunu,Bundeku i sl. 13.6.2009 20:26:21
|
|
|
|
pikachu
|
Dugo živm u Zg-u, ali nikada mi nije palo na pamet kupati se u Jarunu ili Bundeku... Vjerovatno zato jer sam često na moru i znam da imam mogućnosti ići dole pa nisam ni razmišljala o tome...
|
|
RE: Kupanje u Jarunu,Bundeku i sl. 13.6.2009 21:23:32
|
|
|
|
inna
|
na Jarunu sam se kupala davno 2-3 puta (još u srednjoj školi), na Bundeku nikad (baš bila danas tamo) i nema šanse da bi više ušla
|
|
RE: Kupanje u Jarunu,Bundeku i sl. 13.6.2009 22:02:48
|
|
|
|
novamama
|
ja se ni u zd ne kupam
|
|
RE: Kupanje u Jarunu,Bundeku i sl. 13.6.2009 22:23:04
|
|
|
|
anne
|
Kak ste vi fine dame! Ja ne bi na Bundeku, ali na Jarunu smo se kupali dosta puta i budemo opet. Čak sam se i 5 dana pred porod kupala.
|
|
RE: Kupanje u Jarunu,Bundeku i sl. 13.6.2009 22:57:41
|
|
|
|
Candy
|
Ne,nikako...
|
|
RE: Kupanje u Jarunu,Bundeku i sl. 14.6.2009 7:04:01
|
|
|
|
Puli
|
zašto ne ja sam se okupala i u jarunu i u bundeku kad sunce prži a more je daleko dobro dođe osvježenje pa makar i blatno osim toga uzorci vode se nose redovito na analizu
|
|
[Obrisani korisnik] 14.6.2009 7:06:44
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Kupanje u Jarunu,Bundeku i sl. 14.6.2009 14:06:26
|
|
|
|
božica
|
A ćiće (VG) ko klinke smo visile na ćiću većinu ljeta sa curama smo bili na buneku za sadad smo nogice namakali
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!