|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: sramota
16.6.2009 22:04:20   
mrkvač
E baš sam se sad nasmijala!!!
Fiona zakon si!!!!!!

sara, 20.04.2004
dora, 18.11.2008

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 51
16.6.2009 22:04:46   
FIONA
ovo mi je bilo užasno...bila sam sa frendicom u shopingu nakon poroda ali ko zna bez male da sam rodila osim poznanika...šečem to trgovačkom centru i ugledam jednu lijepu vestu...kako je mala trgovina pitam sa vrata ženu koja unutra radi koliko košta vesta...a ona me odmjeri onako bahato i veli, oprostite ali mi za vas nemamo veličine samo do broga 40!!!!...-ma gle kad joj se nisam unjela u facu...ali onda sma si promislila...kaj se bum još više sramotila...poklopila se Fionica, okrenula svoje ogromno dupe i stornjala se iz dućana...da naglasim u toj trgovinici u to vrijeme joj je bila i mušterija koj anosi konfekcijski broj 34!!!...

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 52
16.6.2009 22:09:32   
FIONA
joj imam još jedan...vozim se ja u onom svom trulom golfu II ali naravo kad sam nadoljevala ulje jel ga guta non stop zaboravila sam staviti gore poklopac...on se nažalost izgubio ali meni napravio sramotu...opet na onako naperlitana ujutro po največoj gužvi idem po Slavonskoj Aveniji na posao po največoj gužvi...na semaforu stanem a ispod haube oblak dima da ne vidim krenut...kako sam ja znala da je to ulje po motoru koji je vruč pa se isparava nisam se obazirala lai ljudi oko mene jesu...mislili da mi je zakuhal auto...ja se nisam dala smjest..-svim asam pokazala kroz šajbu palac gore i krenul au taj oblak kad se upalilo zeleno...svi mi trubili i mahali kao da nisam normalna...gle nism se sjetil astavit vrečicu da to ne šikta...kokoš na kvadrat!!!user posted image

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 53
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!