|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Užas
17.6.2009 10:20:23   
Kika83
http://www.24sata.hr/news/clanak/sama-rodila-a-bebu-bacila-u-wc-skoljku-i-pustila-vodu/121879/?context=naslovnica&web_page_id=main_page

Jeste pročitale ovo? Nemogu vjerovati kakvih ljudi ima na ovom svijetuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Jadna bebica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Užas
17.6.2009 10:23:08   
dikac
nema se tu što reći, žena je skroz na skroz prolupana, a jadno to malo stvorenjce koje nije dobilo priliku za život, valjda je tako moralo biti, šmrcuser posted image

(Odgovor članu Kika83)
Neposredna veza do poruke: 2
17.6.2009 10:23:34   
mama mery
stvarno ima odvratnih ljudi na ovom svijetu koje ne zasluzuju djecuuser posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Kika83)
Neposredna veza do poruke: 3
17.6.2009 10:26:46   
ket
strah me uopće otvorit...dosta mi je naslov....fuj su ljudiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu mama mery)
Neposredna veza do poruke: 4
17.6.2009 10:36:07   
mariola
ma jadna je, glupača. treba nju u wc školjku pa je mučit dok ne prođe kroz onaj mali otvor.

(Odgovor članu mama mery)
Neposredna veza do poruke: 5
17.6.2009 10:39:08   
FIONA
nemam riječi...tako sam tužna kad čujem što mi ljudi radimo...sramota....jadno, bjiedno, tužno, ogavno...ma pakao!!!!....

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 6
17.6.2009 10:54:45   
m600
neželim to uopće čitati...user posted image

26.09.2009- velika sekica
21.10.2011-mali čupavac

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 7
17.6.2009 11:26:42   
natalijax
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ovo su suze za bebu a za nju imam samo rijeci necu pisat gadosti da nedobijem upozorenje od renate mogu samo reci doci ce tvoj dan kada ce onaj gore da ti presudi        odvratno zene ja nemam rijeci iz dana u dan kad cujem takve stvari ja neznam jednostavno sto bi rekla jer vjerujem da nemate ni vi rijeci za to al cemu onda takvi zivot kad nesto zelis i trudis se oko toga a s druge strane taj netko nezna cjenit a ima to sto mi zelimo, zar uistinu bog pravi razlikuuser posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 8
17.6.2009 11:30:48   
tikica_69
A ova biserka.... http://www.24sata.hr/news/clanak/striptizeta-djeci-ostavila-hranu-za-pse-i-otisla-raditi/121908/?context=naslovnica&web_page_id=main_page_news

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 9
17.6.2009 13:25:11   
Njofra
Eh. Netko je imao temu o željama koje bi vi tri želje željeli a da vam se ispune, nešto na temu zlatna ribica ili sl. Pa ja bi rekla neka je mir u svijetu, svima zdravlje i treća želja da budu svi pametni ljudi (tako da ovakvih debilnih budala nebi mame rađale)
Što reči žali Bože što uopće čitamo i saznamo za takve grozote. Nekad krivim i novine koje se izdaju i vjesti koje vidim kad takve strahote i grozote moramo svi čuti i vidjeti nažalost i naša dječica to vide. Užassss

mama

Princezica 13.11.1998.
i
Njofra 14.8.2006.

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 10
17.6.2009 13:26:52   
Anoniman
dovoljni su mi naslovi, stvarno ne mogu to da citam user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Njofra)
  Neposredna veza do poruke: 11
17.6.2009 13:27:51   
FIONA
IZVORNA PORUKA: tikica_69

A ova biserka.... http://www.24sata.hr/news/clanak/striptizeta-djeci-ostavila-hranu-za-pse-i-otisla-raditi/121908/?context=naslovnica&web_page_id=main_page_news

ajmeeee...ovu bi naterala da do kraja života bude u čeliji sa svojim govnima uz zdjelicu psečje hrane...koja guska...kaj je rađala kad se nije htela brinut...fuuuuuj!!!!

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 12
17.6.2009 13:48:11   
natalijax
e  to sam i ja htjela napisat ja neznam jel sam mutava pa nekuzim nije mi jasno aj jedna zena rodi i ubije dijete jer joj nije bilo lakse  pobacit ili rodit pa dat dijete u domuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 13
   [Obrisani korisnik]
17.6.2009 16:37:15   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu natalijax)
  Neposredna veza do poruke: 14
17.6.2009 17:34:01   
Ninaa
Uf kad ovo vidim dođe mi slabo i pitam se zakaj Bog dopušta takve stvari koliko je divnih žena na ovom svijetu koje bi se brinule za djecu kak treba,a ne ovakva gamad obična, uf svašta bi napisala

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 15
17.6.2009 20:16:48   
inna
ja ovakve članke ne mogu ni čitati, a kamoli komentirati. Muka mi je

Dominik - 18.2.2009.

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 16
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!