Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: koliko vam je vazan novac i sve vezano uz to 20.6.2009 13:54:13
|
|
|
|
tikica_69
|
Dovoljno mi je da imam za normalan zivot, nista ekstra...samo normalan zivot i to je sve. Bas nista vise sto se financija tice ne trazim od zivota.
|
|
RE: koliko vam je vazan novac i sve vezano uz to 20.6.2009 14:28:45
|
|
|
|
BEBA13
|
nije bitno koliko novca imaš nego dali znaš raspolagat s njim,i to tvrdim iz iskustva! s prvim mužem(koji je bio poslovođa u jednoj velikoj firmi) sam imala puno novaca al si nikad ništa nisam mogla priuštiti zato što je on bio kockar i volio trošit samo na sebe,živjeli smo kod moje mame i nismo morali plačat režije ni hranu što znaći da nam je njegova(prilično velika plača) bila ko đeparac i opet sam na kraju mjeseca morala žicat mamu da maloj kupi pelene a s njim sam se konstantno svađala zbog toga,i sad se isto svađam jer neće za malu da plaća alimentaciju!sad s drugim mužem (koji je bauštelac) priuštim si više i sebi i djetetu,opet živimo kod moje mame i s tom malom plaćom uspijemo platit i režije i ostane nam i za izać nekad i za sve i što je najvažnije imam mira i sve radimo s dogovorom!a isto tako s druge strane imam sestru koja je puna novaca(ona voditeljica poslovnice u jednoj banci a muž joj ima svoju firmu) i uvjek kuka da nema novaca,a u marku obućeni i ona i muž i dijete,vozi se skupi auto itd.. i želim reći da onaj tko je pohlepan da mu nikad nije dosta novca bez obzira koliko ima i uvjek će mu nešta faliti a onaj tko skromno živi i ko je svjestan svojih financijskih mogućnosti bit će zadovoljan s tim što ima!
|
|
|
|
RE: koliko vam je vazan novac i sve vezano uz to 21.6.2009 23:34:35
|
|
|
|
mama mery
|
mi smo podstanari ja nemam posao muz radi na crno nemamo plac ni kucu ( kod svekra se necemo vratiti) ali imao jedno drugo i svoju djecu i mozemo im priustiti svaki dan kinder pingvin koji obozavaju za srecu imamo dovoljno a imam i ja kolegicu koja ima para stvarno puno ali uvijek kuka da nema i da je kriza pa posuduje robu od moje dejce za svoje dijete i onda si kupi pekac za kruh od 1000kn pa zar joj je pekac veznij od djeteta
|
RE: koliko vam je vazan novac i sve vezano uz to 21.6.2009 23:41:03
|
|
|
|
dominik
|
posto smo podstanari sa povecom rentom, mm radi ali nije prijavljen, neki dugovi od prije...ima se i nema...vazan je da jer kad ga nema mm je sav u mislima kako da ga zaradi i ima osjecaj da nije dovoljno dobar...meni ko meni nije vazan novac...moze proci i 5 mjeseci da si nis ne kupim i dobro sam...imala sam priliku biti sa nekim tko ima puno i previse ali eto novac je to sto me otjeralo...moji ga nisu imali i tako sam naucila zivjeti a sve extra kad dodje dobro dodje
|
|
|
|
RE: koliko vam je vazan novac i sve vezano uz to 21.6.2009 23:45:14
|
|
|
|
natalijax
|
ja mislim da oni koji nama kukaju da nemaju al u biti znamo da imaju mislim da je to samo da nebi ih slucajno trazili da nam posude
|
|
|
|
RE: koliko vam je vazan novac i sve vezano uz to 21.6.2009 23:46:53
|
|
|
|
dominik
|
mogu oni pitat al ja nazalost nemam kaj dat
|
|
|
|
RE: koliko vam je vazan novac i sve vezano uz to 21.6.2009 23:49:46
|
|
|
|
novamama
|
volim novac i voljela bih ga imati gomilu nije mi prvi na listi prioriteta u životu, naravno, tu je ipak zdravlje i sreća moga sina i obitelji, ali je recimo drugi/treći... svašta bih si mogla priuštiti što sada ne mogu, lagodno bih živjela, ne bi me zanimalo jel nešto košta 6,99 kn ili 4,99 kn, plaćala bih plastikom i imala računovođu da plaća te račune od plastike, da niti ne vidim koliko račun iznosi (mrzim račune na kraju mjeseca, baš mi ih je dosta, otvarati one kuverte i gledati koliko će me ovaj mjesec strefiti ) zatim bih opskrbila novcem svu moju obitelj, da ne bi bilo razlike tog tipa među nama. volim novac i komoditet koji donosi! uf, a dotad ćemo raditi i mm i ja, crnčiti ko psi da bi otplatili ovu gomilu kredita, i mogu se samo nadati da kad odem ti krediti neće ostati na leđima moje djece shit
|
|
RE: koliko vam je vazan novac i sve vezano uz to 21.6.2009 23:51:35
|
|
|
|
natalijax
|
ni ja pas ce me popisat
|
|
|
|
RE: koliko vam je vazan novac i sve vezano uz to 22.6.2009 1:04:21
|
|
|
|
Anoniman
|
volela bih da ga imamo malo vise, ali sam srecna i s ovim sto imamo, jer znam da mnogi nemaju ni toliko...mladi smo, nismo podstanari, imamo auto...naravno da to imamo zahvaljujuci nasim roditeljima, i naravno da bi mozda zelela da imam veci stan, na drugom mestu, bolji auto, pare da mogu svaki dan da odem na kafu sa mm-om...nemam i ne mogu, ali to me ne pogadja...ima vremena, bice, tek smo poceli... bitno da za Saru ima sve, a za mene i mm-a je lako. i kad krenem sebi da kupim nesto, uvek zavrsim u decijoj radnji i uvek njoj kupim nesto, a za mene ako ostane i srecna sam sto je tako. U odnosu na pre, dok sam zivela sa svojima, promenili su mi se prioriteti...jednom prilikom sam mami rekla- nikad manje para za mene,a nikad nisam bila srecnija i to je stvarno tako...a nije da ih nema, nego jednostavno sada idu na druge stvari, nije mi vise u zivotu glavni problem da li cu imati za izlazak i za 5 turi pica, nego da li cu imati dovoljno za struju ovog meseca...a kad ja pocnem da radim, moci ce i lakse da se dise...ali tad ce verovatno doci novi racuni i novi nepredvidivi troskovi
|
|
|
|
RE: koliko vam je vazan novac i sve vezano uz to 22.6.2009 1:34:22
|
|
|
|
lema
|
Mislim da bi bila nepoštena kada bi rekla da bi više u životu . Mladi smo kupili smo si sami kuću , auto , kupim klincima šta god žela naravno u normalnimm ciframa, a 4 ih je kredite što smo digli u 12 mj . ih nema više(jupi) tako da stvarno svaki dan za jest imamo nekad stisnemo zube do dijećjeg ili plate ali sve u svemu nasprem nekih koji se stvarno provlaće bio bi grijeh da se žalim. Ali nisu pare sve u životu to je samo nužno zlo, najvažnije je koliko se volite ti i mm koliko voliš svoju dijecu i koliko ti je bitna tvoja i njihova sreća to JE BIT SRETNOG ŽIVOTA!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: koliko vam je vazan novac i sve vezano uz to 22.6.2009 10:04:19
|
|
|
|
BruMa
|
Ja bi svoju kuću i neki bolji auto.Za to nam treba puno novaca.Ovako imamo dovoljno novca za život ali za ove velike stvari nemamo.Da imam to dvoje više mi ništa puno ne bi trebalo.
|
Anketa
Crtići
пеперутка16
Da li su vaša djeca gledala crtiće tipa Nindža kornjače, Yu Gi Oh , Pokemon... i radi njih postali nasilni?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!