|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   grijeh u usta i iz usta
20.6.2009 15:55:45   
natalijax
da li stujete svece mislim znaci nema rada na zemlji, pranje vesa,sivanja,rezanja skarama znate ono kad smo bili mali pa nikako skare uzet u ruke cak ni nedjeljom,jucer je bio svetac srce isusovo a danas srce marijino jucer sam oprala ves i popodne sveki dode s posla i kaze joj svetac je ti prala ves ja onako zacudeno joj da sam znala nebi uistinu nebi ali ona meni onako koda sam boga opsovala u crkvi da bi samo nakon par sati ona zaklala 3 pilica,ja danas na kalendar ono svetac svekar kosi trvu ona u bastiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image smjesno zar ne rekla sam ja odavno grijeh u usta i iz usta il obrnuto kak ocete
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: grijeh u usta i iz usta
20.6.2009 15:59:27   
ZVRK

IZVORNA PORUKA: natalijax

da li stujete svece mislim znaci nema rada na zemlji,..........

ja  NE ,ako treba baš tada napraviti(jer imamo slobodnog vremena )zašto ne,pa bio svetac ili ne

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 2
20.6.2009 16:00:53   
natalijax
dobro ja isto tako jedino uskrs i nozic badnjak to ne tu nema da bi sad prala ves ili sivala

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 3
20.6.2009 16:01:26   
tikica_69
Ne bas......nikad nista ne bi stigla napraviti jer i za svetke i petke radim i nitko me nista ne pita user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 4
20.6.2009 16:02:57   
ZVRK
sveci te neće nahraniti ili dati kunice

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 5
20.6.2009 16:03:45   
natalijax
he tiki to i ja kazem radimo ko crnci ni petka ni svetka i onda ti netko ide pricat o svecima a sa strane bogara ko kocijas i misli e sad necu radit na svetac pa sam vjernik

Neposredna veza do poruke: 6
20.6.2009 16:04:27   
natalijax
IZVORNA PORUKA: natalijax

he tiki to i ja kazem radimo ko crnci ni petka ni svetka i onda ti netko ide pricat o svecima a sa strane bogara ko kocijas i misli e sad necu radit na svetac pa sam vjernik
ziva istina

Neposredna veza do poruke: 7
20.6.2009 16:04:56   
natalijax
kvragu zeznula seuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 8
20.6.2009 16:16:33   
ivanaa
trebale bi te dane nista ne raditi,ne radi svetaca nego radi s e b e!!!

Prvu polovicu života unište nam roditelji,drugu dijeca.

Neposredna veza do poruke: 9
20.6.2009 19:31:34   
Viky
IZVORNA PORUKA: tikica_69

Ne bas......nikad nista ne bi stigla napraviti jer i za svetke i petke radim i nitko me nista ne pita user posted image

potpisujem

Tara 22.3.2004

"Bogatstvo se smiješi onima koji se osmjehuju"

Neposredna veza do poruke: 10
20.6.2009 19:41:00   
inna
pa ono, npr. nedjeljom ne kosimo travu ili ako je svetac, ali i tada treba jesti, to suđe oprati i sl. a i to je posao. Veš perem kad stignem i ovisno o vremenu (ionako ga pere mašina tako da to ne računam da sam ja radila user posted image ). Gledam velike blagdane (Božić, Uskrs, Gospa...), a ostale kako se sjetim. Budimo realni svaki dan je neki svetac

Dominik - 18.2.2009.

(Odgovor članu Viky)
Neposredna veza do poruke: 11
20.6.2009 21:59:51   
Lady3
ak je veliki svetac pa ne perem veš taj dan,neće svijet propasti ak pričekam do sutra pa bar se odmorimuser posted image user posted image user posted image user posted image Puno puta sam radila nešto a da nisam znala,A psujem ovako a svece i neuser posted image user posted image

Šta je sreća?Znati što se
hoće i to strastveno željeti:)

(Odgovor članu inna)
Neposredna veza do poruke: 12
20.6.2009 22:19:24   
Kika83
Najčešće se desi da nedjeljom nemam za oprati robu ni peglati pa je ok ali inače jedino nedjeljom i za blagdane neradimo ja i mm iza kuće(kopamo i te stvari) ali drugo normalno.
Vjerujem u Boga i idem u crkvu ali moram živjeti(prati, kuhati, peglati itd)

(Odgovor članu Lady3)
Neposredna veza do poruke: 13
20.6.2009 22:34:52   
Ninaa
Ja pazim da nedjeljom ne perem veš i ne radim teške poslove vrt i slično, tak i na velike blagdane, Božić, Uskrs, Tijelovo, Velika gospa i kod nas se slavi Marija Magdalena. Kad bi tak gledala svaki dan je nečiji spomendan. Mislim da je važnije da vjeruješ u Boga, moliš se i poštuješ sebe i sve oko sebe.

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu Kika83)
Neposredna veza do poruke: 14
21.6.2009 9:14:04   
ejmama
Ne gledamo kad su sveci jer to mi je jednostavno glupo. Za najveće blagdane ne radimo ništa osim klopamo.

H 07 E 09

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 15
21.6.2009 9:22:18   
Nika 24052006
Pa nije da gledam svaki dan u kalendar koji je svetac,ali ako bas znam da je,onda izbjegavam prati rublje,ili nesto vani... Drugo ste vi,cure,koje radite,naravno da cete kucanske poslove raditi kad stignete... Ali,ja sam kod kuce,pa kad je svetac,kao sto je netko napisao,napravim sebi odmoruser posted image

Moje velike ljubavi
Nika 24.05.2006.
Ines 07.05.2010.

(Odgovor članu ejmama)
Neposredna veza do poruke: 16
21.6.2009 15:51:15   
mama mery
ja nedjeljom znam oprati ves zasto ne ako imam prljavog

mislim onda nebi trebala radit ni perilica za sude
i nije vise koa prije 25-30god kada se sve moralo ne ruke sad to rade masine i mislim da nije grijeh ukljuciti masinu da radi
a svetce postujen npr. srce isusovo marijno sv. ante bozic uskrs, tjelovo spasovo...

(Odgovor članu Nika 24052006)
Neposredna veza do poruke: 17
22.6.2009 9:22:32   
koka
na žalost ne, i nadam sa da će mi Bog oprostit. Kad stignem peglam i perem jer jednostavno tad mogu. možda za uskrs i božić ne radim ništa jer tad idemo kod sveki pa smo tamo user posted image

Idi Ga Mama - klikni me :D
Mila Puže - klikni me :D

(Odgovor članu mama mery)
Neposredna veza do poruke: 18
22.6.2009 17:46:29   
kitty
IZVORNA PORUKA: tikica_69

bas tako

IVAN 20.06.2003.
DUJE 13.01.2009.

Neposredna veza do poruke: 19
   [Obrisani korisnik]
22.6.2009 17:50:17   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu koka)
  Neposredna veza do poruke: 20
22.6.2009 17:50:39   
natalijax
hihi bas sam sa kumom razgovarala o toj temi ja ne postim kad sam trudna u biti nepostim vec par niz godina i bio petak u korizmi i ja kazem skuhat cu koljenicu a meni sveki jojjjjjjjj nislucajno ja na kalendar ono post i nemrst ja njoj na to grijeh u usta i iz usta,

(Odgovor članu kitty)
Neposredna veza do poruke: 21
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!