|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   suze radosnice
4.7.2009 18:05:15   
natalijax
zasto mi suze radosnice idu kad se neko dijete rodi,upravo mi je rodila kcerka od susjede,neki tamo kinez se rodi bude na tv meni suze idu,pa kaj cu ja kad ja rodim,isplakat moreuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: suze radosnice
4.7.2009 18:08:40   
twitty
hormoni user posted image

gibam...

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 2
4.7.2009 18:09:36   
Anoniman
Hormoni, koka, hormoni!
Kad rodiš, bu te strefil adrenalin...
To ti tak ide... user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 3
4.7.2009 18:09:50   
natalijax
al to je bilo i prije trudnoce

(Odgovor članu twitty)
Neposredna veza do poruke: 4
4.7.2009 19:10:56   
dominik
ja se rasplacem kad mi necakinje skakuce po pozornici a kamo li kad...ma ja sam pekmez samo takav

Neposredna veza do poruke: 5
4.7.2009 20:58:41   
dami
I ja sam postala plačljivko na takve stvari. Pripisujem to godinama, mislim ...mojim.user posted image

Mirko 06.12.1992
Darija 20.02.2008

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 6
4.7.2009 21:02:38   
nela12345
rodit ces i ti ako bog da vrlo brzo 

Neposredna veza do poruke: 7
4.7.2009 21:03:56   
natalijax
dao bog da znam da ce mi bebica bit dobro veceras bi otisla,e mene zanima zasto netko kaze da je bolje u sedmom mjesecu trudnoce rodit nego u osmom

(Odgovor članu nela12345)
Neposredna veza do poruke: 8
4.7.2009 21:04:30   
natalijax
nemogu ni docekat vec bi sutra stavila krevetic

Neposredna veza do poruke: 9
4.7.2009 22:15:05   
inna
zato što se u 8.mj razvijaju pluća pa su puno veće komplikacije. Pa stavi ti krevetić, ali ipak pričekaj termin pa rodi user posted image

Dominik - 18.2.2009.

Neposredna veza do poruke: 10
5.7.2009 14:46:42   
Zvonki
Oh, kad netko nađe kakvu formulu, nek javi. Ja plačem stalno. Takva sam i što ću.user posted image Trudim se suspregnuti suze ali ne ide. Jedno vrijeme sam čak bila uspjela. Al' opet mi se i to nije svidjelo. Jadno je ne moći ponekad zaplakati. Pa sam sad eto opet sretna jer plačem ko' kišna godina. user posted image

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

(Odgovor članu inna)
Neposredna veza do poruke: 11
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!