|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: izbacili nas iz crkve
9.7.2009 9:29:54   
anaxx
mislim da se iz Božje kuće ne smije nikoga izbaciti, s druge strane svi znamo kako se u crkvu ide, a opet znamo i kad je ovakvo zagušljivo vrijeme ne možeš biti zamotan do brade pa bi to trebali znati i svećenici...

bila sam u Francuskoj u Taize-u, na njihovim susretima mladih, tamo se skupi i po 5-6 tisuća mladih iz cijelog svijeta i susret je po ljeti i grozno zna biti vruće, svi smo u kratkim hlačama i majicama na bretele, ali oni na ulazu dijele lagane bijele marame s kojima se pokriješ kad ulaziš u crkvu na molitvu ... i nitko se ne izbacuje!!!

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

(Odgovor članu inna)
Neposredna veza do poruke: 26
9.7.2009 9:33:38   
mama mery

IZVORNA PORUKA: anaxx

mislim da se iz Božje kuće ne smije nikoga izbaciti, s druge strane svi znamo kako se u crkvu ide, a opet znamo i kad je ovakvo zagušljivo vrijeme ne možeš biti zamotan do brade pa bi to trebali znati i svećenici...

potpisujem

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 27
9.7.2009 9:34:48   
mariola
U Libiji ne možeš ni po gradu šetati u kratkim hlačama.
Upozorili su nas da se primjereno obučemo, pokrivena ramena, duge hlače tj. pokriveni gležnjevi, iako je bilo 30 stupnjeva...takva im je kultura

(Odgovor članu inna)
Neposredna veza do poruke: 28
9.7.2009 10:00:34   
Vjeverica ST
slažem se s Majom! zna se kako se treba doći u crkvu, bez obzira na vrijeme! kako mogu svećenici i časne sestre po cijele dane trpjeti! mi koji se busamo da smo kršćani mogli bi se barem toliko "poniziti" i pretrpjeti tih sat vremena boravka u Božjem hramu! ako se ne smije na sud u kratkim hlačama i bretelicama, u školu, u džamiju......zašto bi se ljutili kad se radi i o crkvi? dapače! možda je svećeniku jadnom bilo vruće i pomislio kako on može trpit, a vi ne možete doć dostojanstveno stavit barem maramu za vrijeme trajanja obreda! pa je poludio, šta ćeš, čovik ka i svi mi....user posted image  no hard feelingsuser posted image

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 29
9.7.2009 14:48:32   
sojka
ko je on da meni sudi kak cu doc obucena ?!?ko je piso ta pravila oni ?dal je bog siso sneba i dao mu ih u ruke .U crkvi ces se pokrivat i pravit svetinjom a kad izades po svom koja dvolicnost zato zbog takvih i slicnih pravila odustala sam od crkve!!!!!!da je to meni reko sterala bi ga tri .....materine user posted image

(Odgovor članu Vjeverica ST)
Neposredna veza do poruke: 30
9.7.2009 15:06:17   
joszde
mislim da opet u crkvu nemožeš doći polugol itd.ali to nije nikakvo opravdanje i nikakav način da se onako postupi kao što je on postupio pa kakav si mi ti svećenika i vjetuješ u Bog,a na taj način tjeraš ljude iz Božije kuće MARŠ VAN,mislim stvarno ,a ako je to neko pravilo mi smo imali svadbu usred ljeta bilo je preko 35°c ja sam imala haljinu na šire naramenice ali sam u salonu dobila maramu za svaki slučaj ako mi zatreba,ali svi drugi gosti koji su bili u crkvi na vjenčanju vjeruj mi da su bili u skroz gorima haljinama bez naramenica i leđa pa zašto onda negdje to pravilo vrijedi a negdje neuser posted image

(Odgovor članu sojka)
Neposredna veza do poruke: 31
9.7.2009 15:57:43   
kitty
"MARS VAN"???!!!! koji to svecenik uopce moze reci?!odakle mu pravo?!kako ga nije sramuser posted image

IVAN 20.06.2003.
DUJE 13.01.2009.

(Odgovor članu joszde)
Neposredna veza do poruke: 32
9.7.2009 16:00:54   
ivanaa
nemrem vjerovat kak branite crkvu i kad se dere na taj nacin na ljude.da ju je prodavacica ili doktor sterala van na taj nacin sve bi ih popljuvale al crkvu ne,zato si i ozvoljavaju takve stvari i zato i ima pedofilije je je crkva sveta..pih mos mislit

Prvu polovicu života unište nam roditelji,drugu dijeca.

(Odgovor članu kitty)
Neposredna veza do poruke: 33
9.7.2009 16:07:04   
kitty

IZVORNA PORUKA: ivanaa

nemrem vjerovat kak branite crkvu i kad se dere na taj nacin na ljude.da ju je prodavacica ili doktor sterala van na taj nacin sve bi ih popljuvale al crkvu ne,zato si i ozvoljavaju takve stvari i zato i ima pedofilije je je crkva sveta..pih mos mislit

to je jednostavno stvar odgoja i ne mozes je promijenit.imam svoj stav o tome i ne idem u crkvu vec duze vrijeme ali postujem svaciju vjeru

IVAN 20.06.2003.
DUJE 13.01.2009.

(Odgovor članu ivanaa)
Neposredna veza do poruke: 34
9.7.2009 16:09:06   
ivanaa
da se nebi krivo sporazumjeli,ja ne napadam vjeru nego osobu koja je rekla _MARS VAN IZ CRKVE-fuj,nek mu bog sudi

(Odgovor članu kitty)
Neposredna veza do poruke: 35
10.7.2009 0:08:53   
Cybermama
ružna i neprimjerena reakcija za jednog svećenika,moglo se to na finiji način reći.takav stav poštujem, pa se i u skladu s tim i oblačim kad ulazim u crkvu,jer ako u sud,općinu i slična mista ne možeš doći u majici na špaline,valjda onda i crkva može donit isti takav propis oblačenja.ali to ne opravdava ružno svećenikovo ponašanje!!!

(Odgovor članu ivanaa)
Neposredna veza do poruke: 36
10.7.2009 9:10:46   
cokolada
bezobrazno, to sto je svecenik ne daje mu zapravo teko se ponasati, pa niste bile gole?!?!?!
na tu temu, sogi u subotu se udaje i tata ju nece odvesti do oltara jer je svecenik zabranio uz izgovor da su to americke fore, mislimuser posted image gdje taj zivi? a jos gore kaj ga je ona poslusala, ja ne bi.
u zagrebu je to obicaj , ne znam koliko ali jos od starih vremena.

(Odgovor članu Cybermama)
Neposredna veza do poruke: 37
10.7.2009 9:30:20   
inna
da, to je inama rekao svećenik kad smo išli na zaručnički tečaj da on ne želi onda vjenčati taj par ako nju želi tata dovesti do oltara. Ja i mm smo već živjeli skupa tako da smo zato odlučili da se zajedno odšetamo do oltara, u protivnom bi me doveo tata pa makar tražila drugog svećenika

Dominik - 18.2.2009.

(Odgovor članu cokolada)
Neposredna veza do poruke: 38
10.7.2009 17:48:08   
dominik
IZVORNA PORUKA: cokolada

bezobrazno, to sto je svecenik ne daje mu zapravo teko se ponasati, pa niste bile gole?!?!?!
na tu temu, sogi u subotu se udaje i tata ju nece odvesti do oltara jer je svecenik zabranio uz izgovor da su to americke fore, mislimuser posted image gdje taj zivi? a jos gore kaj ga je ona poslusala, ja ne bi.
u zagrebu je to obicaj , ne znam koliko ali jos od starih vremena.

nebih se slozila da je to obicaj u zagrebu jer u puno crkvi se to ne radi...tako i mi nismo nego smo mm i ja sa svecenikom dosetali do oltara

(Odgovor članu cokolada)
Neposredna veza do poruke: 39
10.7.2009 19:26:02   
joszde
mi smo samo našem svećeniku ispričali kako smo si mi to zamislili da me moj muž čeka kod oltara a tata da me dovede do njega i nije radio nikakve probleme ne podržavam to da te tvoj otac nemože dovesti do oltara pa neki očevi žive za taj dan kao moj naprimjerja sam mislila da će se moj skljokati do tamo i sto puta rasplakati imao je goru tremu od mene.

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 40
10.7.2009 21:20:53   
Viky
Danas si svečenici dozvoljavaju previše...Nitko te nema pravo otjerati iz crkve,ama baš nitko...Ako smatraju da nisi primjereno obučen,trebaju diskretno opomenuti,a ne urlati.Naravno da se treba primjereno obući,ali što to znaći primjereno? Zar je majca na bretele po ovakvim vručinama neprimjerena?Tko daje odluke o tome?Gdje su granice razuma i iživljavanja nad običnim pukom?

Tara 22.3.2004

"Bogatstvo se smiješi onima koji se osmjehuju"

(Odgovor članu joszde)
Neposredna veza do poruke: 41
12.7.2009 12:34:34   
mamice
mi smo se vjencali u sigetu,krstili mihaela i nista. stime da sam se vjencavala u haljini na bratelice i nitko mi nista nije rekao. a na krtstitke sam dosla golih ledja i svecenik je sam rekao da mogu unutra jer je vani kipuce. a sad nas je izbacio neki stari nikad ga vidla svecenik

Veliki braco Mihael-14.06.2008
Seka Valentina dosla 20.10.2011

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 42
12.7.2009 15:10:47   
Pollly
Ja mislim da je svećenik pogriješio. To što netko ima malo dekolte ili mu se vide ramena nije nikakva uvreda bogu niti bilo kome. I to ne znači odmah da je ta osoba prostakuša, neka droca i slično. Oprostite na riječniku, ali morala sam. Ja teško podnosim vrućine, stvarno teško i šta bi ja sad za misu u 11 ili svadbu u 3 popodne trebala doći zabundana da padnem u nesvjest jer svećenik (tj. 'bog' preko njega) meni to brani. To nema veze s mojom vjerom niti to znači da ja manje vjerujem ili poštujem boga.

Ok, nije u redu baš doći u minjaku ili ono da pola sisa ispadne, ali normalne majice ili košulje bez rukava ili suknje do koljena su meni čisto normalna stvar.

Među ostalim, svećenici su danas vrlo često u medijima zbog koje kakvih boleština pa nek si pogledaju kolege, a normalne žene koje mu dolaze u crkvu i daju svoje novce nek pusti na miru.

(Odgovor članu mamice)
Neposredna veza do poruke: 43
   [Obrisani korisnik]
12.7.2009 15:54:33   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu Viky)
  Neposredna veza do poruke: 44
12.7.2009 21:03:15   
njanja
tako je na jednom vjenčanju, neka žena iz crkve špotala cure koje su sjedile do nas kako su se to sramotno obukle...bilo je ljeto, a one su bile golih ramena...ali kada su bili milodari, bez brige, došli su do njih po kunice.....

nemam komentara...
mislim da bi se svatko radi sebe treebao malo pokriti po dekolteu ili ramenima kada je u crkvi zbog običaja, ali ipak da nitko nema pravo nekoga poslati iz crkve van ukoliko nije pokriven....

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu mamice)
Neposredna veza do poruke: 45
12.7.2009 21:06:35   
ivanaa
meni nije jasno kaj je to vulgarno u ramenima,ok dekolte ali ramenauser posted image bezveze

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 46
12.7.2009 21:54:48   
njanja
p.s šta se onda čude da im nema ljudi u crkvi kada govore marš van...

a da ne pričamo o onima zakopčanim do grla u 1. redovima koji rade veće spačke i zločestiji su od onih koji su nezlonamjerno obukli dekolte... (btw znam o kome pričam...)

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu ivanaa)
Neposredna veza do poruke: 47
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!