Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: da li ste skloni..... 29.7.2009 12:14:03
|
|
|
|
m600
|
također mi smeta kad netko zaključi nešto o nekome na temelju objave forumaša...
|
|
RE: da li ste skloni..... 29.7.2009 13:15:21
|
|
|
|
Lady3
|
Većinom sve znate šta volim a šta ne pa neću dalje ni komentirati,ali je očito da je raja izgubila onu meni poznatu dražest,osjećaj jedinstva i pripadnosti.. Za to me i nema baš,nije više isto...i žao mi je zbog toga..
|
|
RE: da li ste skloni..... 29.7.2009 13:25:02
|
|
|
|
kitty
|
lady3 falis nam od kad tebe nema i nije isto
|
|
RE: da li ste skloni..... 29.7.2009 13:59:00
|
|
|
|
natalijax
|
nevolim ni ja pogotovo nekad je znao muz a pred drugima sram me znalo bit
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 29.7.2009 16:14:56
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: da li ste skloni..... 29.7.2009 17:11:38
|
|
|
|
zaba
|
bockanje i podbadanje ne volim,niti tu na forumu niti privatno! Ako me netko "napadne"-branim se,ali prva nikada.
|
|
RE: da li ste skloni..... 29.7.2009 17:23:10
|
|
|
|
bomboncic02
|
Kao što su mnoge rekle, ne volim podbadanja, ja kao i sve ostale iznosim svoja iskustva, tražim i molim savjete od drugih žena i tu se u većini slučajeva razveselim. Kad je bilo podbadanja, rekla sam svoje mišljenje i maknula se s te teme, jer mislim da sam rekla svoje i na kraju krajeva stara kaže: "pametniji popušta", tj otišla sam s te teme i ne vraćam se.
|
|
RE: da li ste skloni..... 29.7.2009 17:25:48
|
|
|
|
Ruža
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak sad...ja uopće ne shvaćam ovu temu Svi imaju nešto optužujuće za reći protiv nekog uopćenog sa foruma RR mi je prvi forum u životu,ostala tu,sve ste mi ok,atmosfera posebna. sa svojim nevelikim iskustvom mislila sam da su forumi mjesta gdje se argumentirano raspravlja i iznosi svoje mišljenje ako ga netko traži.. Ako netko ustrajno brani svoje mišljenje ne smatram da nekoga vrijeđa ili bode. jedini primjer očitog vrijeđanja i nekulture mi je bilo ono sa M.Jacksonom. da li je poruka da se mora složiti sa većinom i ne smije imati drugačije mišljenje? Npr. ja sam protiv hodalice i kravljeg mlijeka prije 1.godine. iznijela sam vrlo čvrste srgumente,nisam to ja izmislila. Ako je to nekoga uvrijedilo koje su opcije: kao i novamama reći doviđenja?! A najviše se slažem sa budućom mamicom koja kaže da je teško komunicirati ovako kako mi to radimo i da su česti nesporazumi. osobno mislim da baš nemamo na forumu "zločestih". Ni meni nije jasno o čemu je ovdje riječ?
|
|
RE: da li ste skloni..... 29.7.2009 18:22:26
|
|
|
|
Zvonki
|
Ja sam tek sad vidjela da se radi o podbadanju na forumu. Promakle su mi tri riječi spuštanje na temi. Mislila sam da se radi općenito o podbadanju. O tome sam svoje rekla a o ovome podbadanju na forumu ću samo reći da tu mjesta nema za takve stvari. Zna se što je forum. Iznosimo svoja mišljenja i ne moraju se ta mišljenja poklapati sa svima na forumu. Potpikivanja ne trpim i fakat sam mislila da smo tu svi jedan tim a na kraju ispalo da smo trač forum koji se bavi sitničarenjem. Pa stoga nemam baš neku želju sudjelovati više u raspravama. Ne veseli me više dolazak ovamo
< Poruku je uredio Zvonki -- 29.7.2009 18:23:03 >
|
|
RE: da li ste skloni..... 29.7.2009 18:33:33
|
|
|
|
jadran
|
ja sam se jednom osjećala napadnutom na temi hodalica i više ne sudjelujem u sličnim raspsravama .. pročitam što me zanima i to je to... javim se samo tamo di nemogu uletit u neki konflikt zato jer razmišljam drugačije od nekog...
|
|
RE: da li ste skloni..... 29.7.2009 18:42:23
|
|
|
|
natalijax
|
samo malo jel sad ova tema sto se tice foruma ili opcenito
|
|
|
|
RE: da li ste skloni..... 29.7.2009 18:48:36
|
|
|
|
natalijax
|
lililana ja ako sam ikad nesto napisala za dijecu napisala sam samo ono sto mi nije jasno nadam se da nisam ta koja ti je pametovala jer nisam kad je bilo drugcijih misljenja ja nisam podbadala napiso je svako svoje
|
|
|
|
RE: da li ste skloni..... 29.7.2009 21:09:56
|
|
|
|
koka
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak sad...ja uopće ne shvaćam ovu temu Svi imaju nešto optužujuće za reći protiv nekog uopćenog sa foruma RR mi je prvi forum u životu,ostala tu,sve ste mi ok,atmosfera posebna. sa svojim nevelikim iskustvom mislila sam da su forumi mjesta gdje se argumentirano raspravlja i iznosi svoje mišljenje ako ga netko traži.. Ako netko ustrajno brani svoje mišljenje ne smatram da nekoga vrijeđa ili bode. jedini primjer očitog vrijeđanja i nekulture mi je bilo ono sa M.Jacksonom. da li je poruka da se mora složiti sa većinom i ne smije imati drugačije mišljenje? Npr. ja sam protiv hodalice i kravljeg mlijeka prije 1.godine. iznijela sam vrlo čvrste srgumente,nisam to ja izmislila. Ako je to nekoga uvrijedilo koje su opcije: kao i novamama reći doviđenja?! A najviše se slažem sa budućom mamicom koja kaže da je teško komunicirati ovako kako mi to radimo i da su česti nesporazumi. osobno mislim da baš nemamo na forumu "zločestih". nisam znala kako bi to rekla al evo najbliža si mi ti Cvrčak.. pogotovo ovo za hodalicu, a jadran nadam se da te moje riječi nisu uvrijedile več kad je baš o njoj riječ... ako me se pita ja ću reči svoje, i stojim iza toga, s namjerom da dam svoje mišljenje a ne da nekoga uvrijedim ili solim pamet...
|
|
RE: da li ste skloni..... 29.7.2009 21:29:01
|
|
|
|
inna
|
volim čuti sva mišljenja i savjete, isto tako dat ću svoje mišljenje i ne očekujem da se bilo tko složi samnom...ako sam nekog povrijedila bilo kakvom izjavom nije bilo namjerno
|
|
RE: da li ste skloni..... 29.7.2009 21:38:56
|
|
|
|
jadran
|
mislim da nisi ti bila u pitanju nego netko drugi.. no nije ni bitno.. al fakat nije.. i stvarno ko što cure vele drugačije si neke stvari protumačimo kad su napisane a drugačije kad su izgovorene jer intonacija rečenice puno znači..
|
|
RE: da li ste skloni..... 29.7.2009 22:55:49
|
|
|
|
Ninaa
|
Meni je ovo isto prvi forum u životu i tu sam naučila puno korisnih stvari i nije me sram pitati. Nisam dugo član ali mi se čini da je rr nekak izgubila draž, prije je bilo nekak ležernije,fakat su se razmjenjivala iskustva i puno manje se svađalo. SAd se često zna zalomiti da na nekoj temi nastane pravi cirkus. Ja se isto ispričavam ako sam nekog povrijedila nije bilo namjerno.
|
|
[Obrisani korisnik] 30.7.2009 7:47:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: da li ste skloni..... 30.7.2009 15:55:53
|
|
|
|
Monica
|
Ja nisam sklona svađanju i prepiranju a pogotovo sa članovima koje ne poznajem tako da ako mislim da bih nkoga povrijedila svojim komentarom onda ga zadržim za sebe
|
|
RE: da li ste skloni..... 30.7.2009 20:06:54
|
|
|
|
bomboncic02
|
IZVORNA PORUKA: lilivana IZVORNA PORUKA: natalijax al dajte žene, da ovo bude forum prijateljstva i ljubavi
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!