Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Da li se bojite smrti? 17.3.2010 18:47:52
|
|
|
|
Ninaa
|
Ja se ne bojim smrti, život je prolazan i nitko nije ostao zavijek tako ni ja neću. Više se bojim da mi ne umre netko blizak (jel već par ljudi je i to mi je užasno teško palo). Bojim se i toga da ja umrem a da mi dijete ostane malo jel mislim da je strašno rasti bez roditelja a pogotovo bez mame, to me plaši isto ko i to da mm ne umre i da ostanem sama s djetetom jel bi me to dotuklo.
|
|
RE: Da li se bojite smrti? 17.3.2010 21:45:39
|
|
|
|
dominik
|
jedno vrijeme nisam razmisljala, pa mi je bilo svejedno, pa sam prizeljkivala...pa....onda mi je frend dozivio nesrecu i bio u komi...dozivio je "smrt"...kaze da je dobio na izbor vratiti se ili otici - umrijeti...kaze da se jako tesko odlucio na povratak onda je smrt lijepa? sta nas vjera uci? sto se klinaca tice nije me strah jer znam da imam muza koji moze, roditelje koji i mogu i zele...tako da stvarno me nije strah smrti, strah me bolesti, nemoci, boli...i strah me smrti bliznjih ali ne vlastite
|
|
|
|
RE: Da li se bojite smrti? 17.3.2010 23:53:33
|
|
|
|
Anoniman
|
Ne bojim se smrti, vise se plasim samoce...plasim se da cu ja docekati 90-u godinu, da cu "ispratiti" sve meni drage osobe, roditelje, sestru, muza, prijatelje, i da je jedino sto mi preostaje i sledi smrt, a ja ne znam ni kad ce doci, i tako cekam cekam cekam u samoci. Toga se bojim vise od same smrti.
|
|
|
|
RE: Da li se bojite smrti? 18.3.2010 9:33:58
|
|
|
|
mišica 666
|
meni je ovo lijeto umro prijatelj star 31 godinu od srca. vegeterijanac ne puši zdrav ko od brda svaljen i paf nisam mogla doći sebi i stvarno u tom trenutku sam shvatila da smo svi tako prolazni krhki. mislim znala sam to i prije ali u tom trenu mi je to baš došlo do mozga i maltnila me ta spoznaja tako jako. sad vrijeme ide i opet se nekako uljuljaš u tu neku sigurnost i nadaš se najboljem jer to je zapravo jedino šta možemo napraviti nadati se najboljeme pa kako bude.
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!