Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
Alergija na Hipp mlijecnu kasicu? 3.8.2009 12:37:54
|
|
|
|
Anoniman
|
Kupila sam Sari Hipp-ovu mlecnu kasicu od jabuke, ona sto se daje za laku noc, od 4. meseca. Prvi put kad sam joj davala, nije pojela do kraja, i sva mi je bila crvena u licu, tamo gde se umazala. MEdjutim, tada je bila bolesna, slabije je jela a i imala je vec osip od pikice pa sam mislila da je to. Sinoc sam joj opet dala, vidim da joj slabo ide, pogledam je a ona sva crvena, osuta!! od cega bi moglo da bude?? gledam sadrzaj i ne mogu ni da pretpostavim na sta bi mogla da bude alergicna?
|
|
|
|
RE: Alergija na Hipp mlijecnu kasicu? 3.8.2009 12:40:32
|
|
|
|
m600
|
možda joj ne odgovara mlijeko u kašici joj ja se ne kužim još ali netko od cura će ti pomoći
|
|
RE: Alergija na Hipp mlijecnu kasicu? 3.8.2009 12:41:29
|
|
|
|
Anoniman
|
pa to je i meni palo na pamet, ali sta znam, ne razumem se ni ja previse
|
|
|
|
RE: Alergija na Hipp mlijecnu kasicu? 3.8.2009 12:43:27
|
|
|
|
m600
|
možda bolje da joj ti sama praviš kašice...sad je ljeto i ima dosta voća...pa nešta sama smiksaš
|
|
RE: Alergija na Hipp mlijecnu kasicu? 3.8.2009 12:46:10
|
|
|
|
lueman
|
hm, jabuka vjerojatno nije, pa probaj izbacit tu kašicu, daj samo jabuku da vidiš. i meni je prvo pala na pamet opcija da je u pitanju mlijeko u kašici. složila bih se da joj probaš radit doma voćne kašice, a u mlijeko joj probaj dodati rižolino (osobno, ne volim hipp, pa će te mi oprostit )
|
|
RE: Alergija na Hipp mlijecnu kasicu? 3.8.2009 12:50:52
|
|
|
|
inna
|
može biti da je mlijeko jer je u tim kašicama prijelazno mlijeko, a ne ono početničko. Domi to klopa ko veliki i za sad nije imao reakciju. Probaj joj stvarno dati samo jabuku za početak da vidiš da nije jabuka . Možda je i riža jer u tim kašicama ima žitarica (riže i kukuruza)
|
|
RE: Alergija na Hipp mlijecnu kasicu? 3.8.2009 13:02:14
|
|
|
|
Ruža
|
Probaj joj sama raditi kašice, namirnicu po namirnicu da eliminiraš od čega bi moglo biti. Ja izbjegavam kupovne koliko god mogu. Pogotovo sad kad svega ima u bakinom vrtu.
|
|
RE: Alergija na Hipp mlijecnu kasicu? 3.8.2009 13:06:31
|
|
|
|
inna
|
ja na žalost kupujem voćne jer mi se čini bolja opcija od kupovine ...mislim, gdje ću naći nešpricano. Barem dok mi ne sazriju jabuke i kruške Sad čekam od šogica da mi kaj pošalju od povrća.
|
|
RE: Alergija na Hipp mlijecnu kasicu? 3.8.2009 13:18:52
|
|
|
|
Anoniman
|
Sara jede sve kasice, i povrtne i vocne, i kupovne i one koje joj pravim (vocne uglavnom kupujem, a povrtne joj sama pravim). do sad ni sa jednom namirnicom nije bilo problema. Ima vec 7 meseci, ima vec dosta kako je pocela sa dohranom. Uvece joj pred spavanje dajem frutolino, jednostavno da je zasiti i da bolje spava, ali sam tu hipp-ovu kupila jer u tom trenutku u dm-u nisu imali frutolino, a tek kad sam je otvorila videla sam da nisu zitarice nego da je mlecna kasica. znam da nije na jabuku, pa me interesuje sta bi moglo da bude u toj kasici, a sto ona do sad nije jela, pa da je alergicna? i meni jedino na pamet pada to mleko sto stavljaju u nju
< Poruku je uredio Nellyca -- 3.8.2009 13:20:16 >
|
|
|
|
RE: Alergija na Hipp mlijecnu kasicu? 3.8.2009 14:40:15
|
|
|
|
BUMBIKA
|
Meni isto prvo na pamet palo mlijeko,ni ja nevjerujem da je od jabuke. jesi joj davala i neke druge te kašice za laku noć?
|
|
RE: Alergija na Hipp mlijecnu kasicu? 3.8.2009 14:47:44
|
|
|
|
koka
|
Jesi provjerila rok trajanja? može biti da je od mlijeka, a jednostavnije je da joj sama izmiksaš jakuku i da bude zasitnija staviš unutra rižine pahuljice, isto se kupuju u dm-u.
|
|
RE: Alergija na Hipp mlijecnu kasicu? 3.8.2009 15:00:22
|
|
|
|
dominik
|
alergija na hranu se koliko ja znam dobiva po trbuhu a ne po licu...i meni je dora dobila pod lijevim okom osip i po celu ali to je ...bar mislim...od zubiju+vrucina+nervoza....dodje i prodje pa opet sutradan prodje....tako da mislim da nije u pitanju kasica...
|
|
|
|
RE: Alergija na Hipp mlijecnu kasicu? 3.8.2009 15:39:01
|
|
|
|
kitty
|
draga ni ja ne vjerujem da je od kasice,sacekaj koji dan pa joj pokusaj opet dat jer kako domi kaze alergija se javlja po trbuhu od hrane ljubi mi je
|
|
RE: Alergija na Hipp mlijecnu kasicu? 3.8.2009 16:29:48
|
|
|
|
Anoniman
|
a znam da se dobija po stomaku, ali jednostavno cim joj ta kasica dodirne lice ona se sva zacrveni i tamo gde se umazala budu crveni pecati. identicno je bilo i prosli put, i sigurna sam da je od kasice. samo mi nije jasno zasto tako reaguje umaze se ona i sa svim drugim kasicama, jela je i frutolino i medolino, ali nikad se ne ospe po licu od njih nisam pametna. proslo joj je 2 sata posle jela, kasicu sam bacila, i necu ni da pokusavam da joj dajem vise, samo me je interesovalo da li se nekom desavalo i od cega bi moglo da bude ... vrucinu isto iskljucujem jer je pod klimom ceo dan i ne znoji se....nervozna nije, zubici je ne muce ovih dana...
|
|
|
|
RE: Alergija na Hipp mlijecnu kasicu? 3.8.2009 21:08:15
|
|
|
|
dominik
|
ima hipp vise tih mlijecnih pa probaj sa drugom vrstom ak ti se da zezat ak ne imas i od drugih proizvodjaca tih nocnih...
|
|
|
|
RE: Alergija na Hipp mlijecnu kasicu? 3.8.2009 21:44:23
|
|
|
|
ninishka
|
ja sam svojemu isto dala tu kasicu i popapal ju je bez problema...za sad nije pokazao nikakvu reakciju na bilo kaj...moguce da je mlijeko...da budes sigurna i mirna nemoj joj tu vise davat... inace vise prakticiram domace kasice jer mi kupovne nemaju nikakav okus.doma ima svega na vrtu i u vocnjaku pa se miksa...
|
|
RE: Alergija na Hipp mlijecnu kasicu? 3.8.2009 22:31:43
|
|
|
|
FIONA
|
da nema noćne kašice Hipp moja zver bi plakala od tuge za njom...skoro svaki dan mazne jednu...inače mi lakše prabovi nju nego ostale...voćke ju napuhavaju a povrće da ne govorim...te noćne su nam zakon!...možda joj fakat ne paše...bolje ne forsati...za kojih tjedan dva probaj opet...ak bu isto...odustani
|
|
RE: Alergija na Hipp mlijecnu kasicu? 3.8.2009 22:42:55
|
|
|
|
Anoniman
|
Odustala sam ja vec ionako sam je kupila tek tako, da je probam posto sam videla da se pravi sa vodom jer jos doji, nastavicu ja njoj da dajem frutolino i medolino extra, to nam je provereno nego, cisto me je interesovalo da li je imao neko slucaj ili da li neko ima ideju od cega bi moglo biti. ...
|
|
|
|
RE: Alergija na Hipp mlijecnu kasicu? 3.8.2009 22:47:02
|
|
|
|
FIONA
|
interesantno....moja dobije jake grčeve od medolina i tome sličnom...a ovo joj je super...pročitaj kaj ima od sastojaka u jednom i drugom i obićnim kašicama...možda postoji neka tvar koja joj smeta...inače navodno su pune B vitamina...
|
|
RE: Alergija na Hipp mlijecnu kasicu? 3.8.2009 22:53:14
|
|
|
|
Anoniman
|
pa gledala sam bas, i ne znam sta bi moglo da bude, jedino to mleko sto stavljaju ili neko kao brasno (ako se dobro secam, bacila sam vec kutiju, pa ne mogu da se setim)...a i neki kukuruz se ja mislim spominjao
|
|
|
|
RE: Alergija na Hipp mlijecnu kasicu? 6.8.2009 7:39:51
|
|
|
|
ninishka
|
to je ona kasica u kutijici? ja sam skroz mislila da je to ona u stklenki... ako je to ona u kutijici sto se pravi s vodom moj mali je lud za njom, malo je kiselkasta i to mu odgovara...znam da je to bila prva koju je jeo i odlicna mu je..
|
|
RE: Alergija na Hipp mlijecnu kasicu? 6.8.2009 11:29:08
|
|
|
|
Anoniman
|
da da, u kutiji je, ona od jabuke za laku noc, sto se daje od 4. meseca i pravi se s vodom.
|
|
|
|
RE: Alergija na Hipp mlijecnu kasicu? 7.8.2009 11:16:02
|
|
|
|
inna
|
baš me jučer nazvala frendica da joj se mala isto osula po licu od te kašice...točno gdje se umazala ostale su crvene fleke. Inače samo doji i to je prva stvar od kašica koje je mala uopće htjela okusiti. Možda je stvarno preosjetljivost na prijelazno mlijeko.
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!