|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   ak sutis onda i trpi
5.8.2009 12:08:01   
natalijax
Ode mi sestricna sa muzem prije pol sata,bila na kavi nazvala ona mene kaze doce malo a ja jadna preko telefona sto sad da joj kazem taman pred rucak ces doc,kaze ona meni eto nisu mi djeca kod kuce necu nist kuhat danas pa idemo ja i muz na cevape,a prije toga kod tebe na kavuuser posted image ,eeeeeeee mene koda je netko lopatom po glavi opaliouser posted image user posted image user posted image ,Al problem je u tom aj dodi na kavu nije problem ok,al kao prvo nikad se nismo druzile dok se ja nisam udala mislim sad smo u istom selu a kao drugo ona 40god a ja 27,i kaj da ja pricam s njom,Al ima tu jos inace njima ti je normalno doc u goste iza osam jer kao znaju da su onda svi kod kuceuser posted image onda ja i muz strepimo na prozoru iza osam oce li doc ili neuser posted image sva sreca nisu ni jednom dosli ,Onda kad dodu onda sam kukaju nemaju novaca i onda kaze a bili smo na moru,pa kupila sam si novu garnituru pletenih stolicauser posted image user posted image user posted image user posted image hej ko je tu lud ja ili ona ,kaj kukas da nemas para da te nebi slucajno trazila da mi posudis,zene moje ak cuser posted image u sutit morat cu i trpit ili da zbilja odjeb,,,,,,,,,sve to a nebi htjela bit bezobrazna
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: ak sutis onda i trpi
5.8.2009 12:31:52   
mariola
ajoj natalija, šta da ti kažem... mene posebno nerviraju nenajavljeni gosti nedjeljom i blagdanima a još i u glupe ure a k tome i dosadniuser posted image user posted image
Tako da te razumijem al ti nemam šta pametno savjetovat kad ni sama nisam pametna u takvim situacijamauser posted image

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 2
5.8.2009 12:35:58   
natalijax
e draga sva sreca nisu cesti ako budu morat cu poduzet nest aj,sva sreca muz rostilja i svekrva ce sam ispec krumpire, a sto kad mi sveki radi ujutro pa sam ja zaduzena za rucak,i onda da mi neko dode u goste,mislim ono ona ide na cevape znaci, nemoras kuhat doma i onda mislis da nitko ni drugi nekuha

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 3
5.8.2009 12:36:30   
Ruža
A ti im lijepo skuhaj kavu, smjesti ih u kuhinju i kreni guliti krumpire.user posted image  Možda skuže ili će se na ručak pozvati?

Samo luda mama...

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 4
5.8.2009 12:39:04   
natalijax
joj ruzo ,ma kad slusam i gledam sebe tak ti je i mama moja prolazila,dode kuma u osam ujutro i bude na kavi do jedan aj mama stavi rucak al nestigne ono ostalo napravit tata znao poludit kad je doso s posla a isto tako jadna je sutila i trpila i onda joj svaki dan znala doc

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 5
5.8.2009 12:40:46   
BUMBIKA
Joj užas,mrzim takve ljude.a da joj jednostavno kažeš da ti sad nije zgodno da dođe malo kasnije???

DINO 04.09. 2007

Neposredna veza do poruke: 6
5.8.2009 12:42:12   
natalijax
ma nije meni zgodno nikak da mi dodeuser posted image user posted image user posted image sto da ja pricam s njom ona ima djecu mogu se druzit s njimauser posted image user posted image user posted image kaj da pricam o kuhanju s njomuser posted image user posted image

(Odgovor članu BUMBIKA)
Neposredna veza do poruke: 7
5.8.2009 12:44:22   
BUMBIKA
user posted image user posted image user posted image
Onda joj oto i reci i gotovo...
Di je Fiona da ti kaže šta da napraviš???

DINO 04.09. 2007

Neposredna veza do poruke: 8
5.8.2009 13:09:56   
natalijax
jos mi nije ni prava sestricna prije neg sam se udala vidla je dva put u zivotu i sad kao ono ,ona joj mi smo sestricne pa misli da si moramo bit i druge

(Odgovor članu BUMBIKA)
Neposredna veza do poruke: 9
5.8.2009 15:55:49   
Ruža
Vidim da ti je zasjela?user posted image user posted image user posted image  Nema te?

Samo luda mama...

Neposredna veza do poruke: 10
5.8.2009 16:46:04   
natalijax
aaaa osla je brzo taman kad je muz stavio meso na rostiljuser posted image

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 11
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!