Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: kako da mu izbijem iz glave 12.8.2009 18:38:57
|
|
|
|
anavelenik
|
a da se probas i ti razbacivati sa psovkama,mozda uvidi kako je to odvratna navika,ili ga snimi pa mu pusti snimku,vjerojatno ce se zaprepastiti jer sigurno ni sam nije svjestan koliko psuje i kako to ruzno zvuci u usima drugih ljudi SRETNO
|
|
|
|
RE: kako da mu izbijem iz glave 12.8.2009 18:43:18
|
|
|
|
natalijax
|
jooooojjjjjjj njega ti to bas nesekira,on kaze inace da to neradi svjestan,da se nemoze kontrolirat
|
|
|
|
RE: kako da mu izbijem iz glave 12.8.2009 19:41:11
|
|
|
|
Ruža
|
Reci mu da će ga Bog u magarca pretvoriti. To ja svom kažem.
|
|
RE: kako da mu izbijem iz glave 13.8.2009 0:26:05
|
|
|
|
dominik
|
ali glavno da ti prdac uzima za zlo....ti svaki puta prdni kad on opsuje
|
|
|
|
RE: kako da mu izbijem iz glave 13.8.2009 0:30:21
|
|
|
|
natalijax
|
dobra ideja
|
|
|
|
RE: kako da mu izbijem iz glave 13.8.2009 8:39:20
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
IZVORNA PORUKA: dominik ali glavno da ti prdac uzima za zlo....ti svaki puta prdni kad on opsuje ti si, dominik, neiscrpna i nenadjebiva
|
|
RE: kako da mu izbijem iz glave 13.8.2009 8:49:46
|
|
|
|
inna
|
takav je i moj stari...njegova rećenica tipa idem doma bi zvučala idem doma. Čovjek zaboravi kaj je htio reći. Kad ga sestra i ja opomenemo on toga nije ni svjestan. To je tim ljudima poštapalica
|
|
RE: kako da mu izbijem iz glave 13.8.2009 8:55:11
|
|
|
|
Zvonki
|
Sležem se inna. Tim ljudima je to dio vokabulara i teško će se rješiti te navike, po meni jako ružne.
|
|
RE: kako da mu izbijem iz glave 13.8.2009 9:15:23
|
|
|
|
Vjeverica ST
|
he he dobra je ona ideja (anavelenik) o nepsovanju!
|
|
|
|
RE: kako da mu izbijem iz glave 13.8.2009 10:47:44
|
|
|
|
anavelenik
|
thanks vjeverica
|
|
|
|
RE: kako da mu izbijem iz glave 13.8.2009 10:58:31
|
|
|
|
mala pcelica
|
a da ga par puta zvekneš po glavi ,možda mu onda izbiješ
|
|
RE: kako da mu izbijem iz glave 13.8.2009 10:58:57
|
|
|
|
anavelenik
|
cinjenica je da ako te dovoljno voli promjenit ce svaku naviku koja tebi smeta ili ce bar pokusati,jer to pravi muzevi rade,a ne poslati te u pm svaki put kad mu prigovoris. probaj ti njega poslati u pm kad pita za rucak ili gdje mu je omiljena majica brak je kompromis,ako nije obostrano,onda nije dobar brak
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 13.8.2009 11:08:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: kako da mu izbijem iz glave 13.8.2009 12:19:21
|
|
|
|
tikica_69
|
I moj psuje ko Turcin i mrzim to
|
|
RE: kako da mu izbijem iz glave 13.8.2009 13:49:56
|
|
|
|
natalijax
|
nepsuje cesto,al kad je ljut onda da,juce veze silk na svoju pecaljku i nije nest dobro svezo i odma boga opsovo
|
|
|
|
RE: kako da mu izbijem iz glave 13.8.2009 18:15:04
|
|
|
|
dami
|
smetaju me takvi ljudi.
|
|
RE: kako da mu izbijem iz glave 13.8.2009 18:37:43
|
|
|
|
uspavana
|
IZVORNA PORUKA: Zvonki Sležem se inna. Tim ljudima je to dio vokabulara i teško će se rješiti te navike, po meni jako ružne. meni je to užasno! uvijek velim da postoje mnogo bolje druge riječi nego kletve za iskoristiti... mislim da je to manjak riječi u rječniku...
|
|
RE: kako da mu izbijem iz glave 17.8.2009 11:21:19
|
|
|
|
natalijax
|
evo povraca mi se od vlastita muza i njegovih odvratnih psovki,fuj jednostavno gadi mi se cim progovori
|
|
|
|
RE: kako da mu izbijem iz glave 17.8.2009 11:50:46
|
|
|
|
CallamityJane
|
ja se nadala da cu naci kakav savjet ovde, da svome izbijem iz glave, jednostavno odvratno zvuci, posebno ako idemo ulicom pa mu nesto digne zivac a onda on na sav glas krene psovati a sve su mu psovke ili Gospa ili Isus, sve gore od gorega.......prosto me sramota koracati kraj njega
|
|
|
|
RE: kako da mu izbijem iz glave 17.8.2009 11:53:29
|
|
|
|
natalijax
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe ja se nadala da cu naci kakav savjet ovde, da svome izbijem iz glave, jednostavno odvratno zvuci, posebno ako idemo ulicom pa mu nesto digne zivac a onda on na sav glas krene psovati a sve su mu psovke ili Gospa ili Isus, sve gore od gorega.......prosto me sramota koracati kraj njega upravo tako,meni je to gadost psovati isusa boga i gospu
|
|
|
|
RE: kako da mu izbijem iz glave 17.8.2009 12:10:00
|
|
|
|
CallamityJane
|
ma da on zbog necega sada ozbiljnog opsuje pa eto covjek bi ga i razumio, nego bez ikakva povoda, sve mu je razlog za psovku Kako mi dodje da mu jednu roditeljsku prilijepim uhhhhhhh
|
|
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!