Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ostala sam bez posla 18.8.2009 10:18:30
|
|
|
|
anaxx
|
držim fige da će se otvoriti neke nove šanse i neki novi posao, šta drugo reći u državi u kojoj živimo...
|
|
RE: Ostala sam bez posla 18.8.2009 10:42:25
|
|
|
|
vjerae
|
Hvala vam puno na podršci,divne ste .Rekla sam joj nek mi napravi papire za burzu.Ona je inaće bezosjećajna osoba i vrlo lažljiva.Dobro mi je bilo kod nje radit jel mi je preko ceste.Trgovac sam,najgore je to što tu van sezone je teško do posla doć.Razmišljala sam da uzmem jedno dijete pa da ga uz svoje čuvam.Ah tako me glava boli....
|
|
RE: Ostala sam bez posla 18.8.2009 15:17:09
|
|
|
|
maja
|
Kad ti da papire prvo nam javi da te nebi sjeb i nemoj ništa potpisati
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: Ostala sam bez posla 5.10.2009 11:34:03
|
|
|
|
vjerae
|
Danas dobila konačno papire i sad razmišljam da je prijavim
|
|
RE: Ostala sam bez posla 5.10.2009 20:25:51
|
|
|
|
inna
|
a joj...grozno. To i mene čeka. 31.12. mi ističe ugovor i već su mi cure rekle kako su šefovi napravili popis nas koje smo na porodiljnom i da nam vjerojatno neće produžiti ugovor. Nadam se da će nam Mudrinić barem s radnom knjižicom pod bor darovati i kuglicu...grrrrrrrrrrrr
|
|
RE: Ostala sam bez posla 5.10.2009 20:31:02
|
|
|
|
bomboncic02
|
Ista situacija mislim da i mene čeka....nažalost..ali ja sam optimistična, vidjet ćemo kaj bu bilo.
|
|
RE: Ostala sam bez posla 5.10.2009 20:38:02
|
|
|
|
angelica
|
Meni su rekli čim sam ostala trudna da me kada se vratim sa porodiljnog čeka radna knjižica (inače prvi puta su mi dali otkaz kada sam prvi put ostala trudna, ali taman mi je istekao otkazni rok mjesec dana, oni me odjavili i ja im za 10 dana donjela papire da sam opet trudna i morali me primiti nazad). Ja bila kod odvjetnice i ona kaže ovako: 1. Imaš pravo na svoj godišnji odmor 2. Imaš pravo na otkazni rok čija dužina ovisi o dužini radnog staža kod istog poslodavca 3. u oba slučaja ti moraju platiti kao da radiš 4. imaš pravo na primanje s biroa mislim 70% svoje plaće, a broj mjeseci ovisi opet o stažu ali ne kod istog poslodavca nego ukupnom neprekidnom stažu 5. sve ovo vrijedi ako ti nisi nešto skrivila i akone potpišeš sporazumni (moraš dobiti otkaz kao tehnološki višak ili tako nešto slično) 6. i naravno sve ovo vrijedi ako ti je ugovor bio na neodređeno i mora proći 15 dana od dana kada si se vratila raditi (ovo još provjeri jer nisam 100% sigurna) Ako si na određeno nema veze ni da li si trudna ni bila šta drugo, jednostavno ti mogu ne produžiti ugovor kada on istekne bez posebnog objašnjenja. U ovom slučaju ne vrijedi ni bolovanje otvarati. Nadam se da sam razumljivo napisala, ako nešto nije najjasnije javi se
|
|
|
|
RE: Ostala sam bez posla 6.10.2009 21:23:21
|
|
|
|
vjerae
|
9 mjeseci naknade po 1200kn
|
|
RE: Ostala sam bez posla 6.10.2009 23:18:47
|
|
|
|
mariola
|
IZVORNA PORUKA: angelica 4. imaš pravo na primanje s biroa mislim 70% svoje plaće, a broj mjeseci ovisi opet o stažu ali ne kod istog poslodavca nego ukupnom neprekidnom stažu nije bitno da je staž neprekidan. 70% je prva tri mjeseca a ostalo 50% prosjeka plaće s tim da je maksimalna naknada 2200kn.
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!