|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   dal sam ja luda
18.8.2009 11:52:48   
natalijax
odem vadit krv ujutro,vratim se i legnem jos malo u krevet sto cu,kad nemam nekog velikog posla,zaspim ponovo i skocim iz kreveta,joj ja zakasnila vadit krv i sad ja pol sata sama sa sobom raspravljam jesam ili nisam izvadila krv,jesam li ja to skrenula
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: dal sam ja luda
18.8.2009 12:07:01   
Anoniman
nisi, draga, skrenula. user posted image  vjerojatno si se trgla iz dubljeg sna pa ti još "mozak nije profunkcionirao" user posted image  it happens....

(Odgovor članu natalijax)
  Neposredna veza do poruke: 2
18.8.2009 12:18:53   
CallamityJane
pa vidi na ruci imas li ubod od igle user posted image

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3
18.8.2009 12:21:28   
MaTana
meni je to tesko ne primjetiti jer mi redovito promase venu pa moraju dva puta bosti.
Od toga ostane takav podljev krvi da sljedeca 2 tjedna a nekad i duze znam da sam vadila krvuser posted image . Sva sreca navikla sam se pa sada odma kazem sestri gdje da me bode, ako poslusa vadi iz prve, ako se pravi pametna bode dva puta i mora trpit moje prigovaranjeuser posted image user posted image user posted image

princeza br.1 - 18.11.2008,
princeza br.2 - 16.04.2013

(Odgovor članu CallamityJane)
Neposredna veza do poruke: 4
18.8.2009 12:25:55   
CallamityJane
i sa mnom je takav slucaj ali mi tako stegnu ruku i onda lupa, samara nema sta ne radi da se vena ne pojavi. Posle me vise boli od njenog lupanja po ruci nego od uboda igle
Nego da odgovorimo zeni, ne nisi luda.Meni se to desi ako me neko probudi iz sna pa mi nesto kaze pa onda ja zaspim opet i kada se probudim ne znam jesam li to sanjala ili se stvarno zbilouser posted image

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 5
18.8.2009 12:35:14   
tikica_69
Odgovor na tvoje pitanje glasi: DA user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu CallamityJane)
Neposredna veza do poruke: 6
18.8.2009 12:36:37   
natalijax
znalo se meni i prije desavat neznam jel idem radit il neuser posted image

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 7
18.8.2009 20:51:16   
BUMBIKA
Stvarno si luda...user posted image user posted image

DINO 04.09. 2007

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 8
18.8.2009 23:28:15   
Ruža
Normalno za trudnice, mozak na paši. Čekaj da rodiš pa kad ti krene na cice curiti... onda ćeš biti luda.user posted image
Piše u kalendaru da jedino ne smiješ zaboraviti da si trudna, ostalo je prihvatljivo!

Samo luda mama...

(Odgovor članu BUMBIKA)
Neposredna veza do poruke: 9
19.8.2009 9:26:06   
inna
nisi luda, ali si blizu...pa termin ti se približava user posted image user posted image user posted image
ma sve je to normalno draga, ja sam jednom tak zeznula sestru...otišla je spavati popodne i ja je probudila u 7h navečer i rekla da je 7h ujutro i da se mora spremati za školu...sirota se spremila "doručkovala", stavila torbu na rame i tek kad je krenula van rekla sam joj da je večer, a ne jutro...ni danas ne znam kak sam se uspjela suzdržati cijelo vrijeme da ne prasnem u smijeh

Dominik - 18.2.2009.

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 10
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!