|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   povraca mi se
19.8.2009 12:36:18   
natalijax
opet ja sa svojim kukanjem,evo bila na kontroli trombocita sve u redu,ali zadnji puta je doktoru bilo mrsko pisat uputnicu da bi morala danas doci znatno ranije da mi ispise,i cekala pola sata,ajd nalaz krvi bio i ranije gotov,ali nije meni ni mrsko cekati,cekam za sebe i svoju bebu,ali meni se povraca,povraca mi se od muke jednostavno hoce li nalazi biti uredu ili,vjerujem da nikom nije drago ici kod doktora ,ni onom mladom ni onom starom,ali znate koji je to osjecaj kad vam ko neki kamen stoji u grlu,nemozete ga progutati,jesam li ja iznimka pa kukam,ili smo svi takvi
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: povraca mi se
19.8.2009 13:46:37   
Ruža
Brineš se draga, normalno je. Čekaj ti si već imala jednu trudnoću prije? Nisam u toku?user posted image

Samo luda mama...

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 2
19.8.2009 14:58:18   
lavica81
draga natalija znam da ti nije lako i da si u grču svaki put kad ideš doktoru. To ti je sasvim niormalno nakon svega što si prošla. Ma bit će sve u redu vidit ćeš, samo polako. Još malo i držat ćeš svoje zlato u rukama. Opusti se i nemoj mislit crno. Šaljem ti velikiuser posted image

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 3
19.8.2009 15:08:57   
natalijax
ma jesam ruzouser posted image

(Odgovor članu lavica81)
Neposredna veza do poruke: 4
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!