|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   koje karakteristike odrazava vase ime
31.8.2009 20:44:58   
mama mery
Svako ime odražava karakteristike, svako slovo je vezano uz neki broj ... A, I, J, = 1 B, K, R =2 C, G, L, S, Ć, Č, Š, LJ =3 D, M, T, Đ, DŽ =4 E, H, N, NJ, X =5 U, V =6 O, Z, Ž =7 F, P = 8 Napišite svoje ime i prema tabeli iznad svakom slovu pridružite odgovarajući broj, potom sve zbrojite, ako ste dobili višeznamenkasti broj, opet ih zbrojite dok ne dobijete broj od 1 – 9 ANA IVIĆ 1+5+1+1+6+1+3=1+8=9 Značenje brojeva je  1 – Osoba koja ima ovaj broj je jaka, ponekad čak i egoist, uvijek polazi od sebe. Ima visoku inteligenciju, predodređena je na sreću.  Živahna je, ali ponekad zbog osjećaja djeluje rastrojeno.  2 – Ovaj broj nosi sreću i zadovoljstvo, radi se o darežljivoj i strastvenoj osobi. To su osjećajne osobe, sentimentalne i jako romantične.    3 – Ovo je uzvišeni broj i osoba koja ga ima je često predodređena na velike stvari. To su jako inteligentne osobe, produhovljene, te često kao da imaju treće čulo. Oni neke stvari znaju unaprijed, predosjete i nerijetko služe za prenošenje poruka čovječanstvu. U pravilu njih očekuje «velika sudbina». 4 – Ovaj broj predstavlja solidarnost, obvezu, potpunu zaokupljenost osobe koja ga nosi. Takve osobe su profesionalci, intelektualci. Njihova prednost je slobodoumnost, bez tabua su. To su kompleksne osobe, izvrsni prijatelji, partneri, djeca, roditelji. Na njih možete računati. 5 – Društvene osobe, pravi svjetski putnici. Vole slobodu, druženje, kretanje. Njima najbolje odgovara život u velikom gradu, posao u kojem će komunicirati s puno ljudi. Osim lakoće u komuniciranju odlikuje ih što su živahni, veseli i znaju uživati u životu.    window.google_render_ad(); 6 – Ovaj broj je vezan uz posao, takve osobe su sposobne, uvijek dobro pripremljene, organizirane, često inteligentne. Odgovorni su roditelji, a leže im profesorska zanimanja.     7 –  Ovaj broj se često veže uz muze i  njihova umjetnička nadahnuća. Osobe ovog broja umjetničke su duše. Hoće li se baviti slikarstvom, glazbom ili nečim sličnim nije važno, bitno da su u umjetnosti. Definitivno se među njima kriju najveći umjetnici. Pored smisla za lijepo, ove osobe su često i fizički vrlo dobrog izgleda. 8 – Ovo je karmički broj, često osobe ovog broja žive drugačije, skoro drugi život.  Smireni, često povučeni, svoj privatni život i misli drže za sebe, skrivaju od okoline. Često su obavijena velom tajne. 9 – Ove osobe trebaju puno prostora, vole avanture, rizik... Oni uživaju u životu. Često su revolucionarni, posebni, drugačiji i dižu glas za reforme, za novi način života, uvijek žele promjene, nešto drugačije i nešto novo. Your browser does not support inline frames or is currently configured not to display inline frames.      

Neposredna veza do poruke: 1
   RE: koje karakteristike odrazava vase ime
31.8.2009 20:51:17   
mariola
Ja sam broj 3

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu mama mery)
Neposredna veza do poruke: 2
31.8.2009 20:52:00   
mama mery
6 – Ovaj broj je vezan uz posao, takve osobe su sposobne, uvijek dobro pripremljene, organizirane, često inteligentne. Odgovorni su roditelji, a leže im profesorska zanimanja.   

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa neznam bas

Neposredna veza do poruke: 3
31.8.2009 20:52:38   
tikica_69
7 – Ovaj broj se često veže uz muze i njihova umjetnička nadahnuća. Osobe ovog broja umjetničke su duše. Hoće li se baviti slikarstvom, glazbom ili nečim sličnim nije važno, bitno da su u umjetnosti. Definitivno se među njima kriju najveći umjetnici. Pored smisla za lijepo, ove osobe su često i fizički vrlo dobrog izgleda.

Mos misliti....cista sam suprotnost user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 4
31.8.2009 21:03:38   
troubled
ja sam 6, a dragi je 8 user posted image user posted image user posted image i dijete tatino od glave do pete, ja sam je samo rodila user posted image

imam novi ticker :)

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 5
31.8.2009 21:09:18   
Thea
3 – Ovo je uzvišeni broj i osoba koja ga ima je često predodređena na velike stvari. To su jako inteligentne osobe, produhovljene, te često kao da imaju treće čulo. Oni neke stvari znaju unaprijed, predosjete i nerijetko služe za prenošenje poruka čovječanstvu. U pravilu njih očekuje «velika sudbina»

user posted image user posted image

T & R - 28.09.1996.
Klaudia - 14.01.1997.
Antonio - 11.09.2000.
Valentino - 04.02.2009.

(Odgovor članu troubled)
Neposredna veza do poruke: 6
31.8.2009 21:25:39   
bomboncic02
IZVORNA PORUKA: Thea

3 – Ovo je uzvišeni broj i osoba koja ga ima je često predodređena na velike stvari. To su jako inteligentne osobe, produhovljene, te često kao da imaju treće čulo. Oni neke stvari znaju unaprijed, predosjete i nerijetko služe za prenošenje poruka čovječanstvu. U pravilu njih očekuje «velika sudbina»

user posted image user posted image

Juhuuuuu!! Prave smo, nema šta!!

Da bi se osmjehnuo, čovjek treba pokrenuti sedamnaest mišića, a četrdeset_ i tri da se namršti. Stoga činite ono što morate s osmijehom, to će vas stajati mnogo manje truda..

(Odgovor članu Thea)
Neposredna veza do poruke: 7
31.8.2009 21:43:01   
Candy
Malo mi je prekomplicirano sada ovo izračunavati,odoh na pivicu u birtiju,pa dojdem kasnije user posted image ...

Ono što će davati svjetlo,mora izdržati izgaranje.
(V.E.Frankl)

(Odgovor članu bomboncic02)
Neposredna veza do poruke: 8
31.8.2009 21:45:15   
BUMBIKA
Ja sam 9

DINO 04.09. 2007

(Odgovor članu Candy)
Neposredna veza do poruke: 9
31.8.2009 21:45:43   
FIONA
Ovaj broj nosi sreću i zadovoljstvo, radi se o darežljivoj i strastvenoj osobi. To su osjećajne osobe, sentimentalne i jako romantične.

mislim da je ovo sve reklo o meni i mom imenu....aaahahhahahahaaa.....AAAHAHHAHHAHHAHAA...
aaaahahahahhaha...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio FIONA -- 31.8.2009 21:46:01 >

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 10
31.8.2009 21:48:13   
twitty
7 i nema veze sa istinom user posted image

gibam...

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 11
   [Obrisani korisnik]
31.8.2009 22:34:51   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu twitty)
  Neposredna veza do poruke: 12
31.8.2009 22:39:25   
monte
A prezime?Jel novo ili ono staro cursko?Koje se računa?

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 13
31.8.2009 22:40:42   
Zvonki

IZVORNA PORUKA: mama mery

7 –  Ovaj broj se često veže uz muze i  njihova umjetnička nadahnuća. Osobe ovog broja umjetničke su duše user posted image . Hoće li se baviti slikarstvom, glazbom ili nečim sličnim nije važno, bitno da su u umjetnosti. Definitivno se među njima kriju najveći umjetnici. Pored smisla za lijepo, ove osobe su često i fizički vrlo dobrog izgleda.  

user posted image user posted image user posted image Oh, pa da. Znam vrlo dobro naslikati čiča glišu a i sunce sa 8 zraka mi ispadne vrlo dobro user posted image user posted image user posted image user posted image
Hahahahah, nemaju pojma...
Ajde dobro, ovo za fizički izgled bi možda i prošlo....Tu su me prokužili user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hahahahahaha

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

Neposredna veza do poruke: 14
31.8.2009 22:41:00   
Zvonki

IZVORNA PORUKA: Zvonki

IZVORNA PORUKA: mama mery

7 – Ovaj broj se često veže uz muze i njihova umjetnička nadahnuća. Osobe ovog broja umjetničke su duše user posted image . Hoće li se baviti slikarstvom, glazbom ili nečim sličnim nije važno, bitno da su u umjetnosti. Definitivno se među njima kriju najveći umjetnici. Pored smisla za lijepo, ove osobe su često i fizički vrlo dobrog izgleda.  

user posted image user posted image user posted image Oh, pa da. Znam vrlo dobro naslikati čiča glišu a i sunce sa 8 zraka mi ispadne vrlo dobro user posted image user posted image user posted image user posted image
Hahahahah, nemaju pojma...
Ajde dobro, ovo za fizički izgled bi možda i prošlo....Tu su me prokužili user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hahahahahaha

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 15
1.9.2009 0:11:31   
kitty
sa starim prezimenom 5 a sa novim 6user posted image
bas me brak promijeniouser posted image

IVAN 20.06.2003.
DUJE 13.01.2009.

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 16
   [Obrisani korisnik]
1.9.2009 0:35:57   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu kitty)
  Neposredna veza do poruke: 17
1.9.2009 1:00:22   
MaTana
meni i sa starim i sa novim br. 6

princeza br.1 - 18.11.2008,
princeza br.2 - 16.04.2013

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 18
1.9.2009 3:39:30   
dominik
ja ne znam jesam li 7 ili 8 s obzirom na dva imena...totalni sam cudak..lol

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 19
1.9.2009 18:47:45   
Kika83
Meni nije pogodilo i nebi se složila

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 20
1.9.2009 19:53:32   
mali_macic
sa starim prezimenom sam 3 ne vidim se u tome a s novim sam 5 i tu mi je dosta pogodilo. mm je 4 i on jest takav.

nasa "mrvica" Ella - 04.10.2009
E very day and night
L ooking at you makes me smile
L oving you is what I do
A ll my heart belongs to you...

(Odgovor članu Kika83)
Neposredna veza do poruke: 21
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!